RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kakve tribine ne glupirajte se. Kad ste mogli citavu sezonu bez tribine mozete vala i ovu zadnju, jos pogotovo u situaciji gdje ce traziti dlaku u jajetu da nas kazne i oduzmu bodove. Sjedi dje i sjedis, i natezi keca u nedelju 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Imamo 14 poraza u zadnji 83 ligaski utakmica 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Brisu li se bodovi protiv Olimpika? Ako se brisi u Evropi smo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ovo je sve lakrdija kakve nadaleko nema. Ni ovdje u Sjevernoj Koreji.
Onomad je Bakir, bivši igrač, poslao neke gumice i sada je najbolje da se njima sve ovo izbriše i Savez i ova Ciga liga i sudije i sve. Naravno da mafijaši čekaju neki ishitreni potez da sve modeluju prema svom nastranom umu zato treba biti mudar i staložen. U svakom slučaju UEFA se mora uplesti a barem biti upoznata sa ovom lakrdijom.Ukoliko je njihov stav da je sve regularno onda ostaje naći pare (sponzora?) pa kupiti pojačanja sa kojima se može ova liga prekucati ili ići na varijantu osnivanja novog takmičenja imajući u vidu sve posljedice. Ovakvo stanje nema smisla i ne promijeni li se ništa preostaje mi samo da pratim Pnom Peng. Ovdje je barem sve jasno: zabranjeno je suditi bilo šta protiv, obavezno penali za klub mladog vođe, navijanje zabranjeno, samo šutiš i gledaš. Onog trena kada Mladi vođa aplaudira paziš da ne zakasniš nego odmah ustaješ i aplaudiraš. Ali ponavljam pravila su barem jasna. A ovo u BiH? Jedni mogu na stadion drugi ne, nekome faul ako bude ispraćen pogledom drugom iskočila kost iz mesa i još dobija opomenu. Mrš!!!!
Kažem ja................
Onomad je Bakir, bivši igrač, poslao neke gumice i sada je najbolje da se njima sve ovo izbriše i Savez i ova Ciga liga i sudije i sve. Naravno da mafijaši čekaju neki ishitreni potez da sve modeluju prema svom nastranom umu zato treba biti mudar i staložen. U svakom slučaju UEFA se mora uplesti a barem biti upoznata sa ovom lakrdijom.Ukoliko je njihov stav da je sve regularno onda ostaje naći pare (sponzora?) pa kupiti pojačanja sa kojima se može ova liga prekucati ili ići na varijantu osnivanja novog takmičenja imajući u vidu sve posljedice. Ovakvo stanje nema smisla i ne promijeni li se ništa preostaje mi samo da pratim Pnom Peng. Ovdje je barem sve jasno: zabranjeno je suditi bilo šta protiv, obavezno penali za klub mladog vođe, navijanje zabranjeno, samo šutiš i gledaš. Onog trena kada Mladi vođa aplaudira paziš da ne zakasniš nego odmah ustaješ i aplaudiraš. Ali ponavljam pravila su barem jasna. A ovo u BiH? Jedni mogu na stadion drugi ne, nekome faul ako bude ispraćen pogledom drugom iskočila kost iz mesa i još dobija opomenu. Mrš!!!!
Kažem ja................
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Anderson, trener Danac koji ovdje radi mi šapće da upitam da li ste vidjeli So Hyon Uk ? Pošao biva u Mostar i završio u nekom slabom klubu. "Savjetovao sam ga da to ne čini. Fantastičan je igrač. Rekao sam mu da će dobiti ponude boljih klubova", negoduje Andersen. Fora je da na staroj adresi nema više Velikog kluba pa je garib završio u nekih smećara. Ima li kakvih informacija neko da kažem čovjeku? Ovdje su plaho zabrinuti otkako su čuli za balkanske ćevape, niko ne izgovara glasno ali ima li ga Hyon?? Pozdrav iz Pyongyanga
-
- Kontakt:
Velež - Sloboda (Admir Šehović) - Arena Sport
Ne brišu. Da su odustali u prvoj polusezoni brisali bi se bodovi, ovako će samo ekipe protiv kojih igraju pobijediti 3:0.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:13Brisu li se bodovi protiv Olimpika? Ako se brisi u Evropi smo
Sve je jasno.
Moramo osvojiti 4 boda u poslijednje dvije utakmice kako god umijemo i znamo, jer će naši konkurenti vjerovatno osvojiti maximalan broj bodova.
Razočarao sam se u rukovodstvo Želje, ali nema veze, nek su oni protiv nas zapeli. Ovakve stvari bi se trebale kažnjavat, jer utiču na samu regularnost prvenstva.
Ovo za publiku je stvarno sramota.
Naš klub bi trebao zatražiti od Saveza da se i nama odobri prisustvo publike, jer ko će kazniti klub ako bude publike? Naravno, tražiti sutra u toku dana potvrdu od štaba, vlade..koga god.
Nadat se da će Sloboda imati loš dan, jer su zadnje vrijeme u dobroj formi. Malo se pribojavam sudija, jer je ovo otišlo predaleko..suvišno je komentarisati.
RAja već priča o Kaknju..o invaziji..ali polako, dobit Slobodu prvo pa napunit stadion u Kaknju.
Sretno nam u nedjelju.
Moramo osvojiti 4 boda u poslijednje dvije utakmice kako god umijemo i znamo, jer će naši konkurenti vjerovatno osvojiti maximalan broj bodova.
Razočarao sam se u rukovodstvo Želje, ali nema veze, nek su oni protiv nas zapeli. Ovakve stvari bi se trebale kažnjavat, jer utiču na samu regularnost prvenstva.
Naš klub bi trebao zatražiti od Saveza da se i nama odobri prisustvo publike, jer ko će kazniti klub ako bude publike? Naravno, tražiti sutra u toku dana potvrdu od štaba, vlade..koga god.
Nadat se da će Sloboda imati loš dan, jer su zadnje vrijeme u dobroj formi. Malo se pribojavam sudija, jer je ovo otišlo predaleko..suvišno je komentarisati.
RAja već priča o Kaknju..o invaziji..ali polako, dobit Slobodu prvo pa napunit stadion u Kaknju.
Sretno nam u nedjelju.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Šta se imaš razočaravati u bilo koga? Ne očekuj ništa ni od koga i nećeš biti razočaran.
Čuj zapeo neko protiv tebe. Eto su se trebali nag.uziti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Treba onu livadu pored Kaknja napunit pa sve do Zenice. Ali sto kazes prvo Slobodu dobitmozak je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:56Sve je jasno.
Sretno nam u nedjelju.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U svim ligama svjeta, najava izvođenja juniora je predaja utakmice i nije fer pley.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:57Šta se imaš razočaravati u bilo koga? Ne očekuj ništa ni od koga i nećeš biti razočaran.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Poljak otkrio detalje o nagradama: Koliko će bh. predstavnici zarađivati u novom takmičenju
Od naredne sezone kreće i takmičenje u najnovijem takmičenju UEFA-e – Konferencijskoj ligi.
Tako od ove sezone Premijer liga BiH ne daje predstavnike direktno u Evropsku ligu, već će klubovi koji zauzmu 2., 3. i 4. mjesto u elitnom rangu bh. fudbala igrati Konferencijsku ligu.
Promjena takmičenja će našim klubovima donijeti i nešto veću zaradu nego ranije, ali samo u slučaju da ne ispadnu u prvom pretkolu. Naime, u prvom pretkolu će učesnici dobiti tek 150.000 eura, ali u drugom je nagrada već dosta veća te iznosi 350.000 eura.
Klubovi koji dođu do trećeg pretkola već će svoju zaradu povećati na preko milion eura pošto se za učešće u trećem pretkolu dobija dodatnih 550.000 eura. Sa onih 350 iz drugog, te 150 iz prvog, dolazimo do ukupnih 1.050.000 eura za plasman u treće pretkolo.
Za kraj, plasman u play-off Konferencijske lige donosi zaradu od 750.000 eura za klubove koji ostvare taj uspjeh. Plasman u grupnu fazu plaća se 2.940.000 eura.
Informacije o finansijskim nagradama na Twitteru je objavio Lukasz Wachowski, inače direktor nacionalnih takmičenja poljskog saveza.
Napomenimo i to da će šampion Premijer lige BiH, naravno, igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. U slučaju ispadanja prvo takmičenje nastavlja u Evropskoj ligi, a potom, kada bude eliminisan i iz nje, put nastavlja u Konferencijskoj ligi.
i hajde sad ne zapni protiv Slobode i Mladosti
ima da preoru teren da se dodje do 4 boda u ove dvije utakmice, uopste ne smije doci u pitanje tih 4 poena.
a ako se nije u stanju dobiti 4 poena protiv slobode i mladosti onda se evropa i ne zasluzuje.
Od naredne sezone kreće i takmičenje u najnovijem takmičenju UEFA-e – Konferencijskoj ligi.
Tako od ove sezone Premijer liga BiH ne daje predstavnike direktno u Evropsku ligu, već će klubovi koji zauzmu 2., 3. i 4. mjesto u elitnom rangu bh. fudbala igrati Konferencijsku ligu.
Promjena takmičenja će našim klubovima donijeti i nešto veću zaradu nego ranije, ali samo u slučaju da ne ispadnu u prvom pretkolu. Naime, u prvom pretkolu će učesnici dobiti tek 150.000 eura, ali u drugom je nagrada već dosta veća te iznosi 350.000 eura.
Klubovi koji dođu do trećeg pretkola već će svoju zaradu povećati na preko milion eura pošto se za učešće u trećem pretkolu dobija dodatnih 550.000 eura. Sa onih 350 iz drugog, te 150 iz prvog, dolazimo do ukupnih 1.050.000 eura za plasman u treće pretkolo.
Za kraj, plasman u play-off Konferencijske lige donosi zaradu od 750.000 eura za klubove koji ostvare taj uspjeh. Plasman u grupnu fazu plaća se 2.940.000 eura.
Informacije o finansijskim nagradama na Twitteru je objavio Lukasz Wachowski, inače direktor nacionalnih takmičenja poljskog saveza.
Napomenimo i to da će šampion Premijer lige BiH, naravno, igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. U slučaju ispadanja prvo takmičenje nastavlja u Evropskoj ligi, a potom, kada bude eliminisan i iz nje, put nastavlja u Konferencijskoj ligi.
i hajde sad ne zapni protiv Slobode i Mladosti

a ako se nije u stanju dobiti 4 poena protiv slobode i mladosti onda se evropa i ne zasluzuje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
A ljudi moji...Bosna je mimo Svijeta. Kakav fer plej, ovdje se radi o šaci dolara za sirotinju koju udjeljuuje UEFA i tu su sva sredstva dozvoljena, kapitalizam je.Jedino ako njima staneš na put kao što su velikani htjeli da uzmu svoj veliki dio kolača onda gospoda promtno djeluju. Ja vjerujem da će moj klub iz inata svima pomrsiti račune a ako ne uspije nije smak svijeta.
Nije Velež za svakoga. Evo vam milion klubova pa navijajte, ovaj je religija, politika i filozofija pravih mostaraca i svih ljudi dobre volje na planeti i šire. Trebao sam dodati radnike, seljake i poštenu inteligenciju ali nekako nije u trendu. Sem seljaka, naravno. Biti seljak žešči a ostaviti njivu korovu i otići u grad....
Nije Velež za svakoga. Evo vam milion klubova pa navijajte, ovaj je religija, politika i filozofija pravih mostaraca i svih ljudi dobre volje na planeti i šire. Trebao sam dodati radnike, seljake i poštenu inteligenciju ali nekako nije u trendu. Sem seljaka, naravno. Biti seljak žešči a ostaviti njivu korovu i otići u grad....
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Može li meni neko nacrtati jednostavno:
1. koliko će zaraditi prvak
2. učesnik K - lige
Nešto vele se niko neće naigrati...za ovdašnje prilike su Malta i Luxemburg velesila....
1. koliko će zaraditi prvak
2. učesnik K - lige
Nešto vele se niko neće naigrati...za ovdašnje prilike su Malta i Luxemburg velesila....
ja se nadam da sa evropom Hasicu ce se omiliti da odrijesi kesu za pojacanja, ali bas dobra tri pojacnja u svim linijama da bi se mogli nadati malo vise , jer velike su pare u pitanju koje se mogu zaraditi, pa ovdje se treba uloziti da bi ti se mnogostruko vratilo, zamisli doci do 3 pretkola i 2 miliona maraka u dzep, nije to malo za Velez ni sekunde.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Eto sad če nam Željo biti kriv jer su zapeli protiv nas
Mi ljudima titulu skinuli i dali je najvećim dušmanima, pa ne bih im zamjerio da nas iz lige izbace štmanjem.
Otrest Slobodu i ćao

Mi ljudima titulu skinuli i dali je najvećim dušmanima, pa ne bih im zamjerio da nas iz lige izbace štmanjem.
Otrest Slobodu i ćao
Željo treba do kraja odigrati pošteno, jer sve mimo toga je za osudu, bez obzira što mi možda sami odlučujemo o svojoj sudbini.VelezovoDijete je napisao/la: ↑21 maj 2021, 23:59Eto sad če nam Željo biti kriv jer su zapeli protiv nas![]()
![]()
![]()
Otrest Slobodu i ćao
Ako želimo gajiti prave vrijednosti, ovakve stvari se trebaju prozvati. Nevjerovatno je da klupsko rukovodstvo jednog kluba najavljuje isprobavanje igrača za slijedeću sezonu. Zna se kada se to radi. Ovo je takmičarska liga, a za oprobavanje igrača služe pripreme.
Željo bi ionako izgubio u Mostaru, ali barem na regularan način.
Ovo je neregularno, i to treba javno reći.
Namjerno sam napisao da možda sami odlučujemo o svojoj sudbini, jer se sa ovom konstatacijom neslažem u potpunosti.
Ove godine, tabela je skrojena daleko od zelenog terena,
Ponavljam, mi smo se u 15. minutu utakmice povukli i sad nam neko drugi kriv što su nam oni zabili dva gola, i da je Željo sve ostale utakmice prodao, samo protiv nas se potrudio, ne povlačiš se na početku utakmice i ende
Smrt bunkeru, nije nam pomogao od utakmice sa Sarajevom ali forsiramo ga svaki put, i koji je rezultat? Čista nula
Smrt bunkeru, nije nam pomogao od utakmice sa Sarajevom ali forsiramo ga svaki put, i koji je rezultat? Čista nula
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Upravo to, da nije bunkerčine sad bi stiskali Borac za titulu, siguran sam tu to !Kulesza je napisao/la: ↑22 maj 2021, 00:53Ponavljam, mi smo se u 15. minutu utakmice povukli i sad nam neko drugi kriv što su nam oni zabili dva gola, i da je Željo sve ostale utakmice prodao, samo protiv nas se potrudio, ne povlačiš se na početku utakmice i ende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.