RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa ja vjerujem da jesu kad ne igraju tri utakmice, vrlo teske i zahtjevne, u 7 dana. PSG tada rotira a mi nemamo sta rotirat, ne mozes bez Radovca krenut
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
ŽIŽOVIĆ "Gledamo samo sebe, ali možda moj Zrinjski 'poguramo' protiv Veleža"
Za one što su govorili da će nas Sloboda pustiti. Nema opuštanja, igrati muški i pobjediti Slobodu.
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
Za one što su govorili da će nas Sloboda pustiti. Nema opuštanja, igrati muški i pobjediti Slobodu.
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
Do sada 1243 karte. Gledajuči značaj tekme i da je zadnja kuči mora ovo puno bolje RAja. Šaljite spam širom svijeta 
-
Mostarac1974
- Kontakt:
ROĐENI!

Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ne znam jel netko primjetio, ali zna li se tko je 16-ka u trening videu. Nisam viđao ovog lika ranije u snimcima
Mostar u srcu, Velež do groba
Junior, Kenan SalčinRASanticeva je napisao/la: ↑21 maj 2021, 12:33Ne znam jel netko primjetio, ali zna li se tko je 16-ka u trening videu. Nisam viđao ovog lika ranije u snimcima
'Arena Rođeni' svakom danom poprima sve ljepši izgled, no radovi još uvijek traju. Stoga smo pitali direktora Veleža Džemila Šošu ima li klub sve potrebe uvjete da se na njemu mogu odigravati europske utakmice.
"Kada se posljednji put radila kategorizacija rečeno nam je da nam nedostaju još neke sitnice koje moramo popraviti. Treba urediti novinarske lože, natkriti bočne kamere na stadionu, sanitet za navijače, doping soba, nekoliko mjesta za osobe s invaliditetom te zahod koji moramo napraviti na zapadnoj tribini. Mi smo sve to spremni uraditi u kratkom roku. Sada je samo pitanje hoće li nam komisija iz UEFE ponovno doći odraditi kategorizaciju", kaže Šoše.
Troškovi tih radova nisu pretjerano veliki.
"Radi se o nekih 100.000 maraka. To nije neki veliki zalogaj. Radimo ovih dana na tome da privolimo UEFU da nam ponovno odradi kategorizaciju."
Ako do toga ne dođe, Velež ima zamjensku opciju.
"Ukoliko se to dogodi i UEFA ne odradi novu kategorizaciju, utakmice bi u tom slučaju igrali u Širokom Brijegu. Klub s Pecare već nam je dao suglasnost za to", ističe Šoše.
Zbog navijača bi u klubu željeli da se utakmice igraju u Mostaru.
"Ako se navijači vrate do tada onda bi nam puno značilo da igramo na svom stadionu iz više razloga. Ako bi se pak utakmice nastavile igrati pred praznim tribinama, onda nam je manje više svejedno hoće li to biti naš stadion ili ćemo igrati na Pecari", zaključio je za **** direktor Veleža.
"Kada se posljednji put radila kategorizacija rečeno nam je da nam nedostaju još neke sitnice koje moramo popraviti. Treba urediti novinarske lože, natkriti bočne kamere na stadionu, sanitet za navijače, doping soba, nekoliko mjesta za osobe s invaliditetom te zahod koji moramo napraviti na zapadnoj tribini. Mi smo sve to spremni uraditi u kratkom roku. Sada je samo pitanje hoće li nam komisija iz UEFE ponovno doći odraditi kategorizaciju", kaže Šoše.
Troškovi tih radova nisu pretjerano veliki.
"Radi se o nekih 100.000 maraka. To nije neki veliki zalogaj. Radimo ovih dana na tome da privolimo UEFU da nam ponovno odradi kategorizaciju."
Ako do toga ne dođe, Velež ima zamjensku opciju.
"Ukoliko se to dogodi i UEFA ne odradi novu kategorizaciju, utakmice bi u tom slučaju igrali u Širokom Brijegu. Klub s Pecare već nam je dao suglasnost za to", ističe Šoše.
Zbog navijača bi u klubu željeli da se utakmice igraju u Mostaru.
"Ako se navijači vrate do tada onda bi nam puno značilo da igramo na svom stadionu iz više razloga. Ako bi se pak utakmice nastavile igrati pred praznim tribinama, onda nam je manje više svejedno hoće li to biti naš stadion ili ćemo igrati na Pecari", zaključio je za **** direktor Veleža.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:15ROĐENI!Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
FORZA VELEŽ!
Tako je. Pod 1. imaju ljudi u upravi kluba, te u upravama navijačkih ogranizacija koji mogu tako nešto odlučiti(u šta čisto sumnjam). Pod 2. mi imamo 2 opomene vezane za covid protokol i treća je oduzimanje bodova. Ne bi se niko ni počešao da nas izbace iz potencijalne Evrope. Treba se nekada razmisliti šta se piše jer ovakvim pozivima buvalno možeš uništiti godine i godine uloženog truda.Nukleus je napisao/la: ↑21 maj 2021, 14:42Gledajući čitavu sezonu kako i na kakav način su se stvari odvijale u ligi ti pozivaš da se ide na stadion.Svjesno ili nesvjesno pozivaš na krajnje glup i naivan potez, jer u ovom slučaju pokazivanje inata na takav način ne donosi ništa dobro našem Veležu.Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:15ROĐENI!Svi na stadion u NEDELJU.Nemože nas niko zaustaviti.Moramo se oduprijeti ovakvoj politici.Ili zakon vrijedi za sve ili za nekog.ILI BOJKOTOVAT LIGU ili igrati sa nama NAVIJAČIMA.Policija će imati ozbiljan problem u gradu jer se igraju 2 utakmice u isto vrijeme.VICE JE NAJVEĆE ZLO ŠTO NAM SE DESILO.SVI NA STADION U NEDELJU U 17 H.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Kakve tribine ne glupirajte se. Kad ste mogli citavu sezonu bez tribine mozete vala i ovu zadnju, jos pogotovo u situaciji gdje ce traziti dlaku u jajetu da nas kazne i oduzmu bodove. Sjedi dje i sjedis, i natezi keca u nedelju 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Imamo 14 poraza u zadnji 83 ligaski utakmica 
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
StarmoUnited
- Kontakt:
Brisu li se bodovi protiv Olimpika? Ako se brisi u Evropi smo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ovo je sve lakrdija kakve nadaleko nema. Ni ovdje u Sjevernoj Koreji.
Onomad je Bakir, bivši igrač, poslao neke gumice i sada je najbolje da se njima sve ovo izbriše i Savez i ova Ciga liga i sudije i sve. Naravno da mafijaši čekaju neki ishitreni potez da sve modeluju prema svom nastranom umu zato treba biti mudar i staložen. U svakom slučaju UEFA se mora uplesti a barem biti upoznata sa ovom lakrdijom.Ukoliko je njihov stav da je sve regularno onda ostaje naći pare (sponzora?) pa kupiti pojačanja sa kojima se može ova liga prekucati ili ići na varijantu osnivanja novog takmičenja imajući u vidu sve posljedice. Ovakvo stanje nema smisla i ne promijeni li se ništa preostaje mi samo da pratim Pnom Peng. Ovdje je barem sve jasno: zabranjeno je suditi bilo šta protiv, obavezno penali za klub mladog vođe, navijanje zabranjeno, samo šutiš i gledaš. Onog trena kada Mladi vođa aplaudira paziš da ne zakasniš nego odmah ustaješ i aplaudiraš. Ali ponavljam pravila su barem jasna. A ovo u BiH? Jedni mogu na stadion drugi ne, nekome faul ako bude ispraćen pogledom drugom iskočila kost iz mesa i još dobija opomenu. Mrš!!!!
Kažem ja................
Onomad je Bakir, bivši igrač, poslao neke gumice i sada je najbolje da se njima sve ovo izbriše i Savez i ova Ciga liga i sudije i sve. Naravno da mafijaši čekaju neki ishitreni potez da sve modeluju prema svom nastranom umu zato treba biti mudar i staložen. U svakom slučaju UEFA se mora uplesti a barem biti upoznata sa ovom lakrdijom.Ukoliko je njihov stav da je sve regularno onda ostaje naći pare (sponzora?) pa kupiti pojačanja sa kojima se može ova liga prekucati ili ići na varijantu osnivanja novog takmičenja imajući u vidu sve posljedice. Ovakvo stanje nema smisla i ne promijeni li se ništa preostaje mi samo da pratim Pnom Peng. Ovdje je barem sve jasno: zabranjeno je suditi bilo šta protiv, obavezno penali za klub mladog vođe, navijanje zabranjeno, samo šutiš i gledaš. Onog trena kada Mladi vođa aplaudira paziš da ne zakasniš nego odmah ustaješ i aplaudiraš. Ali ponavljam pravila su barem jasna. A ovo u BiH? Jedni mogu na stadion drugi ne, nekome faul ako bude ispraćen pogledom drugom iskočila kost iz mesa i još dobija opomenu. Mrš!!!!
Kažem ja................
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Anderson, trener Danac koji ovdje radi mi šapće da upitam da li ste vidjeli So Hyon Uk ? Pošao biva u Mostar i završio u nekom slabom klubu. "Savjetovao sam ga da to ne čini. Fantastičan je igrač. Rekao sam mu da će dobiti ponude boljih klubova", negoduje Andersen. Fora je da na staroj adresi nema više Velikog kluba pa je garib završio u nekih smećara. Ima li kakvih informacija neko da kažem čovjeku? Ovdje su plaho zabrinuti otkako su čuli za balkanske ćevape, niko ne izgovara glasno ali ima li ga Hyon?? Pozdrav iz Pyongyanga
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Velež - Sloboda (Admir Šehović) - Arena Sport
Ne brišu. Da su odustali u prvoj polusezoni brisali bi se bodovi, ovako će samo ekipe protiv kojih igraju pobijediti 3:0.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:13Brisu li se bodovi protiv Olimpika? Ako se brisi u Evropi smo
Sve je jasno.
Moramo osvojiti 4 boda u poslijednje dvije utakmice kako god umijemo i znamo, jer će naši konkurenti vjerovatno osvojiti maximalan broj bodova.
Razočarao sam se u rukovodstvo Želje, ali nema veze, nek su oni protiv nas zapeli. Ovakve stvari bi se trebale kažnjavat, jer utiču na samu regularnost prvenstva.
Ovo za publiku je stvarno sramota.
Naš klub bi trebao zatražiti od Saveza da se i nama odobri prisustvo publike, jer ko će kazniti klub ako bude publike? Naravno, tražiti sutra u toku dana potvrdu od štaba, vlade..koga god.
Nadat se da će Sloboda imati loš dan, jer su zadnje vrijeme u dobroj formi. Malo se pribojavam sudija, jer je ovo otišlo predaleko..suvišno je komentarisati.
RAja već priča o Kaknju..o invaziji..ali polako, dobit Slobodu prvo pa napunit stadion u Kaknju.
Sretno nam u nedjelju.
Moramo osvojiti 4 boda u poslijednje dvije utakmice kako god umijemo i znamo, jer će naši konkurenti vjerovatno osvojiti maximalan broj bodova.
Razočarao sam se u rukovodstvo Želje, ali nema veze, nek su oni protiv nas zapeli. Ovakve stvari bi se trebale kažnjavat, jer utiču na samu regularnost prvenstva.
Naš klub bi trebao zatražiti od Saveza da se i nama odobri prisustvo publike, jer ko će kazniti klub ako bude publike? Naravno, tražiti sutra u toku dana potvrdu od štaba, vlade..koga god.
Nadat se da će Sloboda imati loš dan, jer su zadnje vrijeme u dobroj formi. Malo se pribojavam sudija, jer je ovo otišlo predaleko..suvišno je komentarisati.
RAja već priča o Kaknju..o invaziji..ali polako, dobit Slobodu prvo pa napunit stadion u Kaknju.
Sretno nam u nedjelju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Šta se imaš razočaravati u bilo koga? Ne očekuj ništa ni od koga i nećeš biti razočaran.
Čuj zapeo neko protiv tebe. Eto su se trebali nag.uziti.
Čuj zapeo neko protiv tebe. Eto su se trebali nag.uziti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Treba onu livadu pored Kaknja napunit pa sve do Zenice. Ali sto kazes prvo Slobodu dobitmozak je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:56Sve je jasno.
Sretno nam u nedjelju.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.