Hajde ti meni reci, ko bi dosao u Zelju, a da je dobar igrac, i da zeli da bude npr druga opcija Stevanovicu? Nadji ga. ili nadji boljeg od Stevanovica, koji je u okviru budzeta, a da mozes da prebacis Stevanovica na klupu.Brkooo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:44I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu.![]()
Cak i u ovoj zabokrecini, dugovali smo plate igracima i prije korone. Nije Osim kriv sto je on licno doveo nesposobne ljude u klub. Nije Osim kriv sto je Blazevic mjesecima trenirao sa nama i onda potpisao ugovor. Nije on kriv ni za ostale parmake koje je doveo u klub. Nije Osim kriv sto je doveo u klub svoje prijatelje Memica i Serbu. Nije vas gazda nista kriv, krivi su svi drugi ali on nije kriv, ako ce vam biti lakse..![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 21 maj 2021, 21:50, ukupno mijenjano 2 puta.
[quote=Ritamreda post_id=8335199 time=1621622283 user_id=48815]
[quote=Tristan10 post_id=8335192 time=1621622035 user_id=43886]
[quote=Vanadij post_id=8335113 time=1621618748 user_id=47236]
Imali smo strucni stab memic serbo mulaosmanovic guso osim i dva kondiciona trenera ukupno 7 ljudi, sjecam se mulalica dok je vodio zelju kas jednom kaze on i hidic zagriju ekipu zajedno
[/quote]
Meni je npr interesantno kad je Amar Osim dosao, i sklopio strucni stab, biljezili dobre rezultate, svi su ga hvalili kako je to super, kako sve ekipe imaju strucni stab od vise trenera, a upravo ne kao onda kad je sam Mulalic sve radio. Upravo se ta paralela koristila. Sad kad nemas rezultata onda nista ne valja
[/quote]
To si u pravu. Mijenjaju misljenja kao na traci. Ili je sad postalo popularno kod degenerika raznih, gdje sampanjac, eto vam sad...isto ono kao da postoje dva kluba, to ce sad dobro donijet. Eto vam sampanjac, eto vam , eh etooo, eee jesmo vam rekli, eh etooo vam na...kakav mentalni sklop online anonimusa i kurcina.
[/quote]
Preletaci, prevrtljivci , idolopoklonici misketa pa amara.Anonimusi koji su kao upuceni i vazni
Nebitni.
[quote=Tristan10 post_id=8335192 time=1621622035 user_id=43886]
[quote=Vanadij post_id=8335113 time=1621618748 user_id=47236]
Imali smo strucni stab memic serbo mulaosmanovic guso osim i dva kondiciona trenera ukupno 7 ljudi, sjecam se mulalica dok je vodio zelju kas jednom kaze on i hidic zagriju ekipu zajedno
[/quote]
Meni je npr interesantno kad je Amar Osim dosao, i sklopio strucni stab, biljezili dobre rezultate, svi su ga hvalili kako je to super, kako sve ekipe imaju strucni stab od vise trenera, a upravo ne kao onda kad je sam Mulalic sve radio. Upravo se ta paralela koristila. Sad kad nemas rezultata onda nista ne valja
[/quote]
To si u pravu. Mijenjaju misljenja kao na traci. Ili je sad postalo popularno kod degenerika raznih, gdje sampanjac, eto vam sad...isto ono kao da postoje dva kluba, to ce sad dobro donijet. Eto vam sampanjac, eto vam , eh etooo, eee jesmo vam rekli, eh etooo vam na...kakav mentalni sklop online anonimusa i kurcina.
[/quote]
Preletaci, prevrtljivci , idolopoklonici misketa pa amara.Anonimusi koji su kao upuceni i vazni
Nebitni.
https://m.youtube.com/watch?v=BZKOK61oz78ReX je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:46Sabur ba, bice bolje kada godju babukini ljudi.. Serbo, Memic, Cengic, Selimovic, itd vrti dalje..Brkooo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:44I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu.![]()
Cak i u ovoj zabokrecini, dugovali smo plate igracima i prije korone. Nije Osim kriv sto je on licno doveo nesposobne ljude u klub. Nije Osim kriv sto je Blazevic mjesecima trenirao sa nama i onda potpisao ugovor. Nije on kriv ni za ostale parmake koje je doveo u klub. Nije Osim kriv sto je doveo u klub svoje prijatelje Memica i Serbu. Nije vas gazda nista kriv, krivi su svi drugi ali on nije kriv, ako ce vam biti lakse..![]()
Ima da postanemo novi Dinamo, ma sta novi, ima da ih prodjemo! Nije babuka cicija. Za ljude njegove da i ne govorimo.![]()
![]()
Pervan je izletio na skupstini i rekao da ga je Amar zvao u upravu. Znaci Amar je direktno sastavio svoju nesposobnu upravu koja je kasnije izabrala njega za sefa strucnog staba i kasnije su korak po korak, srozali klub maksimalno..
Zukanović
Željo je to....
Željo je to....
Amar je osvojio 90% naših trofeja i hvala mu za to ! Svaka čast. Njegov je problem što hoće da bude Alfa&Omega Želje.
Isto ko da je on neko veličanstvo pa se protiv njega ništa ne smije napisati, jel sam trazio da prijašnja struktura ode, da uđu "on i njegovi ljudi" oni će bolje ? Mi smo sigurno krivi što smo okupili oko sebe neznalice i uhljebe ili je Amar ? Mi smo krivi što imamo stručnjake koji još uvijek govore "utaknica i hin" ? Korona je, nema se para, pa i u drugim klubovima je korona pa se ne duguje 7,8,9 plata ? Sigurno smo opet mi krivi što gospoda u upravi ne može mjesečno obezbijediti 50 - 100k KM da se isplati barem nešto igračima i svim zaposlenicima ? Sigurno smo opet mi krivi jer smo mi sa foruma analizirali i doveli Blaževića - Čelikovića - koji ne znam kako se uopšte bave fudbalom, Milićevića kojem lopta ide na prsa on je hvata rukama, isto smo mi krivi što je vratio Bogičevića, Jamaka, Stanića da pokažu šta je Željo ?
I opet će neko doć i reć korona je, 2x Izrael, umro nam predsjednik i ostalo ... Potpuna reorganizacija ! Od vrha do dna - od uprave do čistačice
Isto ko da je on neko veličanstvo pa se protiv njega ništa ne smije napisati, jel sam trazio da prijašnja struktura ode, da uđu "on i njegovi ljudi" oni će bolje ? Mi smo sigurno krivi što smo okupili oko sebe neznalice i uhljebe ili je Amar ? Mi smo krivi što imamo stručnjake koji još uvijek govore "utaknica i hin" ? Korona je, nema se para, pa i u drugim klubovima je korona pa se ne duguje 7,8,9 plata ? Sigurno smo opet mi krivi što gospoda u upravi ne može mjesečno obezbijediti 50 - 100k KM da se isplati barem nešto igračima i svim zaposlenicima ? Sigurno smo opet mi krivi jer smo mi sa foruma analizirali i doveli Blaževića - Čelikovića - koji ne znam kako se uopšte bave fudbalom, Milićevića kojem lopta ide na prsa on je hvata rukama, isto smo mi krivi što je vratio Bogičevića, Jamaka, Stanića da pokažu šta je Željo ?
I opet će neko doć i reć korona je, 2x Izrael, umro nam predsjednik i ostalo ... Potpuna reorganizacija ! Od vrha do dna - od uprave do čistačice
Brko iz druge galaksije!
Necu ti reci jer nisi procitao onaj prethodni post. Kad procitas onda ces mozda nesto i shvatiti. Jednostavno, nema smisla da ti nesto objasnjavam a ti ne kontas elementarne stvari i ne mozes da shvatis da je Amar direktno doveo svoju upravu i nesposobne ljude u klub koji ne mogu ni direktno a ni indirektno(sponzorskim ugovorima) donijeti novac u klub..Tristan10 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:47Hajde ti meni reci, ko bi dosao u Zelju, a da je dobar igrac, i da zeli da bude npr druga opcija Stevanovicu? Nadji ga. ili nadji boljeg od Stevanovica, koji je u okviru budzeta, a da mozes da prebacis Stevanovica na klupu.Brkooo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:44I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu.![]()
@Brkooo džabe se trudiš da pojasniš kada pojedini neće i ne žele da shvate i da vide
Brko iz druge galaksije!
Jok eto ti vidiš. Koji na pola utakmice dodjes napises da smo nastimali prelaz, i onda kad ne bude glumis kao ti šatro realan. De ba ko vas ne zna vaše suplje price, dobar je Amar donio trofeje al.... Uhhh
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Neću da vrijeđam, samo možel cvaja da me nahvališ malo ?
Brko iz druge galaksije!
De ti nama reci koje tebi rekao da smo nastimali prelaz protiv Veleza?1921boy je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:16Neću da vrijeđam, samo možel cvaja da me nahvališ malo ?![]()
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
-
timpramosavePla
- Kontakt:
Pa nije ovo prvi put da se desava sa Amarom.
Drugi mandat pored titula je obiljezila ta nesposobnost ljudih sa kojima se sam okruzi.
Ljudi su nas pored tri titule uspjeli dovest pred stecaj. Da nije Gredic smjenio Memica, vjerujem da stanje ne bi bilo nista bolje.
Zaboravljamo da su tad Jamak,Svraka,Colic,Kerla igrali veoma lose. Zeljo je bio van Evrope na polusezoni kad je Amar otisao (Adzem trener bio).
Primjer Colica, koji je u Celiku zavrsio poslije nas.
Moral u ekipi je bio ocajan, para nije bilo, licenca upitna, stadion blago receno zapuszen, nema kome nismo duzni bili, a sve zbog sposobnih ljudi koje je sam Amar Osim doveo.
Drugi mandat pored titula je obiljezila ta nesposobnost ljudih sa kojima se sam okruzi.
Ljudi su nas pored tri titule uspjeli dovest pred stecaj. Da nije Gredic smjenio Memica, vjerujem da stanje ne bi bilo nista bolje.
Zaboravljamo da su tad Jamak,Svraka,Colic,Kerla igrali veoma lose. Zeljo je bio van Evrope na polusezoni kad je Amar otisao (Adzem trener bio).
Primjer Colica, koji je u Celiku zavrsio poslije nas.
Moral u ekipi je bio ocajan, para nije bilo, licenca upitna, stadion blago receno zapuszen, nema kome nismo duzni bili, a sve zbog sposobnih ljudi koje je sam Amar Osim doveo.
Ja sam imaš nešto protiv ? A više je bilo fora nego realnost ali eto. Kad pogledaš golove protiv Širokog sa strane bez ikakvog vezivanja sa BiH, Željom onako kao da si Austrijanac i pogledaš utakmicu bil ti mislio da su onakve greške slučajnost ili da je naštimano?
Brko iz druge galaksije!
Kriv je delinjo.lijevapolutka je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:19Ovo baš postalo smiješno. Mislim da je za današnje stanje iskljucivi krivac gosp. Zdenko Jelić.
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- lijevapolutka
- Kontakt:
I delinjo.delinjo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:22Kriv je delinjo.lijevapolutka je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:19Ovo baš postalo smiješno. Mislim da je za današnje stanje iskljucivi krivac gosp. Zdenko Jelić.
![]()
moSa ljoŽe
Pa morao je neko doci,jedni ostavili klub u milosti i nemilosti,pa normalna je stvar da ljudi komuniciraju,sta i kako dalje.I pored svih podmetanja,al konstantnih,ljudi bili nadomak duple,pozdravBrkooo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:09Necu ti reci jer nisi procitao onaj prethodni post. Kad procitas onda ces mozda nesto i shvatiti. Jednostavno, nema smisla da ti nesto objasnjavam a ti ne kontas elementarne stvari i ne mozes da shvatis da je Amar direktno doveo svoju upravu i nesposobne ljude u klub koji ne mogu ni direktno a ni indirektno(sponzorskim ugovorima) donijeti novac u klub..Tristan10 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:47Hajde ti meni reci, ko bi dosao u Zelju, a da je dobar igrac, i da zeli da bude npr druga opcija Stevanovicu? Nadji ga. ili nadji boljeg od Stevanovica, koji je u okviru budzeta, a da mozes da prebacis Stevanovica na klupu.Brkooo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:44I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu.![]()
A porediti nesto prije korone i sad,to moze samo retardiran um i niko drugi.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- PointBlank
- Kontakt:
Puno zujis, malo meda dajes, kao i obično. Svasta si napisao, ali (namjerno) izostavio glavno. Kad je kriza pocela? Kad se, ovdje nedavno citirani Siljak, zaboravio pozabaviti uplatnicom. Pa jesmo li prosli i tu krizu nekako, borili se na terenu, izasli na vrh tabele, pa nam prekinuse prvenstvo. Jesmo li izgubili sansu za titulu tad, pare, bolju evropu? Jesmo. Jesmo li kasnije grohnuli, od izraela, nedostatka para? Jesmo.
Vi ste se snavezali samo ovog da je doveo ljude. Ja koliko znam, funkcionisalo je do prekida prvenstva, kad je zivot sam od sebe zavrno sve pipe. Jesmo li prodali/pustili neke od glavnih igraca? Jesmo. Pametnom dosta.
Pita se od govana ne pravi..
Jel ti znas kakvu to težinu ima da pises da je nastimano. Sad si se salio, a da je kojim slucajno Velez zabio bilo bi kao ti nesto znas.1921boy je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:22Ja sam imaš nešto protiv ? A više je bilo fora nego realnost ali eto. Kad pogledaš golove protiv Širokog sa strane bez ikakvog vezivanja sa BiH, Željom onako kao da si Austrijanac i pogledaš utakmicu bil ti mislio da su onakve greške slučajnost ili da je naštimano?
Ti si jedan od primjera kako navijač direktno pljuje po klubu bez imalo stida. I dalje nastavljaš da izmisljas i ne prestajes.
by KANA
by KANA
Saopštenje trojke: Kriva je Sekadelinjo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:22Kriv je delinjo.lijevapolutka je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:19Ovo baš postalo smiješno. Mislim da je za današnje stanje iskljucivi krivac gosp. Zdenko Jelić.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Arma00, avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 44 gosta.