FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vjerovatno kasnim,al čujem da Perak prelazi negdje u Hrvatsku?
Ja odo sutra kod Laze u Beograd, prenijecu mu sve sto ste mahalali o njemu 
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
al ce se usrecit koji god da je klub...braco je napisao/la:Vjerovatno kasnim,al čujem da Perak prelazi negdje u Hrvatsku?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hahah ne ludujdjale je napisao/la:Ja odo sutra kod Laze u Beograd, prenijecu mu sve sto ste mahalali o njemu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Svaki put se najezim kada cujem ovu raju s' Juga!
Mozel' mi neko napisati text, ne razumijem cijelu pjesmu (ako je i vi razumijete)
[youtube][/youtube]
A ni u ove ne razumijem cijeli text. Ako ima dobrovoljaca..
Svaki put se najezim kada cujem ovu raju s' Juga!
Mozel' mi neko napisati text, ne razumijem cijelu pjesmu (ako je i vi razumijete)
[youtube][/youtube]
A ni u ove ne razumijem cijeli text. Ako ima dobrovoljaca..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
ma koji mi ku.rac pricaju o tebi
sve da mi daju
ja odustao ne bi
gdje god da ides
bicu ja uz tebe
jer tebe volim
ostale ko je.be
kada bude najteze
pjevam zeljo leo le
gdje god ti da zaigras
manijak je uz tebe
u mom srcu ne postoji nista drugo
tebe volim ludo, tebe volim ludo
ole ole olee Zeljo le ole Zeljo le oleo Zeljo le oleo Zeljo le olee..
sve da mi daju
ja odustao ne bi
gdje god da ides
bicu ja uz tebe
jer tebe volim
ostale ko je.be
kada bude najteze
pjevam zeljo leo le
gdje god ti da zaigras
manijak je uz tebe
u mom srcu ne postoji nista drugo
tebe volim ludo, tebe volim ludo
ole ole olee Zeljo le ole Zeljo le oleo Zeljo le oleo Zeljo le olee..
Ne znam je li neko objavio reakcije iz borca, ali po ovome smo im preoteli jako, jako bitnog igraca. 
Stančeski u Želji
G. Karać - 14.01.2011 18:28
Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.
Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.
U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.
"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.
Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.
"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.
Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.
(nezavisne n.....)
Stančeski u Želji
Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.
Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.
U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.
"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.
Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.
"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.
Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.
(nezavisne n.....)
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
@Lech HVALA TI 
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Zar jos postoji neko ko vjeruje ciframa na transfermarktu?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
naravno da ne vjerujemo jer ste vi na trecem mjestu.Dule 078 je napisao/la:Zar jos postoji neko ko vjeruje ciframa na transfermarktu?
Šta reći, osim izvolite:muamer10 je napisao/la:Ne znam je li neko objavio reakcije iz borca, ali po ovome smo im preoteli jako, jako bitnog igraca.
Stančeski u Želji
(nezavisne n.....)

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost
Onda cete vidjeti da niko ne daje ni desetinu od toga,znaci ni 40 000,pa cete i vi prestati vjerovati tom sranju od stranice,kao sto sam i ja prestao jos prije nekoliko godina.
Onda cete vidjeti da niko ne daje ni desetinu od toga,znaci ni 40 000,pa cete i vi prestati vjerovati tom sranju od stranice,kao sto sam i ja prestao jos prije nekoliko godina.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odrekose ga se u Borcu, oni ipak dovode "provjerena" pojacanja ..
ŠIPOVAC: OVAKAV STANČESKI NE TREBA BORCU

ŠIPOVAC: OVAKAV STANČESKI NE TREBA BORCU
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stvara se polako ekipica, jedna sasvim solidna za Europu
. Šteta što nas je Kerla izradio i nije produžio ugovor, on je extra stoper, ali imamo dosta kvalitetnih štopera koji ga mogu zamijeniti. Još 2-3 odlična igrača i možemo mnogo u Europi. Pod ta dva igrača mislim na jednog/dva napadača i po beka na obje strane, za solidnu zamjenu.
Ali, ja bi dovodio samo extra napadače, jer imamo dosta svojih u omladinskom pogonu
Ali, ja bi dovodio samo extra napadače, jer imamo dosta svojih u omladinskom pogonu
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 14 jan 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Stančeski je anonimus iz Makedonije kao i ovaj

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Dule 078 je napisao/la:Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost![]()
![]()
ma ne vjeruje niko bolan da toliko vrijedi beze se ubjedjujes,doso djaba i kod vas i kod nas...opusteno momak ti je izbacio sliku zbog onog FK Željeznicar...opusteno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
I ne treba toliko dizati prasinu igrac ko igrac i meni je bilo drago kada sam cuo da je tu sad treba pokazati na terenu i najbolje da sacekamo do tad.... za koji dan krecu pripremenick je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost![]()
![]()
ma ne vjeruje niko bolan da toliko vrijedi beze se ubjedjujes,doso djaba i kod vas i kod nas...opusteno momak ti je izbacio sliku zbog onog FK Željeznicar...opusteno
pile87 je napisao/la:I ne treba toliko dizati prasinu igrac ko igrac i meni je bilo drago kada sam cuo da je tu sad treba pokazati na terenu i najbolje da sacekamo do tad.... za koji dan krecu pripremenick je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost![]()
![]()
Messi je pojacanje ovaj je nuzno zlo
mahalali se o kakvom spicu, mislim da sa ovakvom sredinom jedan golgeter bi imo bruku posla...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Neka bolan ne trci pred rudu cekamonick je napisao/la:
Messi je pojacanje ovaj je nuzno zlo![]()
mahalali se o kakvom spicu, mislim da sa ovakvom sredinom jedan golgeter bi imo bruku posla...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.