Šta reći, osim izvolite:muamer10 je napisao/la:Ne znam je li neko objavio reakcije iz borca, ali po ovome smo im preoteli jako, jako bitnog igraca.
Stančeski u Želji
G. Karać - 14.01.2011 18:28
Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.
Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.
U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.
"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.
Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.
"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.
Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.
(nezavisne n.....)