Samo sve novo, kakav babukaRitamreda je napisao/la: ↑23 maj 2021, 04:20Tako je majstore. Hocemo djecu da ginu i nas na tribinama. Samo bez pritiska i laznih obecanja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima, još dva kola do kraja.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ritamreda je napisao/la: ↑23 maj 2021, 04:20Tako je majstore. Hocemo djecu da ginu i nas na tribinama. Samo bez pritiska i laznih obecanja.
ABd da nas puste na tribine i lagano u proces oporavka.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
E cuj potrošit cemo Baždarevića kao da je tariguz, legendarno. Forumasi ce dati zeleno svjetlo kad nije potrošnja tariguza
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
Studenti1921
- Kontakt:
Treba angazovati Slavku Petrovica za zadnje kolo, cisto da jednu sedmicu nasi igraci ispisaju krv na treninzima.
I hajd ti meni sad objasni kako je realno da nakon prvih trinaest kola prvenstva imaš 5 primljenih golova, a sada, dvije utakmice prije kraja, 39!?
Kada te hvale, logično je da te nekada i kude. To je zapravo normalno. Vrlo često kažu da pokušavaš kroz igrača, nelogično skroz. Zbog čega, kako?
"To sam čuo sto puta. Taksista mi baš sinoć kaže 'Zajmoviću top, ali nemoj na dvojicu, nemoj se zabijati'. Šta ja znam, djeluje baš kao da idem kroz zid".
Brko iz druge galaksije!
- PointBlank
- Kontakt:
I dodje neko i kaze ne znaju. Ama nece. Ginuli su za loptu, sad odjendom flopovi
Zajebavajte se vi na Dzenin racun, al Dzeno je bio korisniji od Veselog jedno 5 puta
-
SudoHusika
- Kontakt:
Zato što su smradovi na terenu. Potpisuju reprograme i spuštaju njuške a omalovažavaju i brukaju klub na terenu.
Željezničar za život cijeli!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma nije to samo do omalovažavanja, javna je tajna da neko dobije platu neko ne... Nije sve isto selektirano, ima podređenih i tako unazad godinu dvije.Generalno je loša i toksična atmosfera u klubu i oko njega. Osim se dosta precjenio a igrače podcijenio. Nažalost danas svako ima pravo na svoja potraživanja(kažem nažalost s obzirom na činjenicu kakvi neljudi nose sveti dres), prošlo je vrijeme dijeljenja plata u autobusu i na dođem ti, iako je tada puno bolje bilo. Imao si autoritet, bukvalno vlast nad ovim plačipiqkama i plaćenicima,danas su oni zaštićeni i moraš ih trpiti...SudoHusika je napisao/la: ↑23 maj 2021, 13:30Zato što su smradovi na terenu. Potpisuju reprograme i spuštaju njuške a omalovažavaju i brukaju klub na terenu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Razumijem u potpunosti šta želiš da kažeš. Samo ja smatram da klub nije zaslužio da ga se ovako gazi. Rješavaj to sudskim putem, iznesi u javnost, obrukaj upravu ali nemoj guzeljati i 15 utakmica za redom zijaniti ba.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 maj 2021, 14:44Ma nije to samo do omalovažavanja, javna je tajna da neko dobije platu neko ne... Nije sve isto selektirano, ima podređenih i tako unazad godinu dvije.Generalno je loša i toksična atmosfera u klubu i oko njega. Osim se dosta precjenio a igrače podcijenio. Nažalost danas svako ima pravo na svoja potraživanja(kažem nažalost s obzirom na činjenicu kakvi neljudi nose sveti dres), prošlo je vrijeme dijeljenja plata u autobusu i na dođem ti, iako je tada puno bolje bilo. Imao si autoritet, bukvalno vlast nad ovim plačipiqkama i plaćenicima,danas su oni zaštićeni i moraš ih trpiti...SudoHusika je napisao/la: ↑23 maj 2021, 13:30Zato što su smradovi na terenu. Potpisuju reprograme i spuštaju njuške a omalovažavaju i brukaju klub na terenu.
Željezničar za život cijeli!
Obiljezili se za citav zivot i karijeru. Profesionalizam i ljudskost 0 bodova, a i mozak i logika su im na off-u izgleda. Jadan onaj kome se vecina ovih prikljuci sad na ljeto.SudoHusika je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:05Razumijem u potpunosti šta želiš da kažeš. Samo ja smatram da klub nije zaslužio da ga se ovako gazi. Rješavaj to sudskim putem, iznesi u javnost, obrukaj upravu ali nemoj guzeljati i 15 utakmica za redom zijaniti ba.
Danas novi poraz. Izgovor ce biti sunce jer pretpostavljam da su danas tek otputovali. Za mahalske igrace mahalski uslovi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jesu tek su dns otputovali jutros oko pola deset je bio bus na Grbavici i igraci ulazili u njega sramota vala da se ide na dan tekme al haj sta od nas ocekivati viseLjoZee je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:11Obiljezili se za citav zivot i karijeru. Profesionalizam i ljudskost 0 bodova, a i mozak i logika su im na off-u izgleda. Jadan onaj kome se vecina ovih prikljuci sad na ljeto.SudoHusika je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:05Razumijem u potpunosti šta želiš da kažeš. Samo ja smatram da klub nije zaslužio da ga se ovako gazi. Rješavaj to sudskim putem, iznesi u javnost, obrukaj upravu ali nemoj guzeljati i 15 utakmica za redom zijaniti ba.
Danas novi poraz. Izgovor ce biti sunce jer pretpostavljam da su danas tek otputovali. Za mahalske igrace mahalski uslovi.
Podrzavam tu odluku ko god je donio. Ove sezone pred svaku domacu, bio derbi ili ne, bio je karantin. Isli su dan ranije na gostovanja. Poslije Sirokog sad kad je bilo 1:3 sve su im ukinuli i nisu zasluzili bolje. Ne mozes glumiti profesionalca i imati takve uslove ili pripremu za tekmu, a igrati ko amater i biti bezobrazan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, mavi, Orvel i 43 gosta.