Ti ovo napisa isto da smo mi neki ozbiljab klub za trazimo ko je kriv za neki los potez i rezultat i gledao kako da se poboljsamo za iducu sezonu.U sustinu mi zaposljavamo forumase (koji pisu protiv uprave, a onda kad dobije posao, odjednom su optimisticni i pisu kako stvari krenu na bolje) i to doboljno govori i o nasoj ozbljinosti.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:54Apsulutno podrzavam samo SARAJEVO i uspjeh SARAJEVA, i naravno da sam da svako ko neradi svoj posao ili ga radi nedovoljno dobro treba da leti, al takodje nisam za smjenu nekoga samo zato sto navijaci smatraju da je neko kriv i vrse pritisak, a nemaju uvid u sve cinjenice. Tacno je da navijaci u vecini slucajeva su upravu al u zadnje 3 - 4 godine su imali fula.
Neka mi neko ovde napise posteno, dali je iko ovde smatrao da odlazak amara i benjamina uz dovodjenje mesanovica i cmiljenica Nije dovoljno da sacuvamo 9 bodova nad 2 plasiranom ekipom i to u samo 14 kola. A da nepricamo o borcu kojeg smo svi vidjeli maksimalno na 4 mjestu al da izbori evropu kroz kup..
Treba sve cinjenice stavit na sto kad se prvenstvo zavrsi, treba da se ustanovi zasto smo imali losu igru i lose rezultate u zadnjih 14 utakmica. Koje kriv za prodaju tatara rahmanovica koje kriv sto vinko nije smjenjen kad i sd, koje dovodio pojacanja koje podrzava ta pojacanja to su neke stvari koje ja vidim kao navijac i za koje bi se trebalo ustanovit odgovornost i kaznit te osobe. Takodje moze se desit da je NAM to htio i naredio al njega nemozemo kaznit odpustit.
Takodje necu da pristanem na tezu slobode borca i nekih ovde koji govore mi smo samo krivi i borac je osvoio titulu na posten nacin, i da se kao ko fol mi bavimo sobom i gledamo sebe i mi kad smo pravi netreba da se boimo ni vice ni borca.. To je teza sa kojom se ja kao navijac SARAJEVA i covjek koji voli BIH nikad slozit necu, i tvrdim da je sudjenje bilo kao u zadnje 3-4 godine ili bolje i sa ovakvom losom igrom bi bili prvaci.. i imali bi minimu 6-7 vise od 2 go plasirane ekipe..
Jer zuti kartoni nedosudjeni penali ubijaju moral disciplinu, dok dosudjeni penali kad gubis 1-0 u 88 minuti koji vise nisu nego jesu koji pritiv tebe nikad nebi bili svirani donose prevagu, kao i offside oritiv zrinjskog kao i nama dosudjen crveni nedosudjen penal u tc. Ko tvrdi da pogresne odluke sudija nisu donijele borcu titulu on veze sa nogometom nema, TAKODJE TO NESMIJE BIT IZGOVOR DA SE NETREBAMO MI INTERNO POGLEDAT U OCI I USTANOVIT PAD IGRE, KAO I TO DA NETREBAMO JOS JACE POKUSAT DOGOVORIT UDRUZENJE PL BH. Mislim da bi imali posrsku i od zrinjskog i od sb
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi naši igrači su zaslužili dobre batine, osim Kove, Fanima i Pecija.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hahahahahahahahaa allaham nas 10 sa foruma da udjemo zabili bi im do sada 2 gola
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Debile istjerati iz kluba i grada, počevši od Sabrine pa do ''igrača'' koji su dovedeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vico i njegov bošnjački korpus iz Saveza bi bili najsretniji kada bi uz titulu Borca, ugurali u Evropu Široki i Zrinjski i bez iste ostavili Velež, te kada bi uz Olimpik iz lige ispala Mladost
Opet debil promaši 100 % priliku, 99. u ovoj sezoni.
Ručak mi nije "sjeo" ova utakmica će samo pomoći da povratim. Odlazite svi redom.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Smjesno ovo. Od Sabrine, pa do pojedinih "igraca". Hebib kao desni bek stoji u protivnickom sesnaestercu, dok Radnik organizuje kontru 

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
I mi kažemo hajd barem da kup osvojimo.
Ovi nasi igraci su psihicki na dnu nakon izgubljenih +13. Njima treba pod hitno psiholog. Ali pošto se mi ne bakcemo tim, ovako cemo i kup odigrati i izgubiti 2:0.
Ovi nasi igraci su psihicki na dnu nakon izgubljenih +13. Njima treba pod hitno psiholog. Ali pošto se mi ne bakcemo tim, ovako cemo i kup odigrati i izgubiti 2:0.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne bi se iznandio ni da nekim cudom i protiv Olimpika prospemo bodove
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vi i dalje na nase igrace a sto nas cetalji karaju to nista. E moj bosnjo mi i poslije 3 genocida se ne bi opametili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Na poslu sam , pa ne mogu gledati može li mi ko reći kako nam igraju princeze?
FK Sarajevo
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ne seri lazni insajderu cuj ti njega mozemo diskutovati nego jesi smisli sad sta ces lagati i ovde se provaljivati za transfere ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:49Zeka je od prije zaposlenik, ne mozes ga nogirati kako se tebi "cefne", neko je vec to pisao na forumu, prolistaj malo sigurno ces moci naci
Znas li koja je funkcija tog forumasa u klubu ? Kad saznas to, kao i sposobnosti tog forumasa na poziciji kojoj je doveden, mozemo dalje diskutovati.
A uhljebix zgoljavi sve sa razlogom pisao i vidi se zbog cega.
- SarajevoForza
- Kontakt:
I nikom nista, tako ce biti i narednih sezona
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 12 gostiju.