FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 23 maj 2021, 22:33

sekac je napisao/la:
23 maj 2021, 22:31
Evo kako je vranješ u pravu sve mu lojavo
Tipična domaća utakmica u chetaljskom gnijezdu.
NEMA NAZAD

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 maj 2021, 22:33

J.bo vas kup, da su pametni i ne otići na utakmicu. Neka daju i njega Borcu.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 23 maj 2021, 22:34

Ono što se poklopilo Vici to je naš nekvalitet, pad forme, ocajna polusezona. Sasvim lagano je šiljiti kad je konkurent glavni bez glave i repa.
Dakle jedini nacin na koji se moze boriti protiv velikosrpske četničke agresije na savez i državu jeste kvalitetna igra, igraci i trener.
Od žalbe UEFA-i nema ništa. Čeferin i Vico su poznanici ako ne i više. Dakle sve kompilacije i sranja, čak i da pošalješ UEFA-i neće kazniti niti suspendirati Vicu i Savez već će ga samo pritisnuti on ce naci novih 10 hahara koji ce suditi na terenu i idemo dalje.
Svaka kazna bi mu samo imponovala jer to i jeste krajnji cilj, rušenje repke, saveza i ostalog a sve u korist velikosrpskog projekta i politike.
Jedan od nacina borbe sam rekao, kvalitetna igra, rezultati, napredak projekti kojim ces se izdici iz zabokrecine.
Drugi mnogo degutatniji nacin jeste zaintereosvati federalne politicare da udare kontru Vici i Dodi ali od same ideje mi se povraća.
JURIŠ

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 maj 2021, 22:39

sekac je napisao/la:
Zašto to postavljaš buraz ovdje, većina se sa tim ponosi ovdje. Samo da bi pričali kako su u pravu i da treba sve mijenjati. I tako će biti i za 6 mjeseci, mi smo krivi a niko drugi nije, hajde da mijenjamo. I tako u krug.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 maj 2021, 22:39

midzuka je napisao/la:
23 maj 2021, 22:00
ajdohordas je napisao/la:
23 maj 2021, 21:44
Glup je i lud, ko god misli da ove sezone titulu nismo osvojili zbog neznanja.
Ova ekipa je imala dovoljno znanja i kvalitete da odbrani titulu prvaka ove zemlje. Ali nisu htjeli. Da li zbog plata, para, dogovora, kompenzacije itd itd... ne znam, ali nismo htjeli.
Ciji god je to dogovor, plan, umijece... da Bog da mu za lijekova trebalo do kraja zivota.
I molim vas nemojte da od ovog pravimo naucnu fantastiku. Okej, imali smo plus 13, prokockali i kraj price.
Okrecemo se Evropi, pojacanjima i sljedeceoj sezoni.
Ovo možda ti želiš, ti koji si od pocetka sezone prco, provocirao sve koji su ukazivali na greške vinka na **** igru s pocetka sezone pa sve do kraha od prije par kola, svi koji su ukazali na ijednu gresku bili su ismijani, glupi, upravomrsci, husrefoljupci i ko zna šta već ne. Jedino si ti bio u pravu i vidio neku daleku istinu i neku bolju buducnost kad niko nije.
Sad kad nisi u pravu treba zaboraviti ha ha pi hi idemo dalje, okrećemo se narednoj sezoni. Narednoj sezoni se može okrenuti kad se napravi analiza ove i svi koji su napravili greške budu bivši.
Koga i gdje sam prcao ?
Ti i par tvojih si imao svoje misljenje, ja i jos par forumasa sam imao svoje misljenje.
Tada u to vrijeme niko nije mogao ni naslutiti da ce se desiti ovo sto se danas desava, jer smo tada izgledali mocno. Kako je vrijeme prolazilo i kako su se redali losi rezultati sve vise vas se pojavljivalo koji ste lafo najavljivali ovo.
Jel se to ne smije biti oprimista, ne smijes vjerovati u svoj klub do zadnjih trenutaka ? Kao sto sam evo recimo ja...
De ba mani me te price i ne stavljaj me u kos sa ostalim forumasima koji su ovdje samo da opravdaju upravu i licne interese. Vjerovao sam i nadao sam se da ce biti sve okej, nadao sve do 70 minute utakmice protiv Slobode.
Poslije toga sam se prvi izvinuo ovdje svima sa kojima sam imao “ruznu diskusiju” u vezi naseg kluba, vizije i plana... iako nisam morao, jer nije zabranjeno biti optimista...ali eto ti se nasao da mi pametujes nesto u vezi prcanja. Daj ba mani me toga.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 maj 2021, 22:42

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 23 maj 2021, 22:44

Trebamo se svi komplet sageti Kovačeviću

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 maj 2021, 22:45

Osttribine je napisao/la:
23 maj 2021, 22:10
Ova ekipa je imala dovoljno znanja i kvalitete da odbrani titulu prvaka ove zemlje. Ali nisu htjeli. Da li zbog plata, para, dogovora, kompenzacije itd itd... ne znam, ali nismo htjeli.
Ciji god je to dogovor, plan, umijece... da Bog da mu za lijekova trebalo do kraja zivota.
I molim vas nemojte da od ovog pravimo naucnu fantastiku. Okej, imali smo plus 13, prokockali i kraj price.
A kada smo se ono ti i ja raspravljali oko ovoga, jos u Februaru cini mi se, tada se dalo naslutiti da nece na dobro ko je zelio da vidi, ali jok, kaze dusman si kluba, a i mnogi su bili uspavani onom bodovnom prednoscu koja se pocela topiti. Sami smo sebi krivi, zbog onog cuvenog naseg IMT, talova, ugradjivanja itd, a svima u klubu i na terenu koji su u tome ucestvovali j.ebem pleme. Da onaj Nam mozga ima sve bi ih rastjerao iz kluba, ali bojim se da od toga nema nista i da nam slijedi samo borba za evropu u narednih par sezona, do titule daj Boze.
Ma brate sve znam. Ali eto po pitanju svega ja sam oprimista tako sam i po pitanju polusezone ove bio, sve do 70 minute utakmice sa Slobodom.
Mnogi su ovdje srali i previse i zato sam ja nekad burno reagovao. Malo je bilo onih koji su kritikovali i ukazivali na ovo stanje konstruktivno i sa dobrom podlogom.
Evo i dan danas pojedini pametuju ovdje i pisu bez granice, u velikom pretjerivanju... ali iskreno boli me qrac jer ako ista kazes ispade da nekog branim, prcam kao sto rece @midzuka ili nesto slicno tome.
Ovdje je najbolje pustit kraju, pa cemo yebavat jedni druge u zavisnosti od toga kako pobjedimo ili izgubimo.
Ja se sad moram nekom pravdat jer sam bio optimista do zadnjih trenutaka,ma daj ba...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 maj 2021, 22:45

Kad do sad niste ginuli nema potrebe ni u kupu odigrajte kao jadovi kao i do sada

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 maj 2021, 22:46

fks74 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:39
sekac je napisao/la:
Zašto to postavljaš buraz ovdje, većina se sa tim ponosi ovdje. Samo da bi pričali kako su u pravu i da treba sve mijenjati. I tako će biti i za 6 mjeseci, mi smo krivi a niko drugi nije, hajde da mijenjamo. I tako u krug.
OK eto izbrisat ču pa nastavite da pljujete naše i da dižete Vranješa u svece
Sarajevo ljubavi moja!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 23 maj 2021, 22:53

midzuka je napisao/la:
Ovo možda ti želiš, ti koji si od pocetka sezone prco, provocirao sve koji su ukazivali na greške vinka na **** igru s pocetka sezone pa sve do kraha od prije par kola, svi koji su ukazali na ijednu gresku bili su ismijani, glupi, upravomrsci, husrefoljupci i ko zna šta već ne. Jedino si ti bio u pravu i vidio neku daleku istinu i neku bolju buducnost kad niko nije.
Sad kad nisi u pravu treba zaboraviti ha ha pi hi idemo dalje, okrećemo se narednoj sezoni. Narednoj sezoni se može okrenuti kad se napravi analiza ove i svi koji su napravili greške budu bivši.
Koga i gdje sam prcao ?
Ti i par tvojih si imao svoje misljenje, ja i jos par forumasa sam imao svoje misljenje.
Tada u to vrijeme niko nije mogao ni naslutiti da ce se desiti ovo sto se danas desava, jer smo tada izgledali mocno. Kako je vrijeme prolazilo i kako su se redali losi rezultati sve vise vas se pojavljivalo koji ste lafo najavljivali ovo.
Jel se to ne smije biti oprimista, ne smijes vjerovati u svoj klub do zadnjih trenutaka ? Kao sto sam evo recimo ja...
De ba mani me te price i ne stavljaj me u kos sa ostalim forumasima koji su ovdje samo da opravdaju upravu i licne interese. Vjerovao sam i nadao sam se da ce biti sve okej, nadao sve do 70 minute utakmice protiv Slobode.
Poslije toga sam se prvi izvinuo ovdje svima sa kojima sam imao “ruznu diskusiju” u vezi naseg kluba, vizije i plana... iako nisam morao, jer nije zabranjeno biti optimista...ali eto ti se nasao da mi pametujes nesto u vezi prcanja. Daj ba mani me toga.
Replicirat cu na ovo "tvoji". Moji nisu osim po tome što (valjda) navijamo svi za isti klub. Ja s ovog foruma sveukupno jednu osobu poznajem privatno, tako da ne znam po cemu je nekoj moj ili 'nemoj'.
Ok je nadat se i biti optimista, nemam nista protiv ali si kroz maltene cijelu sezonu bio medju najglasnijima kada god bi se ukazalo na ijednu jedinu grešku kojih je bilo. Remi s mladošću s pocetka sezone, utakmica kad nas je tuzla pregazila pa smo srećom pobjedili, pichkasta postavka vinka kad nije imao hrabrosti da napadne Dynamo brest u jednoj utakmici, kad napravi prvu izmjenu u 90.oj minuti to je onako isprva što mi napada gdje si se maltene kacio na svaki komentar koji je ukazao da rezultat i igra nisu u redu, branio si životom svoj stav.
Poslije svega toga napišeš "da ne pravimo nacunu fantastiku, okrenimo se evropi i narednoj sezoni". Ovo sad da zaboravimo? Opet optimizam i da razmišljamo o novoj sezoni.
Može, al kad se oglase na dopis UNFKS od prije 10-15 dana sa odgovorima na dopis a osim za dopis ocekujem da naprave neki sažetak i kažu ko su krivci za katastrofalnu završnicu sezone ali bez spominjanja UEFE, sudija, Vice kao glavni argument.

Očekujem da kao profesionalci, sa završenim visokim školama, sa finim naknadama za svoj posao znaju sastaviti neki izvještaj i izvinuti se navijačima zato što ćemo veceras zaspati sa knedlama u grlu ako i zaspimo
JURIŠ

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 23 maj 2021, 22:55

Lagani remont kluba bi bio najbolji za buducnost istog. Prije svega mislim na remont u garnituri ljudi koji donose neke odluke (konkretno ne na UO koji je dosao prije 3 mjeseca, ali ostali da). Svakako igracki kadar ce biti dobrano promijenjen u odnosu na ovu sezonu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 maj 2021, 22:55

Saban123 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:44
Trebamo se svi komplet sageti Kovačeviću
On i Fanimo su donekle držali to prvo mjesto i ovom zadnjem dijelu sezone. Da njih dvojice nije ko zna bi li Europu ufatili.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 23 maj 2021, 22:59

Kakva drzava takav sport. Vico nije problem. Problem je Bosna i Hercegovina. U ovom odronu od drzave narednih 100 godina sve ce biti isto. Politika ti je prisutna u apsolutno svakom segmentu zivota i to se nece promijeniti. Jedini nacin da se ovo bar malo ublazi je da mi Bosnjaci budemo ujedinjeni, ali ne mi se koljemo izmedju sebe. Pogledaj Hrvate i Srbe malo morgen ce oni pomoci Bosnji prije sebi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 23 maj 2021, 23:02

feniksptica je napisao/la:
23 maj 2021, 21:36
Sanchez1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 21:34
feniksptica je napisao/la:
23 maj 2021, 21:20
Uprava kriva sto je opet Hebibovic promasio 100%. Uprava mu rekla da masi.

Gledaj ti ovo usutili se misevi bili a sad opet najglasniji. Ne treba nama niko, nasi ce nas unistit
Ako je kriv SD i trener onda je kriv i onaj ko je doveo tog SD i trenera,neznalica sabrina treba sama da ode ako ima obraza.
Pa koliko se to godisnje otjera trenera i SD-a po svijetu ??? Gdje je to jos uprava otisla s njima ?? Nemojte ba bit smijesni, de malo sire razmisljajte. Ovdje je se jedva docekalo da se uprava tjera. Zna se zbog koga i zasto i od kad to sve tinja. Nego bili dobri rezultati pa nisu imali obraza niijedan od ovih da istraju u namjeri
Otjeras dvojicu trenera, s njim ide SD, otjeras 2 SD-a sa trecim ide u uprava.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 maj 2021, 23:04

midzuka je napisao/la:
23 maj 2021, 22:53
midzuka je napisao/la:

Koga i gdje sam prcao ?
Replicirat cu na ovo "tvoji". Moji nisu osim po tome što (valjda) navijamo svi za isti klub. Ja s ovog foruma sveukupno jednu osobu poznajem privatno, tako da ne znam po cemu je nekoj moj ili 'nemoj'.
Ok je nadat se i biti optimista, nemam nista protiv ali si kroz maltene cijelu sezonu bio medju najglasnijima kada god bi se ukazalo na ijednu jedinu grešku kojih je bilo. Remi s mladošću s pocetka sezone, utakmica kad nas je tuzla pregazila pa smo srećom pobjedili, pichkasta postavka vinka kad nije imao hrabrosti da napadne Dynamo brest u jednoj utakmici, kad napravi prvu izmjenu u 90.oj minuti to je onako isprva što mi napada gdje si se maltene kacio na svaki komentar koji je ukazao da rezultat i igra nisu u redu, branio si životom svoj stav.
Poslije svega toga napišeš "da ne pravimo nacunu fantastiku, okrenimo se evropi i narednoj sezoni". Ovo sad da zaboravimo? Opet optimizam i da razmišljamo o novoj sezoni.
Može, al kad se oglase na dopis UNFKS od prije 10-15 dana sa odgovorima na dopis a osim za dopis ocekujem da naprave neki sažetak i kažu ko su krivci za katastrofalnu završnicu sezone ali bez spominjanja UEFE, sudija, Vice kao glavni argument.

Očekujem da kao profesionalci, sa završenim visokim školama, sa finim naknadama za svoj posao znaju sastaviti neki izvještaj i izvinuti se navijačima zato što ćemo veceras zaspati sa knedlama u grlu ako i zaspimo
Tvoji su zato sto su imali isto misljenje kao ti, zato sam napisao to tvoji, ali hajde evo i nacrtat cu ti i detaljno objasnit kada vec “neces” da razumijes. Protiv Mladosti ja nisam jedini bio, i to im niko zamjerit ne moze jer je pocetak sezone bio. Protiv Tuzle jesmo bili losi haos, ali smo imali pozitivan rezultat. Protiv Bresta im ne mozes apsolutno zamjerit nista. Odigrali utakmicu za deset, napadali imali veliki broj sansi i polusansi... tu nam je samo falilo iskustvo igranja Evrope da bi prosli takvu ekipu, plus smo zestoko osteceni. Glupo je sto tu utakmicu i spominjes, argument na nivou djeteta osnovne skole.
Velikih gresaka prakticno nije ni bilo do utakmice sa Velezom, tada su vec alarmi bili upaljeni i tada sam i ja poceo umjereno kritikovati, znaci umjereno a ne srati na sve i svasta sto je vezano za klub.
Ovo sad ne trebamo zaboravit, ali trebamo li nastaviti ovo spominjati narednih deset godina a sve ostalo zaboraviti ?
Okej, evo ti, i svi oni koji su imali ispravno misljenje prije mjesec-dva, nastavite zaliti za ovom sezonom, kukajte, citirajte se, a mi svi ostali cemo skupiti redove i dati podrsku klubu i igracima za kup, Evropu i sljedecu sezonu ako Bog da.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 23 maj 2021, 23:07

zagor1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:22
Hordanjezla1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:01
Aduka87 je napisao/la:
23 maj 2021, 21:56
Fakat nema smisla pisat "uprava na polje" kad NAM podrzava i Sabrinu i ostale u klubu, skontajte vise da je klub PRIVATAN i nije vise mahalska prcija, odrastite...
Podrzavali su i Dinokia da nece doci iz vijetnama kakav sekjuriti za lezbacu haha?I tada nismo bili mahalska prcija nego imali miljardera vlasnika a ne potrcka njegovog sada ..
Sada nek se okrece kad hoda gradom ili gdje sjedi bas kao dinokio ..
Dace ona sama otkaz ne brini se ,uskoro.
Kusturica se raspravljo na fb sa nekim likom koji ih je nalijepio i kako rece da je sve bilo ok i da su kradje i vikendice bile lazi koje su potekle iz mahale,i da su se jedva borili protiv mahale,legendi itd sad koliko u tome ima istine pojma nemam. Inace rekao je i da ih Tan nije otjerao vec su sami napustili kad su vidjeli da on nema viziju da klub digne na visi nivo i da ulozi vise novca
Pa ako si upoznat u tada situaciju onda znas na koji nacin su otjerani Dinokio Elvir i kompany da je to sve bilo osim dobrovoljnog napustanja istina jedini je Kusturica otisao bez zatezanja ,a ovi koliko su dobrovoljno otisli govori cinjenica da su se krili po toaletima restorana ..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2021, 23:13

Ako ce nesavajanje Kupa znaciti odlazak Sabrine i ostalih uhljupa iz kluba i konacno postavljanje pravih ljudi na prava mjesta onda cu svim srcem navijati ga ne osvojimo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 23 maj 2021, 23:14

Ma realno Vinko nas je razvalio u drugom dijelu sezone, sa svojom bezidejnošću. Nikakav pokušaj nisam vidio od njega da pokuša podići ekipu, vrtio je istu priču od poraza od Zrinjskog pa do posljednje utakmice kad je nogu dobio.

Imao je moje neke simpatije na početku, odmjerenost, sportsku kulturu...ali se ispostavilo da je čovjek bezidejan, kukavica i ziheraš. Smijem se zakleti da ovo proljeće čak ni Dženo ne bi zafrko.

Ono što smo izgradili je bilo izgleda sve na individualni kvalitet nekoliko igrača, proljeće je totalni fijasko trenera .

Krivo mi je samo što uprava nije uvidjela kuda brod ide na vrijeme. Poslije Borca je bio zadnji voz da se nešto uradi.

Idemo u novu sezonu hladne glave, nadam se remontu totalnom , a prije toga uzeti kup, pokušati spriječiti kriminalcima užitak duple krune.

Ne zaboraviti da su slj sezone opći izbori, Dodiku opada popularnost, gurnuće ozbiljne pare u Borac to će mu biti jedan od predizbornih poteza sigurno.

Moramo biti skoro duplo bolji od njih da se pokokamo za titulu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 maj 2021, 23:15

zagorski je napisao/la:
23 maj 2021, 23:13
Ako ce nesavajanje Kupa znaciti odlazak Sabrine i ostalih uhljupa iz kluba i konacno postavljanje pravih ljudi na prava mjesta onda cu svim srcem navijati ga ne osvojimo.
A ko su pravi, otprilike, odokativno, koje su to zelje?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”