FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Neko od ovih će biti trener
Zaboravio sam Varešanovića
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Smijesno haha
I onaj Nermin Basic i za njega im unaprijed yebem mater.
Helem niko nam neogovara

Daj jos nekog trenera da mu yebem mater preventive radi

Nije niko bombu bacio niti se spominje lik samo naglas razmisljam ko mi nikako ne odgovara pa mu yebem pleme i njemu i upravi ako ga dovedu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Na kraju Sliskovic ne bi bio los, ali trenirao je anamo one pa ne bi da nam sugu donese, a i luzerski mentalitet..
Evo ti jos jedan trener -Mirza Varesanovic

-
- Kontakt:
A to je ono za svaki slucaj jel, unaprijed

Mislim da ce sada doci neko sasvim novo ime u klub, balkansko ali ono koje niko od nas nije spominjao jos... mislim...
- 19BordoBijeli46

- ElCartel11
- Kontakt:
- Igra napadacki fudbal i uvijek za gol vise
- ima muda
- koristi 16,17 igraca a ne 12 i po
- ima B plan kad krene po zlu
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sad cu dobiti pljuvanje od mnogih al ja bih Mirzu podrzao. Mladja raja ne zna da je Mirza cini mi se 2001 god u 1/2 Kup-a BiH kad je igrao za nas platio put i autobus u Tuzlu igracima jer nismo imali para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:43Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Na kraju Sliskovic ne bi bio los, ali trenirao je anamo one pa ne bi da nam sugu donese, a i luzerski mentalitet..
Evo ti jos jedan trener -Mirza Varesanovic![]()
Njega se nesto ne voli zbog punca ili ne znam ti ni ja zbog cega al Mirza je jedan od rijetkih kojem se nije moglo doci na trening pa kenjati i prijetiti igracima. Uvijek je stajao iza igraca i ima muda.
Al ja sam samo jedna jedinka koja bi ga podrzala a 95% ostalih popljuvala, tako da ko me yebe.
nukleusmember je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:03da li smo prodali titulu ili smo samo debili je više manje irelevantno,ono što je relevantno i što je suština je činjenica da smo prokockali 13 bodova prednosti i što smo ušli u anale fudbala sa tim podatkom,ja da išta radim u tom klubu,ne da bi dao ostavku nego bi odselio iz grada negdje baš daleko,to bi svako sa mrvom stida uradio
VVVBK
-
- Kontakt:
Za nase prilike, meni isto nije los izbor. Ja Mirzu pamtim po sezoni 10/11 kada smo igrali lijep fudbal i zavrsili kao drugi. I to u vrijeme kada je u klubu najmanje para bilo, odnosno nije bilo. Sa Handzicem, Trebinjcem, Comorom, Hamzicem i ostalom buranijom.ado-hz je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:49Sad cu dobiti pljuvanje od mnogih al ja bih Mirzu podrzao. Mladja raja ne zna da je Mirza cini mi se 2001 god u 1/2 Kup-a BiH kad je igrao za nas platio put i autobus u Tuzlu igracima jer nismo imali para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:43Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Njega se nesto ne voli zbog punca ili ne znam ti ni ja zbog cega al Mirza je jedan od rijetkih kojem se nije moglo doci na trening pa kenjati i prijetiti igracima. Uvijek je stajao iza igraca i ima muda.
Al ja sam samo jedna jedinka koja bi ga podrzala a 95% ostalih popljuvala, tako da ko me yebe.
Samo je fazon sto smo mi taj level “za nase domace potrebe” presli pa cekamo i trazimo nekog sa malo modernijim fudbalskim zamislima i taktikama.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ne znam vise ni sam.ado-hz je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:49Sad cu dobiti pljuvanje od mnogih al ja bih Mirzu podrzao. Mladja raja ne zna da je Mirza cini mi se 2001 god u 1/2 Kup-a BiH kad je igrao za nas platio put i autobus u Tuzlu igracima jer nismo imali para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:43Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Ako je plan za ovu sezonu promovisanje akademaca i stabilizacija, yebat ga onda, ili dovesti neko jace ime kao Zekic, pa da zna nadograditi ekipu kad bude bilo novca, ili nam daj Varesanovica, zahvaliti mu se na kraju sezone i to je to..
Sad ce na bordo sedmici reci plan, pa cemo moci i prepostaviti kandidate neke
Barbareza i Lalatovica otpisi, ostala trojica su realna da ce se desiti. Isto sam i nedavno napisao, samo sam Sliskovica izostavio.
Sad kad bih se kladio, stavio bih pare da ce Nalića odabrati.
Sa zlatnog proljeca u truhlu jesen kako to biva inace.
Ovo sto se desilo zadnja 3 mjeseca obavezno sastaviti u jedan dokumentarac za koji ce ljudi misliti da se neko zayebavo. Dovesti i ljude koje su oteli vanzemaljci i vratili ih na zemlju, neka pricaju svoj dozivljaj, vise ce njima narod vjerovati nego ovome sto se nama desilo.
Pizda li vam materina samo da nas pustite na stadion
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, AvantiBL, benko21, Bilosta, boki86, bordobijeli, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cora1946, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, head88, Hrasno15, iliyaa8, Imamkarbarum, J1897, JuricaSpindl, Konzerva, leo1946, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, Mostarska, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, PeppermintSA, Posejdon, Rodman, SamoDaKazeem, sekac, StarmoCity, Tarapi, Tatamata1946, THEC, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 418 gostiju.