FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 00:35

Kakav Slavko koji vam je :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 maj 2021, 00:37

Barbarez, Slišković, Nalić ili Lalatović.

Neko od ovih će biti trener

Zaboravio sam Varešanovića
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 24 maj 2021, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 00:37

Kakav Slavko, ko je tu bombu bacio ?
Smijesno haha

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:38

Zatim Nalic, Bošnjaković pa i Sliskovic(koji ce nam i on qurac vise) opet upravi yebem sve po redu.
I onaj Nermin Basic i za njega im unaprijed yebem mater.
Helem niko nam neogovara :urnebes:
Daj jos nekog trenera da mu yebem mater preventive radi :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2021, 00:39

Ko da je bitno ko je trener i igraci za sljedecu sezonu. Kakva ce to tek lakrdija da bude kad sad ni jedna ekipa nije smjela da pridje golu Borca sta ce tek biti u novoj sezoni. Treba udarit orvo na nase ublehe od Dzemidzica,Pilava i svih nasih sudija i to zestoko od kafana,grada pa nek se bijednici zapitaju ako treba icemo i dalje

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:40

ajdohordas je napisao/la:
24 maj 2021, 00:37
Smijesno haha
Nije niko bombu bacio niti se spominje lik samo naglas razmisljam ko mi nikako ne odgovara pa mu yebem pleme i njemu i upravi ako ga dovedu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2021, 00:43

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:38
Zatim Nalic, Bošnjaković pa i Sliskovic(koji ce nam i on qurac vise) opet upravi yebem sve po redu.
Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Na kraju Sliskovic ne bi bio los, ali trenirao je anamo one pa ne bi da nam sugu donese, a i luzerski mentalitet..
Evo ti jos jedan trener -Mirza Varesanovic :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 00:44

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:40
ajdohordas je napisao/la:
Smijesno haha
Nije niko bombu bacio niti se spominje lik samo naglas razmisljam ko mi nikako ne odgovara pa mu yebem pleme i njemu i upravi ako ga dovedu
A to je ono za svaki slucaj jel, unaprijed :mrgreen:
Mislim da ce sada doci neko sasvim novo ime u klub, balkansko ali ono koje niko od nas nije spominjao jos... mislim...

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 00:48

Izađe vijest - Slavko Petrović,novi trener ekipe sa Koševa,ili bordo tima. :opaopa:
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 00:49

Nama treba trener koji:
- Igra napadacki fudbal i uvijek za gol vise
- ima muda
- koristi 16,17 igraca a ne 12 i po
- ima B plan kad krene po zlu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:49

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 maj 2021, 00:43
ado-hz je napisao/la:
Ja sam bas kontao kako fakat ne znam ko bi nam dobar izbor mogao za trenera biti, niko mi ne pada na pamet, a da je iole realan, jer ja sam ko papagaj sto se tice Zekica, ali sumnjam da bi on htio doci u ovu kukuruz ligu..
Na kraju Sliskovic ne bi bio los, ali trenirao je anamo one pa ne bi da nam sugu donese, a i luzerski mentalitet..
Sad cu dobiti pljuvanje od mnogih al ja bih Mirzu podrzao. Mladja raja ne zna da je Mirza cini mi se 2001 god u 1/2 Kup-a BiH kad je igrao za nas platio put i autobus u Tuzlu igracima jer nismo imali para.
Njega se nesto ne voli zbog punca ili ne znam ti ni ja zbog cega al Mirza je jedan od rijetkih kojem se nije moglo doci na trening pa kenjati i prijetiti igracima. Uvijek je stajao iza igraca i ima muda.
Al ja sam samo jedna jedinka koja bi ga podrzala a 95% ostalih popljuvala, tako da ko me yebe.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 00:58

nukleusmember je napisao/la:
24 maj 2021, 00:03
da li smo prodali titulu ili smo samo debili je više manje irelevantno,ono što je relevantno i što je suština je činjenica da smo prokockali 13 bodova prednosti i što smo ušli u anale fudbala sa tim podatkom,ja da išta radim u tom klubu,ne da bi dao ostavku nego bi odselio iz grada negdje baš daleko,to bi svako sa mrvom stida uradio

VVVBK
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 01:01

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:49
ado-hz je napisao/la:
Sad cu dobiti pljuvanje od mnogih al ja bih Mirzu podrzao. Mladja raja ne zna da je Mirza cini mi se 2001 god u 1/2 Kup-a BiH kad je igrao za nas platio put i autobus u Tuzlu igracima jer nismo imali para.
Njega se nesto ne voli zbog punca ili ne znam ti ni ja zbog cega al Mirza je jedan od rijetkih kojem se nije moglo doci na trening pa kenjati i prijetiti igracima. Uvijek je stajao iza igraca i ima muda.
Al ja sam samo jedna jedinka koja bi ga podrzala a 95% ostalih popljuvala, tako da ko me yebe.
Za nase prilike, meni isto nije los izbor. Ja Mirzu pamtim po sezoni 10/11 kada smo igrali lijep fudbal i zavrsili kao drugi. I to u vrijeme kada je u klubu najmanje para bilo, odnosno nije bilo. Sa Handzicem, Trebinjcem, Comorom, Hamzicem i ostalom buranijom.
Samo je fazon sto smo mi taj level “za nase domace potrebe” presli pa cekamo i trazimo nekog sa malo modernijim fudbalskim zamislima i taktikama.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 maj 2021, 01:02

Ko spomene ublehaše poput Varešanovića, Petrovića, Nalića, Bašića i Bošnjakovića kao prijedlog za našeg novog trenera, treba mu udariti trajni ban.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2021, 01:03

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:49
ado-hz je napisao/la:
A ne znam vise ni sam.
Ako je plan za ovu sezonu promovisanje akademaca i stabilizacija, yebat ga onda, ili dovesti neko jace ime kao Zekic, pa da zna nadograditi ekipu kad bude bilo novca, ili nam daj Varesanovica, zahvaliti mu se na kraju sezone i to je to..
Sad ce na bordo sedmici reci plan, pa cemo moci i prepostaviti kandidate neke
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2021, 01:04

Testo je napisao/la:
Barbarez, Slišković, Nalić ili Lalatović.

Neko od ovih će biti trener

Zaboravio sam Varešanovića
Barbareza i Lalatovica otpisi, ostala trojica su realna da ce se desiti. Isto sam i nedavno napisao, samo sam Sliskovica izostavio.
Sad kad bih se kladio, stavio bih pare da ce Nalića odabrati.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2021, 01:05

Kako nam je Husref i Husic zlatni ljiljan nakon proslave i Marsa na Drini nadam se da ga je fino popusio Vici Sisoje patriota. Nek krepa svako ko mu je pustio onaj mec da ostanu u ligi

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 01:07

Koliko god sam yebo upravu i mrzio trenera, podsvijest mi je govorila da cemo svakako uzeti titulu jer je ustvari bilo nemoguce ne uzeti je.
Sa zlatnog proljeca u truhlu jesen kako to biva inace.

Ovo sto se desilo zadnja 3 mjeseca obavezno sastaviti u jedan dokumentarac za koji ce ljudi misliti da se neko zayebavo. Dovesti i ljude koje su oteli vanzemaljci i vratili ih na zemlju, neka pricaju svoj dozivljaj, vise ce njima narod vjerovati nego ovome sto se nama desilo.
Pizda li vam materina samo da nas pustite na stadion
NEMA NAZAD

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 24 maj 2021, 01:07

zagor1987 je napisao/la:
24 maj 2021, 01:05
Kako nam je Husref i Husic zlatni ljiljan nakon proslave i Marsa na Drini nadam se da ga je fino popusio Vici Sisoje patriota. Nek krepa svako ko mu je pustio onaj mec da ostanu u ligi
Pa pustio Husref, ko ce drugi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 01:08

Pa sve zavisi koji je kurs kluba, u kojem pravcu idemo, sta zelimo i imamo li para. Ako nemamo para i budemo trazili u domacoj avliji onda mi je Mirza i drazi i bolji od starohana Slavke, demagoga Nalica, alkoholicara Sliskovica, budale Jagodica, trenere tipa Basic i Bosnjakovic koji su za seljacke ekipe extra treneri.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”