Ne znam, zaista
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hmmm............iz OlimpiCa, let me guess. Subašić
Ma neeeee, njega hoće Roma, Borusija D
Ne znam, zaista

Ne znam, zaista
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Jese i Vukelja (Muminovic) 
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Možda Jese 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
tm8782 je napisao/la:Jedan je iz Olimpika, a drugi opet iz BLpile87 je napisao/la:Ako sad kazes koja jos dva igraca i pri tom pogodis dobices status proroka na forumu iskoristi sasnsu dok jos mozestm8782 je napisao/la:Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi.
gracic ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vladavić koji će potpisati za OlimpiC pa onda preći u Želju
Ili možda Ćulov
Ćulov je 100%
Ćulov je 100%
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pa sav šljam što je šutnut iz Borca posredno ili neposredno primište u svoje redove.
Nazdravlje!
Nazdravlje!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ko je kihnuo 
Dejo, DejoDejan, BL je napisao/la:Pa sav šljam što je šutnut iz Borca posredno ili neposredno primište u svoje redove.
Nazdravlje!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Da je šljam nebi vam uprava i trener toliko plakao za njm. 
? ' $ за ¥, у ' $, & & " на $.
hoceli i vule bit visak?Dejan, BL je napisao/la:? ' $ за ¥, у ' $, & & " на $.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A taj "sav šljam" je jedan igrač. Znači ostalo su vam sve same zvijezde. Wow, pa vama baš dobro ide, sila ste.Dejan, BL je napisao/la:Pa sav šljam što je šutnut iz Borca posredno ili neposredno primište u svoje redove.
Nazdravlje!
P.S. Čuj primiŠmo.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u 15 jan 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da jos priupitam jeste li sve pocistili? Reci da znam da opet ne bude neke nekorektnosti 
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sa tolerantnog foruma komšija
Malo pjena ide na usta
Zna se balavati ponekad
****, godine došle na svoje
A tek navijačima, momcima iz podgrupa, za koga navijaju
Njanje nam skandiraju godinama da smo ustaše pa onda govore da smo polovnjaci iz Srbije, ovi da smo zeleni. Još samo fali da nas neko nazove Jevrejima i krug je zatvoren
Neki to nikada neće razumjeti, mi smo samo jedno:
DRŽAVA ŽELJO
samo je picka ljudska. nista vise. Bilo gdje da je presao OK ide covjek ko ga J**+ nek ide. Ali u selju kod onih smradova teheranskih. e to nije smio da uradi
Jel neko rekao Perici, Ćulumu, Saviću, Radovanoviću, Bogičeviću, Gančevu, Staniću, Peraku, Lazaru, Nikoliću, Markoviću sa kakvim babarogama imaju posla.Ma i Makedonci nisu ništa bolji od tih teherandžija, sve je to isto...
A tek navijačima, momcima iz podgrupa, za koga navijaju
Njanje nam skandiraju godinama da smo ustaše pa onda govore da smo polovnjaci iz Srbije, ovi da smo zeleni. Još samo fali da nas neko nazove Jevrejima i krug je zatvoren
Neki to nikada neće razumjeti, mi smo samo jedno:
DRŽAVA ŽELJO
" " не знају $ су $, ? ? на / па - " $ " у августу $ $ ? ? за ?.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nije loš ovaj Borac, ko šoping izlog a sve džaba
Moraćemo još nekoga pokupiti, šta znaš, možda će nam zatrebati 
Mislis da nekoga ovdje interesuje to sto pises.... ???Dejan, BL je napisao/la:" " не знају $ су $, ? ? на / па - " $ " у августу $ $ ? ? за ?.
Ma pusti ga da svršava na izjavu onog Šipovca koji se pere i sere ko foka, ne smije priznat da su levati i da su pojačali glavnog konkurenta za titulu.damirfile je napisao/la:Mislis da nekoga ovdje interesuje to sto pises.... ???Dejan, BL je napisao/la:" " не знају $ су $, ? ? на / па - " $ " у августу $ $ ? ? за ?.![]()
Ili im ne treba?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden