Zato sto bjeze i nikad nisu iskreni. Lazu, pricaju da je idealno a plate nema 6 mjeseci. Za stadion su isto petljali, sabrina ideja je bila butmir i bili su protiv koseva promjenilo se tek posljednji 5-6 mjeseci i sad ona kao najzasluznija za kosevo. Da ne pricam fule oko dovodjenja igraca, odnosno prodaje za siću najbolji igraca Itd itd. Naravno uvijek imaju vadionu na Nama sta god loše rade kazu Nam tako zeliPitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:47Zasto mislis da bjeze, i koja uprava bilo kojeg kluba u bh je transparantnija, koja to uprava ima vise titula koja je uprava imala problem sa stadionom koji smo mi imali koja je uspjeka to rijesit..bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:32Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.
De ba ne serte sa tom transporetnoscu.
Dinamo 5x manje izlazi javno
Cz takodje
Jel NAM milijarder vlasnik kluba dao izjavu prije 4-5 dana sve je rekao..
Cak je javno izasao i rekao da imamo finaciski problema..
Savez vico m tel petev
Dodik bl drasko izbori
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da neko opravdava ovo klosarsko ponasanje "navijaca".
Ubjedjen sam da su ovi "navijaci" od nekoga uzeli pare ili su instruirani da ovo ucine dva dan pred KUP utakmicu, jer je cilj da Borac osvoji duplu krunu. Ne moze me niko ubjediti da je ovo, eto, onako spontano. Klub ne moze stati na zelenu granu jer dozvoljava da se ovo desava. Najbolji primjer da klub ide naprejed, kada se navijace odvoji od kluba i desavanja u klubu je Dinamo, ali Dinamo ima Mamica koji je mangup i ima love pa mu ovakvi klosari ne mogu prismrditi.
Ovede treba da se usvoji zakon o kaznjavanju huligana i zabrani dolaska na utakmice, jer ova narkomanska balavurdija je neraucunjiva...
Ubjedjen sam da su ovi "navijaci" od nekoga uzeli pare ili su instruirani da ovo ucine dva dan pred KUP utakmicu, jer je cilj da Borac osvoji duplu krunu. Ne moze me niko ubjediti da je ovo, eto, onako spontano. Klub ne moze stati na zelenu granu jer dozvoljava da se ovo desava. Najbolji primjer da klub ide naprejed, kada se navijace odvoji od kluba i desavanja u klubu je Dinamo, ali Dinamo ima Mamica koji je mangup i ima love pa mu ovakvi klosari ne mogu prismrditi.
Ovede treba da se usvoji zakon o kaznjavanju huligana i zabrani dolaska na utakmice, jer ova narkomanska balavurdija je neraucunjiva...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
A sta ti podrzavas da se neko bogati preko kluba i za svoj (ne)rad bude pohvaljen.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:19Znaci ti u svakon slucaju podrzavas nasilje i udaranje, demonstriranje neke sile i sl?Osttribine je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:15Iako nam Hz xy puta izvuku zivce sa onom silnom pirotehnikom i izbijanjem para klubu na "bezveznim" tekmama, ipak im se za ovaj potez mora reci svaka cast, to sto mi s.eremo za tastaturama nista promijeniti nece, vise ce uticaja imati ovaj njihov potez, radikalan istina ali nije bilo druge.
Samo smatram da igraci nisu jedini krivci ovog sunovrata, jako mnogo ljudi iz Uprave je krivo za sve marifetluke koje provode. Istina igračima se mjesecima duguju plate, ali sve ce oni to naplatiti ali one njihove qrcobolje je svima preko glave, cast pojedinim igračima koji su bili korektni ovog proljeca.
Nikad mi na zelenu granu nećemo, uvijek restart nakon jedne dvije dobre sezone nažalost.
Mozes li nam samo jos reci gdje si to naucio, na ulici, u kuci, jesi li ti tukao djevojku/zenu i tako?
Kod nas se naucilo u svim oblastima da pare nestanu i nikom nista. Pa hocete li ikad doci pameti?
Kad su bili oni veliki protesti svi su okrivili huligane sto su izgorile neke historijske knjige i nikom nista nastavili se po starom u drzavi. Tako se i zavrsise protesti, prica otisla u drugom pravcu. Niko nista ne odgovara u drzavi za kradje ali svi su okrivili ove huligane i slozili se da do tog nije trebalo doci
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajd ne jedi vnago nego provjeri neke stvari prije nego sto krenes trabunjati. Kao prvo, gazda nije milijarder, kao drugo, ovi bilmezi iz uprave su sve samo ne transparentni i kao trece niko nam nije kriv do nas samih za 13+ u minus bodova.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:47Zasto mislis da bjeze, i koja uprava bilo kojeg kluba u bh je transparantnija, koja to uprava ima vise titula koja je uprava imala problem sa stadionom koji smo mi imali koja je uspjeka to rijesit..bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:32Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.
De ba ne serte sa tom transporetnoscu.
Dinamo 5x manje izlazi javno
Cz takodje
Jel NAM milijarder vlasnik kluba dao izjavu prije 4-5 dana sve je rekao..
Cak je javno izasao i rekao da imamo finaciski problema..
Savez vico m tel petev
Dodik bl drasko izbori
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..
Debilcina moze da opravdava ovakve postupke, debilcina i niko drugi.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Treba najkasnije do akšama otjerati Uščuplića,
inače, ode ovo sve u tri pizde materine.
inače, ode ovo sve u tri pizde materine.
-
- Kontakt:
Znaci Sabrina bi mogla Nama otjerati sa ovakvim poslovanjem
nadam se da ce branioci i lizaci i tada biti sretni

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:15Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..

ORIGINAL 1987
Sabro ima i drugih nacina da se oglasisVagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:15Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ja ne opravdavam ovaj potez, al to na amnestira upravu. Oni su krivci za ovo i treba da odgovaraju, svojom bahatašću i ne znanjem doveli su klub u minus i finansijski i Igracki i rezuktatski. A u javnosti predstavljaju iskorak i europski sistem rada. A kad treba nema ih nigdje samo bjeze i saopštenja pisu to jes opravdanja za vlastiti ne znanje.Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:15Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..
Pobjeze Uprava kuci s posla i aktivira nove pusikurce da pisu po forumu kontra navijaca... joj majke vam klosarske svima yebemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Shategabri
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Steta sto je zbog upada navijaca ovaj izvjestaj pao u drugi plan. Nikad vise prihoda, a sve vise plata kasni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Koje kradje, su se desile.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:10A sta ti podrzavas da se neko bogati preko kluba i za svoj (ne)rad bude pohvaljen.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:19Znaci ti u svakon slucaju podrzavas nasilje i udaranje, demonstriranje neke sile i sl?Osttribine je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:15Iako nam Hz xy puta izvuku zivce sa onom silnom pirotehnikom i izbijanjem para klubu na "bezveznim" tekmama, ipak im se za ovaj potez mora reci svaka cast, to sto mi s.eremo za tastaturama nista promijeniti nece, vise ce uticaja imati ovaj njihov potez, radikalan istina ali nije bilo druge.
Samo smatram da igraci nisu jedini krivci ovog sunovrata, jako mnogo ljudi iz Uprave je krivo za sve marifetluke koje provode. Istina igračima se mjesecima duguju plate, ali sve ce oni to naplatiti ali one njihove qrcobolje je svima preko glave, cast pojedinim igračima koji su bili korektni ovog proljeca.
Nikad mi na zelenu granu nećemo, uvijek restart nakon jedne dvije dobre sezone nažalost.
Mozes li nam samo jos reci gdje si to naucio, na ulici, u kuci, jesi li ti tukao djevojku/zenu i tako?
Kod nas se naucilo u svim oblastima da pare nestanu i nikom nista. Pa hocete li ikad doci pameti?
Kad su bili oni veliki protesti svi su okrivili huligane sto su izgorile neke historijske knjige i nikom nista nastavili se po starom u drzavi. Tako se i zavrsise protesti, prica otisla u drugom pravcu. Niko nista ne odgovara u drzavi za kradje ali svi su okrivili ove huligane i slozili se da do tog nije trebalo doci
830 hiljada maraka dug kad imas skupu ekipu i zadesite korona a ne izgubis nijednog igraca radi toga. Nijedan igrac nije koristio sindikat dobili sve licence, 0 km od ulaznica gubitak i ono malo sadake sto smo dobivali od sponzora i 830 k marak duga.
Mi vec kroz ligu imamo 320 k km da naplatimo igranjem u evropi minimum da odma ispadnemo u prvom klu jos 300 k km to je 630 k km sto moze da isplati svav dug sto imamo na plate igracima. Prodajom kove djokanovica milicevica i oslobadjanjem budzeta od igraca koji ne zadovoljavaju i dovodjenjem dobri pojacanja opet cemo bit glavni konkurenti za titulu i bices na pozitivnoj nuli u najgorem slucaju u minusu od 500-600 k km sto nemoze niko u bh osim borca kojeg drzava dodik finansira radi glasova a ni to nebi pomoglo da vico neradi sto je vec u 3 mjeseca voadanja totalno doveo prvenstvo u pitanje
Degenek opravdan, jedino tajming loš, trebao se bar kup sačekati, pa onda degenečit levate do kraja godine. Valjda Slino Sušić i Peja dobiju porciju, oni su je jedino zaslužili onako s apetitom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kme kme jazavcu.Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:15Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..
- feniksptica
- Kontakt:
I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- 19BordoBijeli46
E moj ti,nemas pojma...Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:15Ovima koji opravdavaju ovaj upad na trening, i napad na igrace, zelim da im sutra tako neko upadne u firmu i da ih samara jer smatra da ne rade svoj posao u skladu sa plattom koju primaju. Ha ja..
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, jurisicduska, keli, kogmagie46, MokraKifla, Seipronto, Vanja8 i 81 gost.