FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 25 maj 2021, 08:13

Gospodo, obzirom na model koji je u pripremi i koji će se implementirati na početku fiskalne godine, svi ćete vi, a i ja, kao i sve znane i neznane legende klupa, biti u prilici konkretno dokazati svoju ljubav prema klubu. Mada se od ljubavi ne živi, imat ćemo priliku kupiti dio, sve, ili pojedinačnu dionicu od ukupnog paketa u određenom procentu koji će biti dostupan. Svi ti švrakići, musemići, hadžibegići, turkovići, kao i svi mi (izvinite što nisam sve naveo), bit će u prilici javno i u punom kapacitetu odlučivati šta je najbolje za klub. Dobit ćemo nominalne vrijednosti i u skladu sa količinom otkupljenih papira, moći ćemo aktivno učestvovati u radu kluba. Sve ostalo je prdimahovina i način da se skrati dug i dosadan dan.
Do nas je, gospodo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 maj 2021, 08:14

Tarpi1234 je napisao/la:
25 maj 2021, 08:12
Nadam se da biti I hrabrih novinara da pitaju I Sabrinu ima li njene odg.da li misli podnjeti ostavku,kako da s 7,5 miliona a konkurenti 2,5 izgubis titulu,kako s 13 + prospes ,kako nije bilo pojacanja na zimu,gdje novac od evrope..itd..sta je kampong rade li sta dole,novinsd direktor,trener ko ce to birati
Mogo si postat clan kluba i sad bi znao to sve
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 maj 2021, 08:23

Joj sto ne volim ove lazne moraliste,oni kao napadaju sda i njihove produzene ruke,a sami lobiraju i propagiraju za druge politicke opcije,a usput su i klasicni botovi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 maj 2021, 08:26

Nadam se da ce danas pokazati da imaju bar malo obraza pa preuzeti odgovornost za los rezultat i lose upravljanje klubom.

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 25 maj 2021, 08:28

LegendKiller je napisao/la:
25 maj 2021, 00:13
Bezveze se prosipa priča oko stadiona, čista SDA šuplja.
Stadion je završena priča, klub istim upravlja, ko je pravnik zna šta znači zakup i pravo upravljanja, ko nije pravnik neka uživa, pustite zelenotermitske priče. Da nije bilo Mandića nikada ne bi dobili stadion, a đeneral bi nas još 4 godine držao na štapu, i pred izbore opet izbacio kao neki ugovor, on nudi klubu. Stadion je završena priča.

I prestanite više pominjati u bilo kojem kontekstu klub sa ovim zelenim termitima tipa Ajnadžić, Švrakić i kompanija.
To su poražene snage u ovom gradu, za koje se nadam da se više nikada neće vratiti da se bilo šta pitaju, jednostavno ne smiju više biti u poziciji da bilo šta odlučuju.
:clap: :clap: :clap:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 25 maj 2021, 08:31

zagorski je napisao/la:
25 maj 2021, 08:26
Nadam se da ce danas pokazati da imaju bar malo obraza pa preuzeti odgovornost za los rezultat i lose upravljanje klubom.
Mozda i preuzmu odgovornost(mada i u to sumnjam) al da ce biti nekih ostavki ne vjerujem

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 25 maj 2021, 08:32

Historicar je napisao/la:
25 maj 2021, 00:06
Beton je napisao/la:
25 maj 2021, 00:03
Ako se ispostavi da je ovo sa stadionom obična prevara yebem mater i Sabrini i Mandiću i svima koji su učestvovali u ovoj radnji štetnoj po klub.
Ruku na srce, Ajnadžić je dugo bio u tim vodama, zna dosta stvari bolje od nas, ne vjerujem da bi tek tako ono danas napisao.
Jesi dobar s glavom ti?

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 25 maj 2021, 08:34

Denchi je napisao/la:
25 maj 2021, 08:14
Tarpi1234 je napisao/la:
25 maj 2021, 08:12
Nadam se da biti I hrabrih novinara da pitaju I Sabrinu ima li njene odg.da li misli podnjeti ostavku,kako da s 7,5 miliona a konkurenti 2,5 izgubis titulu,kako s 13 + prospes ,kako nije bilo pojacanja na zimu,gdje novac od evrope..itd..sta je kampong rade li sta dole,novinsd direktor,trener ko ce to birati
Mogo si postat clan kluba i sad bi znao to sve
Ja sam vec clan kluba,i vlasnik godisnje ulaznice a ako mislis na uloge koji su bili ponudjeni tada nisam mogao da kupim,al nisu ni legende ni veterani sem Šoje tako da..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 maj 2021, 08:35

72220 je napisao/la:
25 maj 2021, 08:32
Historicar je napisao/la:
25 maj 2021, 00:06
Beton je napisao/la:
25 maj 2021, 00:03
Ako se ispostavi da je ovo sa stadionom obična prevara yebem mater i Sabrini i Mandiću i svima koji su učestvovali u ovoj radnji štetnoj po klub.
Ruku na srce, Ajnadžić je dugo bio u tim vodama, zna dosta stvari bolje od nas, ne vjerujem da bi tek tako ono danas napisao.
Jesi dobar s glavom ti?
Zbog politike ljudi izdaju i uniste porodice a da ne pokusaju i klub. Pa pogledaj kako je sve uvezano Ajandzic par likova na forumu koji su blatili Mandica ( koji je za mene policki olos ko i drugi) pa sad kao zna Ajandzic najbolje oko stadiona, Svrakic koji je postao najglasniji da se klub srozava a direktor je teelvizije koja brani SDA zivotom. Ovdje nam pokusavaju klub unistit a raja slijepa kod ociju, da je njima da oni neke svoje principe guraju ''imaju oni svoje bitke''.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 25 maj 2021, 08:48

ŠTA_JE je napisao/la:
25 maj 2021, 08:09
Šta bi nam falilo pokušati dovesti Papeta za trenera?
Pa da ga pred svako kolo neko mora napominjati kad igramo, u kojoj ligi, koja nam je boja dresa... Ma hajte molim vas :bih:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 maj 2021, 08:53

Yebali vas i Ajnadžić i Mandić. Ono što ja vidim ovdje na forumu je par politički ostrašćenih debila i sa jedne i sa druge strane koji za nekog rade političku kampanju kontra interesa kluba. Yebite se ba svi i vi i vaši političku mentori.

Samo Sarajevo!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 maj 2021, 08:57

Beton je napisao/la:
25 maj 2021, 08:53
Yebali vas i Ajnadžić i Mandić. Ono što ja vidim ovdje na forumu je par politički ostrašćenih debila i sa jedne i sa druge strane koji za nekog rade političku kampanju kontra interesa kluba. Yebite se ba svi i vi i vaši političku mentori.

Samo Sarajevo!
+1
ISTINA ZA VEDRANA!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 maj 2021, 09:02

Eto kao prije je klub dobro radio pa smo imali dobre igre, nismo prodavali najbolje igrace i tako. Klub je na najboljoj razini ikad u historiji i bice jos bolji.

Moje misljenje je da uprava treba da bude dosta otvorenija prema navijacima i konstantno izvjestava o desavanjima u klubu. To im ja zamjeram..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 maj 2021, 09:02

Beton je napisao/la:
25 maj 2021, 08:53

Samo Sarajevo!
Bravo

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 25 maj 2021, 09:07

Kraj sezone a mi jos uvijek nemamo SD.. sve se bojim da cemo slj sezone biti u rangu za zeljeznicarim, tuzlom, i tako tim ekipama koji se bore za evropu
Bordo bijeli za život cijeli!!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 25 maj 2021, 09:08

Kako sam cuo, biti ce danas svasta. Dosta stvari ce se iznijeti direktno zbog ovih "dobronamjernih" navijaca sto govore da ovo vise nije nas klub i gdje bi svaki mahalac da mijenje upravu kako pozeli. Hvala Bogu pa je bar to nemoguce. Elvire, ima neko ko je dao i daje pare i on se pita. Kada budes u mogucnosti dati bar 1/4 novca koje on daje, onda ces se nesto i pitati. Do tada, zovi inspekciju i ne pricaj puno.

Mada i nasi su otvoreno na ANTI SDA strani pocevsi od Sabrine preko ljudi u klubu. Nije bezveze krenula ova hajka. A zasto smo otvoreno za jednu politicku opciju, treba se zapitati i koliko ce nam to dobrog donijeti.

Fina kampanja se vodi medju navijacima FKS na dvije strane politike. Nadam se da ce vam bar malo razum preovladati i da se drzite samo interesa FKS. Iako znam da ima ljudi koji se povedu uz par predizbornih obecanje.

Ostanite ustrajni uz FKS.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 maj 2021, 09:12

Ako se uprava svjesno odlučila za političku stranku a ne interes kluba, onda im baš želim da ubrzo postanu bivši. Nije ni za čudo u tom slučaju što se ovoliko šuti o mnogim nelogičnostima vezanih za stadion. Kao vaš je, ulažite, koristite za 4 milje mjesečno ali na kraju ipak ide u vlasništvo Općine Centar

Mandić zadovoljio glasače, uprava dobila svoje za njihov radni vijek u klubu, a FK S neka se snalazi poslije toga.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 maj 2021, 09:15

Zeko87 je napisao/la:
25 maj 2021, 09:12
Ako se uprava svjesno odlučila za političku stranku a ne interes kluba, onda im baš želim da ubrzo postanu bivši. Nije ni za čudo u tom slučaju što se ovoliko šuti o mnogim nelogičnostima vezanih za stadion. Kao vaš je, ulažite, koristite za 4 milje mjesečno ali na kraju ipak ide u vlasništvo Općine Centar

Mandić zadovoljio glasače, uprava dobila svoje za njihov radni vijek u klubu, a FK S neka se snalazi poslije toga.
To je ono što mene u čitavoj priči najviše boli. Mi ne znamo koliko je ovaj ugovor sa opštinom u korist kluba, ali to ove političke botove nešto puno ne interesuje. Došli izgleda raditi za svoje stranačke pulene, a ne za interes kluba.

Kad izgubimo još par godina, a ne napravimo stadiona na kojem će se moći igrati evropske utakmice kome onda yebati majku? Sve što želim je da Koševo postane funkcionalno, a ne da ga samo imamo. U ovakvom stanju ga možeš politi benzinom i zapaliti.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 maj 2021, 09:18

Ajjj ovog kretena Svrakica. Idiotizam i licimjerstvo izbija iz ove odvratne face. Hajvanu jedan ako vise nije Sarajevo ono tvoje Sarajvo eno ti meljo pa za njega navijaj. Ovakvi dusebriznici kao ovaj licimerni lik i pojedine legende su mogli pomoci klubu kad je klub bio na ivici gasenja zbog dugova. Iz tadasnje uprave kluba molili su i trazili pomoc od privrednika i bivsi igraca kluba. Svi su se sakrili u misije rupe i ostali su nijemi na apele od tadasnje uprave. Sada kada je klub preuzeo stranac sad bi da pojedinci komanduju i pametuju. Gospodo saberite pare odkupite klub od stranaca i neka opet bude vase Sarajvo. A do tada mozete strancima dobro popusit i zanosit jaja na krivinama
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 maj 2021, 09:20

robertkosar je napisao/la:
25 maj 2021, 09:18
Ajjj ovog kretena Svrakica. Idiotizam i licimjerstvo izbija iz ove odvratne face. Hajvanu jedan ako vise nije Sarajevo ono tvoje Sarajvo eno ti meljo pa za njega navijaj. Ovakvi dusebriznici kao ovaj licimerni lik i pojedine legende su mogli pomoci klubu kad je klub bio na ivici gasenja zbog dugova. Iz tadasnje uprave kluba molili su i trazili pomoc od privrednika i bivsi igraca kluba. Svi su se sakrili u misije rupe i ostali su nijemi na apele od tadasnje uprave. Sada kada je klub preuzeo stranac sad bi da pojedinci komanduju i pametuju. Gospodo saberite pare odkupite klub od stranaca i neka opet bude vase Sarajvo. A do tada mozete strancima dobro popusit i zanosit jaja na krivinama
Nemoj Bgt da ga oni otkupljuju i ako sakupe pare. Mislim da bi jedini gori potez od ovih bili Svrakic i kompanija.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bing [Bot], Bordo10, Haksss, macahz, muhamedhulk, Oerde, UltraNorth, zagorski i 80 gostiju.