Bebo draga, uclani se u klub pogledaj fino zadnju epizodu bordo sedmice sve u vezi skole objasnjeno do feninga i zadnjeg djecaka koji je nesto odigrao...Kometa je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:17
Ne moze se prozivati Husic za placanje igraca ispod stola a uzimati novac za clanarine u kesu bez racuna.500 polaznika skole puta 60KM to je na godisnjem nivou 360 000 KM .Kada u izvjestaju prikazes plate trenerima i rentanje terena a ne prikazes clanarine normalno je da skola fudbala posluje u minusu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde Sabrina ako zelis dobro i Klubu i sebi, objasni otvoreno neke stvari pogotovo za kerove Emira hadzica i Rumenog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dajte bolan ljudi ja vas ovdje smatram sve pametnim. Iako svi imamo mali milion različitih pogleda hajde bar da ne budemo glupi i da ne nasjedamo na ovu kampanju od strane SDA, pa pogledajte samo šta rade Hadžifejzoviću pa Gavrankapetanoviću pa hajde i Konakoviću drugim riječima svima koji stanu na put njihovim talovima i kriminalu. Nemam namjeru braniti Senada, doktora ni Dinu imaju i oni svojih mušica ali navodim ih kao primjer šta se dešava sa ljudima koji stanu na put SDA na bilo koji način. Polusezona je katastofalna niko ne bježi od toga i svi su odgovorni! Uprava je imala loše poteze, lošu politiku i slično.. ali potreban je dijalog. To što nisu odgovorili navijačima je baš baš loš potez i bježanje uprave od dijaloga sa navijačima.. ali treba pokazati strpljenje i biti spreman na dijalog pa i vršiti pritiske na različite načine, ali nemojmo molim vas da nasjedamo na SDA kampanju i spinove. Vidio sam čak jedan post ovdje da nakon svega što smo prošli sa Ajnadžićem u postu se govori kako on govori istinu.. strašno.
Jednake veze kao udaranje igraca koji se borio vise od pojedinih 2 dana pred finale kupamma_hz je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:31Vala imao bi gram obraza iskreno,a ovo drugo vezano za trans veze nema sa igrama Hodzica za ovih 5 godina koliko je ovdje.Kakve veze ima parola pardon ne trans sa Hodzicevim nekvalitetima.
Dakle nikakve
Ali bitno je istaci da je puno lakse udarati svoje igrace nego navijace drugih klubova

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sumnjam a evo zasto:Tarpi1234 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 08:34Ja sam vec clan kluba,i vlasnik godisnje ulaznice a ako mislis na uloge koji su bili ponudjeni tada nisam mogao da kupim,al nisu ni legende ni veterani sem Šoje tako da..Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 08:14Mogo si postat clan kluba i sad bi znao to sveTarpi1234 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 08:12Nadam se da biti I hrabrih novinara da pitaju I Sabrinu ima li njene odg.da li misli podnjeti ostavku,kako da s 7,5 miliona a konkurenti 2,5 izgubis titulu,kako s 13 + prospes ,kako nije bilo pojacanja na zimu,gdje novac od evrope..itd..sta je kampong rade li sta dole,novinsd direktor,trener ko ce to birati
- nisi svjestan da je sve objasnjeno u zadnjoj epizode sedmice za clanove kluba(radovi zavrseni u kampu i novi planovi)
- nisi svjestan da je planirano prezentovanje informacija za stadion i novi model poslovanja kluba
- godisnje se ne prodaju od pocetka korone
Decko, klub vise nije od navijaca, gdin Nam se pita, dok njemu valja, valja i meni....bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:44Ova uprava nije dovela investitora, to su uradili Kusturica, rizvanovic, Selimović ta uprava najvise uradila na kampu, Turkish su oni doveli itd. Al kad su pogrijesili s ibrakovicem, jarnijem pa jesićem otišli su zato sto su previse grijesili. Isto je i sad puno gresaka uprave i moraju otici, prije svega Sabrina zato sto je ona glavna za sve a izgubila je kompas. Hvala joj al trebaju nam nove snageAmca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Hajde budite iskreni jednom svi, jeli bolje u klubu sad ili kad je klub vodio Celo, mahala, Blekici qrci palci. Mi idemo ka evropskom nivou. Pa PSG ima milijarde, pa izgube titulu i nista ne osvoje. Mi jesmo krivi sigurno sto smo na ovaj nacin izgubili titiulu, ali vjerujte mi da je ona izgubljena kako zbog Srpskih neprijatelja, tako i zbog ovih nasih Mladih Muslimana, cije je Sarajevo od Carsije do Marijin Dvora.
Nikad necu biti protiv trenutne uprave, sve dok budu imali rezultate, a hvala Bogu imaju ih na pretek zadnjih 10 godina. A sta ce tek biti za narednih 10...
Skupite se izvrnete dzepove i otkupite od Nama kao sto je on od Tana...pa onda birajte do zore....
Sutra izgleda juniori igraju finale.
Hvala ovim "sto vole klub vise od svog zivota" navijacima sto nam je klub blize Celiku nego kupu.
Mrs.
Hvala ovim "sto vole klub vise od svog zivota" navijacima sto nam je klub blize Celiku nego kupu.
Mrs.
Sve je to sabrina kriva. Ona nas je licno dovela u ovu poziciju. Sultanina. Kosti joj ****
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali ne kontam kakve veze ima Švrakić, Blekić, Čelo i ostali sa ovim? Sabrina treba otići ali zašto odmah potezanje priče oko neke mahale?Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Hajde budite iskreni jednom svi, jeli bolje u klubu sad ili kad je klub vodio Celo, mahala, Blekici qrci palci. Mi idemo ka evropskom nivou. Pa PSG ima milijarde, pa izgube titulu i nista ne osvoje. Mi jesmo krivi sigurno sto smo na ovaj nacin izgubili titiulu, ali vjerujte mi da je ona izgubljena kako zbog Srpskih neprijatelja, tako i zbog ovih nasih Mladih Muslimana, cije je Sarajevo od Carsije do Marijin Dvora.
Nikad necu biti protiv trenutne uprave, sve dok budu imali rezultate, a hvala Bogu imaju ih na pretek zadnjih 10 godina. A sta ce tek biti za narednih 10...
Sabrinu zamijeniš sa strancem (neko od Namovog povjerenja ili neka bude međunarodni konkurs, što da ne?) jer je najbitnija pozicija u klubu, sportski direktor stranac i pomoćnik da bude Bosanac radi našeg tržišta a trener recimo Faruk Hadžibegić. Upravni odbor ne dirati, tek su došli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Radom uprave nisam zadovoljan niti odnosom s navijacima ali kad vidis s druge strane ko stoji i kakvi likovi dizu prasinu i prave pometnju mozes samo stajati sa strane i sutiti... Ove necu da branim jer nisu zasluzili a druge ne bi podrzao da mi zivot zavisi od toga.
I ovo juce s hordama je pokazatelj da nije bitno ni kakve su namjere nekad nego kako ce se to kasnije iskonstruisati pa sad su borci za sda, placeno im od runde i svrakica itd.
Mislim da je razlog prije svega bio nezadovoljstvo al sada je to najmanje bitno jer svako ce vidjeti to onako kako njemu odgovara.
Stvarno su svi u klubu izgubili moje povjerenje od igraca do uprave nikom vise ne vjerujem ovo s njima je bilo kao s djecom, cim su se usutili znas da neki zijan prave pa onda sad plac na sve strane. Evo danas ljudi ocekuju da se otvoreno kaze zbog cega je ovakva situacija, ja se tome ne nadam jer svi ovi koji su skrivali neciji lopovluk su u neku ruku saucesnici tako da ne vjerujem da cemo cuti bilo sta osim standardnih izjava na koje smo navikli.
Treba stati s nasiljem jer tim ne cinimo uslugu svom klubu koliko god neko zasluzio te batine to nije rjesenje.
I ovo juce s hordama je pokazatelj da nije bitno ni kakve su namjere nekad nego kako ce se to kasnije iskonstruisati pa sad su borci za sda, placeno im od runde i svrakica itd.
Mislim da je razlog prije svega bio nezadovoljstvo al sada je to najmanje bitno jer svako ce vidjeti to onako kako njemu odgovara.
Stvarno su svi u klubu izgubili moje povjerenje od igraca do uprave nikom vise ne vjerujem ovo s njima je bilo kao s djecom, cim su se usutili znas da neki zijan prave pa onda sad plac na sve strane. Evo danas ljudi ocekuju da se otvoreno kaze zbog cega je ovakva situacija, ja se tome ne nadam jer svi ovi koji su skrivali neciji lopovluk su u neku ruku saucesnici tako da ne vjerujem da cemo cuti bilo sta osim standardnih izjava na koje smo navikli.
Treba stati s nasiljem jer tim ne cinimo uslugu svom klubu koliko god neko zasluzio te batine to nije rjesenje.
You are someone else I am still right here
Pa eto slazem se. Ja ne branim Sabrinu, ako ima ko bolji neka odmah dodje. Hadzibegic je zreo da dodje na neku poziciju. Ja samo govorim za kriminalnu organizaciju koja je unistila sve u ovoj drzavi i samo ceka priliku da opet upadnu u klub, isisaju sve i odu..MortemHz je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:14Ali ne kontam kakve veze ima Švrakić, Blekić, Čelo i ostali sa ovim? Sabrina treba otići ali zašto odmah potezanje priče oko neke mahale?Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Sabrinu zamijeniš sa strancem (neko od Namovog povjerenja ili neka bude međunarodni konkurs, što da ne?) jer je najbitnija pozicija u klubu, sportski direktor stranac i pomoćnik da bude Bosanac radi našeg tržišta a trener recimo Faruk Hadžibegić. Upravni odbor ne dirati, tek su došli.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
mahala bi da se nešto pita, a kad je bilo uložiti, nigdje ih. Svi bi tjerali pa dovodili nove ljude ali ako Nam kaže da oni trebaju biti tu, neka ih tu.
I ovi roditelji wannabe fudbalera se naložili, na priči svačiji mali je novi Mesi, CRo ....
I ovi roditelji wannabe fudbalera se naložili, na priči svačiji mali je novi Mesi, CRo ....
Došli do zida, ne znaju šta će pa sad straše navijače se Švrakićima, Blekićima da bi opravdali kriminal svojih ljubimaca iz trenutne uprave. Ovo su botovi samo ih treba ignorisati.MortemHz je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:14Ali ne kontam kakve veze ima Švrakić, Blekić, Čelo i ostali sa ovim? Sabrina treba otići ali zašto odmah potezanje priče oko neke mahale?Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebem Sabrinu, yebem upravu, yebem Svrakice, yebem Blekice i yebem sve one koji podrzavaju jedne ili druge.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo što je uprava uradila ove polusezone je fakat užaš i za svaku osudu, ali kada bi birao između Nama i Sabrine, te Švrakića, Blekića, Merdanovića, naših samozvanih legendi, uvijek bi izabrao Nama i Sabrinu, iako su ovu polusezonu baš uprskali.
Te naše legende i Švrakići, Ajnadzići, Blekići su imali priliku da ulože u klub i da gazduju, međutim nigdje nikoga nije bilo od njih kada je trebalo, već nam je Vijetnamac spašavao klub. Zbog toga samozvane legende, švrakići, i ostali zeleni termiti što dalje od kluba.
Te naše legende i Švrakići, Ajnadzići, Blekići su imali priliku da ulože u klub i da gazduju, međutim nigdje nikoga nije bilo od njih kada je trebalo, već nam je Vijetnamac spašavao klub. Zbog toga samozvane legende, švrakići, i ostali zeleni termiti što dalje od kluba.
-
- Kontakt:
Ne idemo.Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Ps Prodati 2 najbolja igrača i ne iznaći koliko-toliko adekvatne zamjene da se ne prospe prednost od 13 bodova (halo ba, 13 bodova?!) ne može opravdati nikakav primjer PSG niti bilo šta drugo. Jednostavno, neko mora odgovarati za to i snositi posljedice.
Nismo ništa više od jednog Zrinjskog, i to treba prihvatiti, a ne kofrčiti se bez pokrića.
Nemojte biti smiješni. Ne padajte na ove priče. Nije Nam budala da dopusti da se u upravu vrate Blekić ili Švrakić. Ipak se on pita, a ne mahala.LegendKiller je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:33Ovo što je uprava uradila ove polusezone je fakat užaš i za svaku osudu, ali kada bi birao između Nama i Sabrine, te Švrakića, Blekića, Merdanovića, naših samozvanih legendi, uvijek bi izabrao Nama i Sabrinu, iako su ovu polusezonu baš uprskali.
- Burberry46
- Kontakt:
Postaviti rekord.
Neka prestanu svi kukati, skupiti se, odigrati i uzeti kup a onda ide rekonstrukcija.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, mosarajvosa83, Proximic i 52 gosta.