FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Drugo, vrijedjate osobu samo zato sto nije iz Sarajeva. Trece, jedva znate bosanski i vrijedjate nekog ko govori vise jezika.
Ono najvaznije, tjerali ste upravu a sad vam Damir kralj, legenda sredstvo borbe protiv Sabrine. Ne znate sta hocete
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:

- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto, neko nije radio svoj posao...prvo oni nisu, onda Sabrina koja je trebala reagovati...eto je podnijela ostavku ali nije prihvaćena...vidjećemo, bitno je da se zatalasalo, da se digla galama, ne bi valjalo da je šutnja i ono dobro je ne puca.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:32Nova info za mene je da se trenerima u ugovoru nalagalo 10 000 minuta za mlade igrace. I ni Husref ni Vinko to nisu ispostovali. Zbog cega i zasto se to u startu nije presjeklo, ostade mi nejasnoShategabri je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:28Pa ok je i to ako će se ozbiljno pristupiti tome.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
I Real je žrtvovao prvu ekipu kako bi rekonstruisao stadion.
Na kraju to se i radi da bi profitirao prvi tim.
Al ako se radi...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To je Tan rekao, Nam je imao drugu kao viziju.forza_juve je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:30Rekao je Nam da ga ne interesuju titule ako će se ići u minus, proizvodnja igrača i prodaja. Jedino tako može namiriti svoje uloženo a Evropa ne bi trebala dolaziti u pitanje i onda imaš dodatna primanjaMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
Boli nas khurac sto ne zna nek nauci. Djaba joj i da zna kad je nesposobnafeniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:33Najavio sam da ce Nam preuzeti krivicu na sebe, pa red je da Nama tjerate. 1
Drugo, vrijedjate osobu samo zato sto nije iz Sarajeva. Trece, jedva znate bosanski i vrijedjate nekog ko govori vise jezika.
Ono najvaznije, tjerali ste upravu a sad vam Damir kralj, legenda sredstvo borbe protiv Sabrine. Ne znate sta hocete
Pa opet kad pogledas ostale klubove opet cemo biti prejaki. E sad Evropa i neki iskoraci to zaboraviti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
Ako ostane kostur ekipe na to mislim Kovacevic Djokanovic, Dupovac, Milicevic, Susic ,Mesanovic,Mustedanagic,Varesanovic sa par pojacanja i akademcima bicemo opet glavni kandidati za titulu.
- LegendKiller
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemam nista protiv, upravo suprotno ali mozemo li se bas toliko oslonuti na akademiju?amypitar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:35Pa opet kad pogledas ostale klubove opet cemo biti prejaki. E sad Evropa i neki iskoraci to zaboraviti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
Ako ostane kostur ekipe na to mislim Kovacevic Djokanovic, Dupovac, Milicevic, Susic ,Mesanovic,Mustedanagic,Varesanovic sa par pojacanja i akademcima bicemo opet glavni kandidati za titulu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ona je otišla u Ameriku kao mala djevojčica u petoj godini radi agresije, nije to sad bitno. Bitna su djela i postupci.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:

A sto se nje licno tice, nek ide, meni se za te stvari yebe. Nemam komplekse ko vi da vam je krivo sto neko iz malog mjesta dodje i bude glavni pored svih Sarajlija, a jos i zensko.
Ne mora niko ni bit direktor. Da je nama dobar SD trener i normalan spic i jos jedno krilo. Eh to su prioriteti svakog ko voli klub i kome je klub na prvom mjestu !!
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
50% ekipe je upitno. Pa bas me zanima kako ce se sklopiti ekipa za ljeto.amypitar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:35Pa opet kad pogledas ostale klubove opet cemo biti prejaki. E sad Evropa i neki iskoraci to zaboraviti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
suti moj djecace plavi

1946
Zeljo je u ogromnim dugovima, Borac tu negdje, malo ih trenutno politika pokriva, pitanje vremena kad ce to sve puci.Zrinjski bez Evrope gubi neki novac koji pokriva budzet. Siroki odlaskom ratnog zlocinca polako pada. Za Tuzlu i onog ublehasa Husica ne znam sta da mislim.Tu je Velez, al jos daleko. Ostali su bas dno i za klasu ispod.amypitar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:35Pa opet kad pogledas ostale klubove opet cemo biti prejaki. E sad Evropa i neki iskoraci to zaboraviti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
Sve u svemu liga je jos vise nazadovala.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Cwirek, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, J1897, James1987, johntravolta123, kanarinac, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, NazorUso, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 357 gostiju.