Ostavku koju je dala, sigurno je jer osjeca odgovornost zbog svega.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:11Ma jeste @zipe ali ta ostavka je samo ostavka, za koju se zna da neće biti prihvaćena SADA jer nije došla na vrijeme.Zip je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:39Zar nije podnosenje ostavke jedan vid odgovornosti koje je preuzela na sebe, da je ona odgovorna za stanje u klubu?obiteljskicovjek je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:34
Slažem se sa napisanim, osjećam potrebu da se tebi i ostalima izvinim, zbog ružnog pisanja o direktorici, njenom spolu i ostalom. Ponese me yeb.
No to ne umanjuje njenu odgovornost u proteklom periodu, ne samo njenu da se razumijemo.
Danas je valjda svima postalo jasno (nadam se i vlasniku) da je najslabija karika u lancu upravljanja.
Njeni nevješti pokušaji pranja i gubljenje tijekom cijele konferencije kao i to da nije priznala svoje greške (možda mi je promaklo) ogolili su je do kraja.
Ostavka, kao takva, to samo potvrđuje.
Puna podrška upravi u daljem radu i ostvarenju ciljeva.
Šabane, zdrav, živ i veseo bio, još 100 titula proslavio aBd.
Nemam ništa protiv te djevojke, naprotiv, mislim da je prerano i previsoko imenovana. Ne može ona brate sa kakanjskim, visočkim i lokalnim hoštaplerima i prevarantima na kraj izaći.
Zna ona engleski i verovatno je max educirana u sportskom menadžmentu al na bosanskom, jedan obični novinar je pošalje u klupu.
Napravila je prije novoizabrane uprave totalnu blokadu kako prema novinarima tako i prema navijačima.
Ne voli se dovoditi u prvi plan a mora na takvom radnom mjestu. Greška za greškom yeb.
Svakako mislim da je bivša nakon skupštine.
Sad, jel je prihvatio ili ne to je stvar onoga ko daje pare.
Danas bi mogla biti prekretnica za nas.