FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Radujete li se Wijnaldumu?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sve placem, ali od tuge. Poznavajuci medicinski tim Barcelone i iscijedjenog Ginija, koji nije odmarao protekle 3 godine. Bit ce to duga i nezaboravna avantura.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ima li neko objašnjenje što baš 15 dana taj rok za novog trenera ?
koeman treba ici, no, ako ne postoji dobro rjesenje, odnosno dobro zamjena, ne treba mu dati otkaz posto-poto, jer se tako nece nista postici
postavlja se pitanje, ko bi bio dobro rjesenje, dal traze nekog s "barca dnk" il to nece biti od krucijalne vaznosti
pretpostavljam da je erik ten hag jedna opcija, ajax igra dobar fudbal i tu postoji ta holandija-ajax konekcija
postavlja se pitanje, ko bi bio dobro rjesenje, dal traze nekog s "barca dnk" il to nece biti od krucijalne vaznosti
pretpostavljam da je erik ten hag jedna opcija, ajax igra dobar fudbal i tu postoji ta holandija-ajax konekcija
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ten Hag je dobra opcija. Ne znam, i nije neko sad trenersko tržište. Možda zvuči ludo, ali Nuno Espirito Santo nije loša opcija, po meni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ten Hag je kocka. Imao je onaj rezultat s Ajaxom koji je vrijedan divljenja. Sad je drugo stvar kako bi u Barci prošao.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:27Ten Hag je dobra opcija. Ne znam, i nije neko sad trenersko tržište. Možda zvuči ludo, ali Nuno Espirito Santo nije loša opcija, po meni.
I za Santa se slažem da nije loša opcija
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
dodao bih jos dva (za mene) interesantna trenera, cristophe galtier i leonardo jardim, obojica znaju raditi s mladim igracima i obojica su osvajali titule, medjutim, ako ostanu starosjedioci, tim klosarima bi trebalo dovesti antonija contea, koji je takodjer osvajao titule, pokrenuo juventusovu dominaciju, osvojio premiership s chelseajem i prekinuo juventusovu dominaciju osvojivsi scudetto s interom
sto se mojih zelja tice, neko od navedenih: antonio conte, leonardo jardim, cristophe galtier i erik ten hag
sto se mojih zelja tice, neko od navedenih: antonio conte, leonardo jardim, cristophe galtier i erik ten hag
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima dobru filozofiju, podudara se s Barcinom. Mislim da bi legao dobro. Ona igra Ajaxa je bila brutalna.Mokes je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:30Ten Hag je kocka. Imao je onaj rezultat s Ajaxom koji je vrijedan divljenja. Sad je drugo stvar kako bi u Barci prošao.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:27Ten Hag je dobra opcija. Ne znam, i nije neko sad trenersko tržište. Možda zvuči ludo, ali Nuno Espirito Santo nije loša opcija, po meni.
I za Santa se slažem da nije loša opcija
Hahahahahahah što to misliš, pratio sam ga u Wolvesu, uradio je bruku dobrih stvari. Sad da li je za Barcu ili ne, to je već druga priča, ali da je dobar trener, jeste.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Previše su kritični prema ovom transferu

Od Ginija glava sigurno neće boliti

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ten Hag, Jardim. A u svom dvoristu imamo boljeg trenera od Koemana, Garcia Pimienta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Gini kao free agent vrhunsko pojacanje
- Felixians4
- Kontakt:
apsolutno. al zaludu najkompatilniji sastav ako ne klikne s trenerom i klubom. koeman zasrao kai na gotovo svim prethodnim top poslovima,no da ostane ko prijelazna točka dok baš ciljana glava(valjda xavi ili hmmm pep) ne stigne ,a ukoliko solidno handla odnose s messijem i senatorima,nije tragedija. mada s druge strane je i neozbiljno tako razmišljati budući da leo ima sve manje u tanku i bilo bi normalno da sve najbolje poteze vućeš i kratkoročno i dugoročno
Gini , Garcia , Kun i Memphis.Felixians4 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:11apsolutno. al zaludu najkompatilniji sastav ako ne klikne s trenerom i klubom. koeman zasrao kai na gotovo svim prethodnim top poslovima,no da ostane ko prijelazna točka dok baš ciljana glava(valjda xavi ili hmmm pep) ne stigne ,a ukoliko solidno handla odnose s messijem i senatorima,nije tragedija. mada s druge strane je i neozbiljno tako razmišljati budući da leo ima sve manje u tanku i bilo bi normalno da sve najbolje poteze vućeš i kratkoročno i dugoročno
Jedan ce zasjati.
Kuman nije los ali u klubu koji nema ambiciju za titule.
Barci treba kamen lik koji ima muda do poda.
Xavi je taj.Pep je vlazni san.
Cak mi se svidja i onaj Galardo , on je kreator extremnog fudbala Rivera bez nekih imena ali sa izuzetnim all round fudbalom.
Leo je sve stariji , treba novo ime.Kuman je podbaciti kada se najmanje nadas.
- jasonstatham
- Kontakt:
Kako loš potez Laporte i co. Valjda si do sada mogao odrediti pravac kojim želiš da klub ide što se tiče trenera. Ili Koeman zadovoljava njihove zamisli ili ne, nema treće. A ne uspjeti naći bolje trenera od njega koji je voljan trenirati FCB...hahahahaha!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sta ocekivati od covjeka koji nije napravio plan koji bi predstavio u toku izborne kampanje. Pobjedio uz pomoc svojih medija, i na Messijev ostanak, te na titule koje je klub osvojio pod njim. Sve sto je do sad radio je improvizacija, cak je bilo upitno i hoce li zvancino biti predsjednik jer je izgubio covjeka koji mu je osigurao pare koje je trebao poloziti, pa je i to hvatao u zadnji cas.jasonstatham je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:27Kako loš potez Laporte i co. Valjda si do sada mogao odrediti pravac kojim želiš da klub ide što se tiče trenera. Ili Koeman zadovoljava njihove zamisli ili ne, nema treće. A ne uspjeti naći bolje trenera od njega koji je voljan trenirati FCB...hahahahaha!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
David Luiz metn'o story iz Barcelone na Instagram. I njemu ističe ugovor sa Arsenalom. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo vam onda i Rugani kad primate sve.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:06David Luiz metn'o story iz Barcelone na Instagram. I njemu ističe ugovor sa Arsenalom.![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Može.Rovella je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:11Evo vam onda i Rugani kad primate sve.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:06David Luiz metn'o story iz Barcelone na Instagram. I njemu ističe ugovor sa Arsenalom.![]()
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne primamo crne odbrambene otkako smo mislili da ce Boumsong i Zebina biti novi Thuram. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.