Dokon pop i jarice krstiFighter1926 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:01Al nije mi jasno kako su od svih pitara najglasniji ljudi koji su kosevo vidjeli samo na ekskurziji...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
" "!
1926
1926
- Antipolitika3
- Kontakt:
navijaci uprave a ne kluba, rodjaci direktorice, predsjednika i ostalih clanova..Fighter1926 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:01Al nije mi jasno kako su od svih pitara najglasniji ljudi koji su kosevo vidjeli samo na ekskurziji...
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad se sastanu mitomani i Vicine&Dodine kuje oči krvare
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ovaj jedan onako paglu, a drugom mrsko tipkat kad ga uhvatiš u ofsajdu. Inače Nele i Zena za forumsku raju.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:57Kad se sastanu mitomani i Vicine&Dodine kuje oči krvare
ORIGINAL 1987
wolfie je napisao/la: ↑30 maj 2021, 14:25dejavu je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:48dame i gospodo, predstavljamo vam internet masineriju i Sabrinine tastature ratnike, rodjake, familiju iz sljedecih sela: Orahovica, Caklovici Gornji, Tojsici, Kikaci i Babine luke.
Ne tako davno na stranici fks ali i na fejsbuk stranici navedenog kluba, imali smo ovu kategoriju i jasan pokazatelj osvojenih trofeja..
Naravno, kada su se trebali racunati trofeji da se koliko toliko priblizi Zeljeznicaru koji je do prije par godina bjezao veliki broj trofeja manjem sarajevskom klubu, Super kup se uredno racunao i brojao kao zvanicni trofej kluba (sto i jest normalno.)
ALI! Ove stranice vise nema, a navijaci i internet masinerija uprave kluba fks danas nece ni reci da su osvojili TROFEJ superkupa BiH, i izbrisat ce to iz historije ako treba samo zbog toga jer je Zeljeznicar sa tim trofejima (2) jos uvijek najtrofejniji i jer se jasno ide na to da se sa spinom i 100x spomenutom lazi pokusa osvojiti ta prestizna titula!
NI MILIMETAR!![]()
![]()

💩💩
Da li je Blaž bio ili nije trener NK/FK ŽELJEZNIČARA?
Kada ce klubovi početi prijavljivati igrače bar na pola plate ako već neće na cijelu?
Da ima drzave, kao sto je nema, svi klubovi bi dobili po ušima a odgovorni zatvor.
Kada ce klubovi početi prijavljivati igrače bar na pola plate ako već neće na cijelu?

Da ima drzave, kao sto je nema, svi klubovi bi dobili po ušima a odgovorni zatvor.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 30 maj 2021, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Baka, vakat je za prvu pobjedu, ups...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje si kraljuMiljacka je napisao/la: ↑30 maj 2021, 14:0621 bod smo iznad vassvrakino1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 10:43Zrinja 8 koeficijent u Europi
I ne idu u Europu
Strasna steta
Mislim da bi bili nosioci u play offu Konferecijske lige sa 8 koeficijentom
Pretprosle sezone 20, prosle 3, a ove 21...
44 boda za tri sezone
Da nisu prekinuli proslu sezonu feslija bi vam bio...
GOLEM SI ZELJO
Iz svih forumskih tabora kazu da si gospodin
Pravi Sarajlija

- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:22Ne igra Sarajevo danas pajdosvrakino1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 09:49Danas igra:
Najtrofejniji klub voljene BiH
Klub koji ima najbolji i najljepsi stadion u BiH-vlasnistvo 1/1
Klub sa najvecim uspjehom na Euro sceni-polufinale Kup Uefa i prolazak velikog Ferencvârosi TC
Mirno
GOLEM SI ZELJO
Cunajte se![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Goosman je napisao/la: ↑30 maj 2021, 16:09wolfie je napisao/la: ↑30 maj 2021, 14:25dejavu je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:48dame i gospodo, predstavljamo vam internet masineriju i Sabrinine tastature ratnike, rodjake, familiju iz sljedecih sela: Orahovica, Caklovici Gornji, Tojsici, Kikaci i Babine luke.
Ne tako davno na stranici fks ali i na fejsbuk stranici navedenog kluba, imali smo ovu kategoriju i jasan pokazatelj osvojenih trofeja..
Naravno, kada su se trebali racunati trofeji da se koliko toliko priblizi Zeljeznicaru koji je do prije par godina bjezao veliki broj trofeja manjem sarajevskom klubu, Super kup se uredno racunao i brojao kao zvanicni trofej kluba (sto i jest normalno.)
ALI! Ove stranice vise nema, a navijaci i internet masinerija uprave kluba fks danas nece ni reci da su osvojili TROFEJ superkupa BiH, i izbrisat ce to iz historije ako treba samo zbog toga jer je Zeljeznicar sa tim trofejima (2) jos uvijek najtrofejniji i jer se jasno ide na to da se sa spinom i 100x spomenutom lazi pokusa osvojiti ta prestizna titula!
NI MILIMETAR!![]()
![]()
![]()

Aj bar pobjedite...dejavu je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:27navijaci uprave a ne kluba, rodjaci direktorice, predsjednika i ostalih clanova..Fighter1926 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:01Al nije mi jasno kako su od svih pitara najglasniji ljudi koji su kosevo vidjeli samo na ekskurziji...
Interese cemo ostaviti iza 19h, sad cvrsto i odlucno uz naseg komsiju, zeljA.
Samo ostavite nadu svima nama

Bilobrk "maknut" s gola Radnika. 

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Sretno rođenim bod vam treba za europu, kao da gledam da ce neko sranje biti na jednoj od utakmica Velez/Sirok/Zrinjski.
Mjau !
Zip kasumov pusikuracZip je napisao/la: ↑30 maj 2021, 16:42Aj bar pobjedite...dejavu je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:27navijaci uprave a ne kluba, rodjaci direktorice, predsjednika i ostalih clanova..Fighter1926 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 15:01Al nije mi jasno kako su od svih pitara najglasniji ljudi koji su kosevo vidjeli samo na ekskurziji...
Interese cemo ostaviti iza 19h, sad cvrsto i odlucno uz naseg komsiju, zeljA.
Samo ostavite nadu svima nama![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sedmoplasirana ekipa koja nema pobjedu 15 utakmica zaredom nekoga ismijava.