S kim da se dogovaraš ? Mi ovdje napadamo jedni druge a da se dogovaraš sa štrumfovima, gori su naši lopovi od njih.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- forza_juve
- Kontakt:
Čuj 8 godina, jel se zayebavas???
S kim napraviti dogovor, ako sada nema dogovora neće ga nikada ni biti.
Danas Mladosti, sutra Željo, sljedeća Sloboda pa onda mi na red dodjemo i dokle god se to dešavalo drugim klubovima navijači ostalih će ih zayebavati a klubovi neće ništa poduzimati.
U neku ruku mi smo već došli na red ove sezone
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa ako sad nece doci pameti npr Zrinjaki koji je pod vodstvom Begica 5x bio prvak a sad su ih povalilo kao nikad onda su budale prave. Raditi na tome ovih 8god nadjemo naseg covjeka od zadatka kojeg cemo predloziti za novog prvog covjeka Saveza i koji ce raditi na tome da maltretira ovaj poloticki klub. Da 8god non stop ispadaju iz lige i vracaju se uz najvece kradje, lopovluke, štimanja onooooo sve najgore da im radimo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Begica cemo mi od blata praviti, to je jasno ko dan.Sa Vicom i skoro kompletnim bošnjačkim korpusom iz Saveza, koji je iz njega, bit ce skoro nemoguce izaci na kraj.zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:20U pravu si,sjecam se tog pisanja. Pa idioti su cak hvalili ovdje Vicu,eto kao uradio za 3 mjeseca sto Begic nije za mandata.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.
Yebo te ba vise i Zip.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.
Sta tebe/vas boli qursc koga ja podrzavam ili ne podrzavam?
Imas li ti ista drugacije reci osim konstantnog ubacivanje Zip-a u post.
Dobro ajmo istupiti iz lige pa ko Olimpik krenuti iz kantonalne lige...ko ce sa nama jos da istupi??? NIKO!!!
Nista ti ovdje ne mozes, ne mozes pisati ni UEFI nikome jer ce ti reci samo obratite se svom savezu. Dosao je njihov red da qaraju i qarat ce nas. Mozes se zaliti savezu pa popiti kaznu koju ce da ti izmisli, mozes samo da molis Boga da nam ovih 8god koliko ce ovaj kreten biti na vlasti brzo proci uz sto manje patnje i boli.
Ili imas neki bolji prijedlog?
A Mladost je imala finansije u dure i izbacili ih onako,jer ih mrze !? Zao mi ih je u neku ruku ( blizu otici ) ali ko ih jb u konacnici. Takav sistem,ne mozes krasti i muljati ako nemas ledja !
A nemojte se prosipati s Dinamom. Dinamo je gradski klub i Grad Zagreb im godisnje daje 20-25 miliona KM. Znaci vise para godisnje ,nego nasi investitori za 7-8 godina. Dinamo bi s B timom prosetao kroz BH kukuruz ligu. Zvezda isto tako. Igraci oba kluba vrijede vise nego citava BH Premier liga.
Sarajevo je s ovim igrackim kadrom,bez Ahmetovica,Rahe i Benje,igracki barem 2-3x slabije od Borca. Pustite paranoisanje,nacionalizam i zavjere. Uhvatite se rada,sporta,treninga. Igrali smo s Borcem na Kosevu,s odlicnim sudjenjem bez ijedne greske. Ubili nas ljudi k'o mraz paprike. Imao si travnjak s dva gola,po 11 igraca i udri,trci,skaci ! Pokazi se,dokazi se ! Pusti placpizdenja poslije !! Nije sportski !! Sportski je pruziti ruku i cestitati !!
A nemojte se prosipati s Dinamom. Dinamo je gradski klub i Grad Zagreb im godisnje daje 20-25 miliona KM. Znaci vise para godisnje ,nego nasi investitori za 7-8 godina. Dinamo bi s B timom prosetao kroz BH kukuruz ligu. Zvezda isto tako. Igraci oba kluba vrijede vise nego citava BH Premier liga.
Sarajevo je s ovim igrackim kadrom,bez Ahmetovica,Rahe i Benje,igracki barem 2-3x slabije od Borca. Pustite paranoisanje,nacionalizam i zavjere. Uhvatite se rada,sporta,treninga. Igrali smo s Borcem na Kosevu,s odlicnim sudjenjem bez ijedne greske. Ubili nas ljudi k'o mraz paprike. Imao si travnjak s dva gola,po 11 igraca i udri,trci,skaci ! Pokazi se,dokazi se ! Pusti placpizdenja poslije !! Nije sportski !! Sportski je pruziti ruku i cestitati !!
Eto da se citiram. Nisu dzaba proslosedmicnu sjednicu odgodili samo za Mladost. Htjeli su da vide ishod utakmica. Jer su Evropu trebali da vide siroki i zrinja. Zrinjski da se utisa za onu pljacku u Banja luci. O jadu ce nas ovaj zabaviti ako se ne dignemo.
Treba da znaci da je kraj sezone i da ide kuci familiji, sta drugo hahaha
This time next year, we'll be millionaires!
- NisamInSajder
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Al Vico napravi od lige cirkus. Trebala dva kluba iz RS a da ispadnu. Namjesti lik da ispadnu dva iz FBiH. I uz to Borcu titulu. Kakav genije. A mi cemo da spustimo glavu.
-
- Kontakt:
Ti si bio svakom loncu poklopac, ko god je nesto napisao kontra Hadzije, Vinkeca i Sabrine bio si prvi branilacZip je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:30Yebo te ba vise i Zip.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.
Nisi više u fazonu sarkazma ?? Sad si ko zajeban

Tako je, Sabrina je za vašeg Husrefa izmislila poštenje i obraz.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:46Ti si bio svakom loncu poklopac, ko god je nesto napisao kontra Hadzije, Vinkeca i Sabrine bio si prvi branilacZip je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:30Yebo te ba vise i Zip.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.
Nisi više u fazonu sarkazma ?? Sad si ko zajeban![]()
A ti pokusaj napisati bilo sta a da u postu nije zip

Valjda si dovoljno pametan da to mozes da uradis

-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:40Nema tu zavjere jasno je ko dan da ce on raditi za dobrobit Borca i klubova, sudija iz rs. Kao sto rade u rukometnom savezu, kosarkaskom i svim drugim institucijama. Naravno da si upravu kad kazes da su nasi nesposobni i nista nisu uradili al vjeruj ovaj ce puno uradit za Borac i rs. Vec jest Valjic glavni za sudije, Peteva je uvalio, Misketa, Starcevica, evo 6 mladih reprezentativaca iz Borca. A tek je počeo.Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:31Bosnje i teorije zavjera
Opet su svi protiv nas a za Borac o srbe
Kad bi gledali samo sebe i fokusirali se samo na to, puno bi nam lakse bilo.
Eto imali smo bošnjala na funkciji predsjednika saveza, pa sta smo dobili pd toga?
Za mene ce Vico biti veci bosnjak, bosanac, hercegovac, qurac palac ako uradi samo terene... Dosta od njega.
Dok mi mislimo da sj nam srbi problem, bosnjak nas unisti, iskopa grob i jos samo sto nas nije ubacio u isti i jos zatrpao...
Prije neka 2 mjeseca sam ovo pisao i rekao tek su počeli. Al eto dok mi skontamo bit ce kasno. Neki su slijepi pored očiju.
Vau, jel to sva pamet koju imas
izvlacenje postova
Aj procitaj opet, ako ti bude trebala pomoc da shvatis, nije problem.

Aj procitaj opet, ako ti bude trebala pomoc da shvatis, nije problem.

Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Direktorcic, Konzerva, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Posejdon, Rule_hz, senad82, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vanja8 i 92 gosta.