FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja na ovo gledam kao na Larsson transfer. Koliko god da pomogne timu, veliki je bonus u odnosu na ovo što smo gledali ove sezone.
I generalno ne možeš naći neku realnu i ozbiljnu zamjerku ovakvim transferima, ponajviše zbog dužine ugovora, a onda i cijene.
I generalno ne možeš naći neku realnu i ozbiljnu zamjerku ovakvim transferima, ponajviše zbog dužine ugovora, a onda i cijene.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ne znam čemu ovol'ka frka oko Aguera?
Kakav god da je, u 80toj minuti protiv Getafea pri rezultatu 1-1, draže mi je Kuna vidjet' kako ulazi sa klupe nego brata Martina.
Kakav god da je, u 80toj minuti protiv Getafea pri rezultatu 1-1, draže mi je Kuna vidjet' kako ulazi sa klupe nego brata Martina.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja ne znam samo šta je ova raja što serre očekivala bolje od Aguera i ovih ostalih? Grob te ebo, klub u rasulu od odlaska Bartomeua, sve truhlo, u dugovanjima. Na to sve dodaš koronu, koja je izyebala komplet svijet, ne samo fudbalski i dobiješ što dobiješ.
Svi koji očekuju Hallanda, Mbappea, De Bruynea, Van Dijka i slične, puknite sebi šamar, sjednite za računar i raspalite Master League.
Svi koji očekuju Hallanda, Mbappea, De Bruynea, Van Dijka i slične, puknite sebi šamar, sjednite za računar i raspalite Master League.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
brine se o pogresnom napadacu
mislim da je veci problem to sto ce i dalje prva opcija bit' francuska ubleha
mislim da je veci problem to sto ce i dalje prva opcija bit' francuska ubleha
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- jasonstatham
- Kontakt:
+1messilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:55Ja na ovo gledam kao na Larsson transfer. Koliko god da pomogne timu, veliki je bonus u odnosu na ovo što smo gledali ove sezone.
Obzirom da FCB i nema ozbiljnog špic napadača u timu, neće mu biti teško izboriti se za prvih 11...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
-
- Moderator
- Kontakt:
Eric Garcia is FC Barcelona's second signing

Nadam se da će i Emerson biti službeno potvrđen danas. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ispalo je da sam u tančine pogodio sta ce se desiti s klubom, da sam se bogdo zahebo, al nisam, o ovome sam govorio u ono vrijeme kad je nejmar otisao, kad sam kritikovao dovodjenje dembelea i coutinja za 300 miliona i forsiranje mesija i starosjediocaMrHc je napisao/la: ↑31 maj 2021, 22:17A pojedinci su ti se smijali kada si najavio ovo stanje godinama prije ......Romariooo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 19:51Kakva sprdnja i jos dublje propadanje kluba braco mila, u situaciji kad je jasno da je potreban veliki remont ekipe i podmladjivanje, dovode se polovnjaci koji ce kod nas nabrati staža pred penziju
Ohrdani polovnjake kad dodas vec ohrdanoj polovnjackoj okosnici ekipe predvodjenoj ohrndanim mesije, borba za ovaj novi uefin kup il ligu evrope je neminovnost
Bitno je da su mesiju napravili ustupak i doveli mu jarana i kuma aguera da se ima s kim zahebavat, ne bi zacudilo da do kraja prelaznog i babu mu Jorgea proglase fudbalerom i pojacanjem s platom od 20-30 miliona
Al' zato imamo najboljeg strijelca lige ou yeah
Tacno sam znao da cemo doci u situaciju da ce mladja generacija igraca propasti jer ne moze doci do izrazaja, da ce starohani kolo voditi dok se ne locnu raspadati po terenu, i kada napokon neko, skonta da treba remont, da nece biti ni para za to
I tacno nas je sve to snaslo
Ne bi problem aguero bio ko backup neki kao sto je larson bio da imas dobru ekipu, problem je sto ce on sa 33 godine biti back up igracu od 35 godina, il sto ce igrat i prije grizmana koji je propo
Raspad sistema, nidje veze, samo nastavak agonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Radi Laporta vrhunski posao sa ovim besplatnim pojacanjima, tim vise sto se otvara i prostor za prodaju igraca koji igraju iste pozicije i dodatnu zaradu.
Sve više priča u kojim se povezuju Roberto i City.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
To bi bilo najveće pojačanje, da plavooki invalid ode.

Welcome home, kid!

Eric Garcia, Pedri, Ilaix, Ansu, Balde (valjda ne urade istu pogresku ko sa Grimaldom).. svi bi oni mogli u skorijoj buducnosti ciniti startnu postavu Barcelone kao i Spanije.
Jedini ispravan put za uspjeh ovog tima, okrenuti se svojim mladim igracima a ne bacati stotine milione svaki mjesec na kojekakve zvijezdocke kao da igras FIFA-u. Yebo si nas Barto, svaka cast..
P.S. Stid me jer sam izostavio Puiga

@igrajlopte 🐦
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
'fala qrcu ako je istina...na vakat što bi se reklo, da se i ta tema zatvori.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je i očekivano, ali dobro je da se i to zvanično okonča uskoro.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ne znam za vas, ali ja primjećujem da se neke stvari brže odvijaju...prije se dolazak igrača mjesecima razvlačilo po novinama
Ma dobro, ovo je odavno dogovoreno, samo se čekao kraj sezone da se ozvaniči.
Free transferi. Logicno da ce brze ici.
E kad su u igri stomilionski transferi, onda obavezno uz to idu sapunice tipa Neymar ili Dembele

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.