FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 01 jun 2021, 21:10

Brkooo je napisao/la:
01 jun 2021, 21:02
Valter je napisao/la:
01 jun 2021, 20:03
Brkooo je napisao/la:
01 jun 2021, 19:47
@Valter, U koju kategoriju idu "navijaci" i "simpatizeri" Zelje koji pisu "Forza Velez" i slicne nebuloze? :facepalm: :damn:

@Ljozee, Znas li mozda u kakvom smo sastavu otisli na ovaj turnir kup prijateljstva za juniore?
Spadaju u kategoriju onih starijih i iskusnijih kojima je prioritet svako pomirenje među braćom. Velež doživljavam kao BH klub i što je jako važno dolazi iz dijela Mostara koji nam je nulti prioritet a i sam znaš da naša liga ima pola klubova koji se ne osjećaju baš BH klubovima.
Ovo Forza Velež odnosi se naravno na njegovo učestvovanje u Europi poslije 33 godine, tako da iskreno ne vidim u tome neku nebulozu.
Zbog toga me to i cudi jer bi po nekom nepisanom pravilu stariji trebali da su pametniji i iskusniji. Bilo ko, ko je bio na gostovanju u Mostaru zna da nas docekuju kao neprijatelje, bukvalno na noz, pjevaju bice Zeljo qrac sampion u trenutku kad Zrinjski preuzima prvo mjesto, lizu se sa pitarima, itd..

Nakon svega toga pricati o nekim nultim prioritetima, bratstvu, jedinstvu, itd, je debilno..
OK, onda sam ja debil. Vrijeme me pregazilo.

Ništa, onda ih dočekati kako zaslužuju, na svaki način im ogaditi ovaj dolazak na Grbavicu, tako im i treba.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 01 jun 2021, 21:13

Kometa je napisao/la:
01 jun 2021, 20:31
Tristan10 je napisao/la:
01 jun 2021, 15:22
I ja ne vidim neki problem sto ce Velez igrati na Grbavici, ne vidim sto se uopste toliko raspravlja o tome. Imas klub koji igra utakmicu, njihov stadion ne ispunjava uslove, i normalno da je im dopustis igranje na svom stadionu. Isto kao sto bi i mi negdje trazili da smo u slicnoj situaciji.
Sarajevo Celiku za igranje na Bilinom polju placalo 54 000 po utakmici.Kada bi mi naplatili pola dobro je
Upravo to, ne mogu da igraju na svom stadionu, a hoce da igraju na Grbavici. Uredno plate, i igraju. Sve korektno. Ne moras ih ni mrziti, ni voliti, to uopste nije relevantno. Znaci ne bitno je sta ja mislim o Velezu i njihovim navijacima. I imas sasvim korektan odnos sa njima, sto stvarati tenzije i neprijatelje. To je dodatno destruktivno.

Becker1
Kontakt:

Post Postao/la Becker1 » 01 jun 2021, 21:20

Kakvi maloumnici navijaju za Zelju ja ne mogu da vjerujem.Samo novac je bitan u svijetu razumite mi smo u kurcu jer ga nemamo nismo placali igrace finale LP ko igra ne igra sigurno neki siromasani klubovi.Dode prilika da koji novac dode u klub i vi serete.Veci si navijac Zelje ako podrzavas da klub dobije koji novac u ovakvim teskim situacijama nego glumiti neko ludilo kontrirat da Borcu zatreba dati im ali neka plate cifru

adnandbr
Kontakt:

Post Postao/la adnandbr » 01 jun 2021, 21:22

Brkooo je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:
@Valter, U koju kategoriju idu "navijaci" i "simpatizeri" Zelje koji pisu "Forza Velez" i slicne nebuloze? :facepalm: :damn:

@Ljozee, Znas li mozda u kakvom smo sastavu otisli na ovaj turnir kup prijateljstva za juniore?
Spadaju u kategoriju onih starijih i iskusnijih kojima je prioritet svako pomirenje među braćom. Velež doživljavam kao BH klub i što je jako važno dolazi iz dijela Mostara koji nam je nulti prioritet a i sam znaš da naša liga ima pola klubova koji se ne osjećaju baš BH klubovima.
Ovo Forza Velež odnosi se naravno na njegovo učestvovanje u Europi poslije 33 godine, tako da iskreno ne vidim u tome neku nebulozu.
Zbog toga me to i cudi jer bi po nekom nepisanom pravilu stariji trebali da su pametniji i iskusniji. Bilo ko, ko je bio na gostovanju u Mostaru zna da nas docekuju kao neprijatelje, bukvalno na noz, pjevaju bice Zeljo qrac sampion u trenutku kad Zrinjski preuzima prvo mjesto, lizu se sa pitarima, itd..

Nakon svega toga pricati o nekim nultim prioritetima, bratstvu, jedinstvu, itd, je debilno..
Pogotovo ko je bio na ovom gostovanju sa kojeg je MocMahale postavio video, prije kojeg je bio dogovor sa njihovom upravom da će nas pustiti na ovaj dio tribine umjesto one montažne skele ukoliko im obećamo da im nećemo lomiti stolice. Mi smo svoj dio dogovora ispoštovali, a ova "braća" iz Mostara provališe iz svog dijela pa nas zakamenjaše na poluvremenu. Dobro se sjećam da je i među nama bilo i starijih ljudi, žena, djece, a sjećam se i Zdenka Baotića kako se sklonio uz onaj gornji zid u pokušaju da se skloni od kamenja. Nakon tog gostovanja i one utakmice u Vrapčićima kada smo sa sa Zrinjskim klali za titulu, a oni zapeli iz petnih žila, oni meni mogu ruku pod ruku sa pitama, leševima i ndh-ovcima. I što se mene tiče daleko im kuća od Grbavice bila. Nek' im Zrinjski da Bijeli brijeg.
Igraj ŽELJO, igraj i pobijedi
Igraj ŽELJO, hrabro bori se
Kad je teško nemoj da se predam
Jer sa JUGA pjesma ori se!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 jun 2021, 21:24

Nema potrebe da izvrces kontekst i da glumis zrtvu. Nisam napisao da si debil ali ako pises forza Velez i podrzavas klub i navijace tog kluba koji se prema tvom klubu i navijacima tvog kluba odnosi kao prema neprijateljima, onda je to ponasanje debilno.

Nemam nista protiv sto su im za novcanu naknadu od 30 hiljada KM dali da odigraju 1 utakmicu na nasem stadionu. Isto tako, ne bih volio da dodje do nekih nereda..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 jun 2021, 21:30

Ne razumijem,gdje pise da neko nesto mora podrzati,ovo treba biti cisto biznis odluka i to je sve.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 jun 2021, 21:31

Brkooo je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Vrijeme se skroz promjenilo ,poslije rata pitari su se furali I imali parole sami protiv svih a mi smo nekako bili drag klub svugdje .97 godine hladno si mogao vidjeti grafit Zeljo u Splitu,kad smo igrali protiv Posusja ljudi nam sokove donosili,dobri odnosi sa RedArmy ...Uglavnom.je sad obrnuta situacija sad smo.mi sami protiv svih :)

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 01 jun 2021, 21:33

Muki15 je napisao/la:
01 jun 2021, 19:35
Jarane nisi ti dobar,ali svakako sve najbolje :thumbup:
:D e cuj on prepoznaje trolove :opaopa: hoj strina

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2021, 21:43

Evo gledam sablja dobio zuti opet urla i skace :rol: pored aut linije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2021, 21:50

Brkooo je napisao/la:
https://ecfc.rs/

Tu imas neke slike nasih i bit ce kompletni sastavi za svaku utakmicu pa mozes naci od sutra ako ne bude na SK pisalo.
delinjo je napisao/la:
01 jun 2021, 21:30
Ne razumijem,gdje pise da neko nesto mora podrzati,ovo treba biti cisto biznis odluka i to je sve.
Bukvalno. Ljudi kod nas samo nesto kroz emocije, patetiku. Eno reprezentacija vec dugo haba teren dzaba na Grbavici pa ne vidim da se nesto tjeraju ili da se neko buni i da mu smeta. Jos smo imali sukobe sa savezom i tim ljudima tamo. Sta god nam se ponudi da zaradimo mane trazimo, a ukupno imamo 5 igraca u rosteru jer nemamo para, pitanje hocemo li moci igrati ligu za mjesec ipo i uvijek nam je neko drugi kriv. Shvatite ovo kao posao od kojeg imamo korist, a nista se nece nama nit oduzeti nit sjebati i cao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 jun 2021, 22:01

O cemu mi razglabamo :crazy:
Pročepit će negdje.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 01 jun 2021, 22:25

PointBlank je napisao/la:
01 jun 2021, 21:33
Muki15 je napisao/la:
01 jun 2021, 19:35
Jarane nisi ti dobar,ali svakako sve najbolje :thumbup:
:D e cuj on prepoznaje trolove :opaopa: hoj strina
Po zanimanju prepoznavač trolaša :urnebes:
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 01 jun 2021, 22:26

Šta je ovo danas mirno, niko nije sporazumno raskinuo ugovor a ni oprostio dugove 🤔🤔🤔
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 01 jun 2021, 22:31

StrikeWarzone je napisao/la:
01 jun 2021, 22:26
Šta je ovo danas mirno, niko nije sporazumno raskinuo ugovor a ni oprostio dugove 🤔🤔🤔
Bit će tek je počela sedmica, ima vremena do petka ihihi :wave:
mosa lošmi stićko tit-ula!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 01 jun 2021, 22:34

Valter je napisao/la:
01 jun 2021, 19:08
Admir74 je napisao/la:
01 jun 2021, 19:03
Muki15 je napisao/la:
01 jun 2021, 18:54
Velež nas mrzi iz dna duše,ljudi su braća pitara,a mi im želimo dobrodošlicu....
Ocigledno nemas nikoga od Mostaraca od prijatelja.
Lik je trol registrovan prije 10 dana samo administraciji treba 1000 dana da to skonta.
velež i njegovi navijači nisu dobrodošli na Grbavicu.

I ja sam trol.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 01 jun 2021, 23:01

Neka igraju,šta ste zapjenili.Seljakluka sad kao nikad svugdje a u Vrapcicima ponajviše.Došo im Zeljo pa ih vecina došla komplekse lijeciti.Mene stid bilo njihovog ponašanja na jednoj utakmici.90 minuta kao na koridi.Niti Velez zasluzuje onakve navijace niti zasluzuje da se mi prema Velezu ophodimo na nacin kako neki ovdje zele.Nek ljudi igraju i nek im je sretno.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 01 jun 2021, 23:08

Kamo srece da ste tako energicni bili kad se pricalo ovdje zasto se od dolaska nove uprave nista nije uradilo na Grbavici i stala rekonstrukcija.. :roll: Da ne spominjem da je stadion/travnjak u dosta losijem statusu. Samo su prodavali maglu a eksera nisu ukovali.

I ne spominjite mi krov na istoku jer to je maltene sve bilo zavrseno sa odlaskom prosle uprave i ne ide na dusu trenutni parazita.

Lijepi gradjevinjski klub...
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 01 jun 2021, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 jun 2021, 23:09

O cemu ljudi naglabaju dok se mi gasimo,svasta..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 01 jun 2021, 23:10

delinjo je napisao/la:
01 jun 2021, 23:09
O cemu ljudi naglabaju dok se mi gasimo,svasta..
Da Bog sacuva.. Da nije smijesno, bilo bi tuzno.. :facepalm: :facepalm:
@igrajlopte 🐦

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jun 2021, 23:10

ReX je napisao/la:
01 jun 2021, 23:08
Kamo srece da ste tako energicni bili kad se pricalo ovdje zasto se od dolaska nove uprave nista nije uradilo na Grbavici i stala rekonstrukcija.. :roll: Da ne spominjem da je stadion/travnjak u dosta losijem statusu. Samo su prodavali magli a eksera nisu ukovali.

I ne spominjite mi krov na istoku jer to je maltene sve bilo zavrseno sa odlaskom prosle uprave i ne ide na dusu trenutni parazita.

Lijepi gradjevinjski klub...
i u svom ovom sivilu u nedjelju opali grom u semafor i pregori sve..kad sve krene onda krene
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.