Može samo par informacija oko bodovanja?BosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:02Može naravno uvijek
Pozivam i forumasa lucky13 da pokaze svoje znanje![]()
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
-
haris123456789
- Kontakt:
Tacan rezultat 2 boda pobjeda 1 bod,. Crveni parovi duplaju se bodovi. U finalu tacan rez 6 bodova pobjeda 3 boda itd, upratices sam kada budes igrao.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Jel na GS tacan rezultat 3 boda? Npr. bude rezultat 3-0
3-0 - 3 boda
3-1 - 2 boda
3-2 - 1 bod
3-0 - 3 boda
3-1 - 2 boda
3-2 - 1 bod
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne, ista su pravila sto se toga tice. Jedino ce biti izmjena po broju crvenih parova, npr na mastersima 2 cetvrtfinala su crvena a na slamovima su sva 4 cetvrtfinala crveni parovi. Polufinala i finale na slamu nose 3x vise bodova (3 boda za pobjednika, 6 za ishod)MukiMuki02 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:12Jel na GS tacan rezultat 3 boda? Npr. bude rezultat 3-0
3-0 - 3 boda
3-1 - 2 boda
3-2 - 1 bod
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
MukiMuki02
- Kontakt:
ok , hvalaBosniaBoston je napisao/la: ↑29 maj 2021, 01:00Ne, ista su pravila sto se toga tice. Jedino ce biti izmjena po broju crvenih parova, npr na mastersima 2 cetvrtfinala su crvena a na slamovima su sva 4 cetvrtfinala crveni parovi. Polufinala i finale na slamu nose 3x vise bodova (3 boda za pobjednika, 6 za ishod)MukiMuki02 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:12Jel na GS tacan rezultat 3 boda? Npr. bude rezultat 3-0
3-0 - 3 boda
3-1 - 2 boda
3-2 - 1 bod
Udjem da provjerim svoje tipove s obzirom da se igraju neki mecevi i ugledah da nisi tipovao Bublik - Medvedev. Citiraj se i dodaj to u novom postu da ne gubis bezveze potencijalne bodove. Nemoj editovati da ne bude problema poslije.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bosniaboston jel ti mrsko da prvo objavis parove, pa svoju prognozu... Ne volim vidjet kako su drugi tipovali a moram brisat tvoje 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije
#Punoljetstvo
Capitan4 i ja jedini tipovali 3-0 na Medu, vidi se ko zna 
- OldFashioned
- Kontakt:
Hvala drug, kako mi pc ne radi pa preko moba upadam i rijedje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 01 jun 2021, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Potop, ispo sam ko Thiem u 1. kolu
Danas svih 5 ishoda u običnim parovima pogodim, al ni jedan tačan rezultat... gdje sam stavio 3-0 bilo 3-1, i obratno.
@SYLAR zakuco, kakav start i napad na slem titulu
Danas svih 5 ishoda u običnim parovima pogodim, al ni jedan tačan rezultat... gdje sam stavio 3-0 bilo 3-1, i obratno.
@SYLAR zakuco, kakav start i napad na slem titulu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Po završetku svoje Tipping karijere posvetio sam se edukaciji za 1. Tipping trenera. Naime, svojim predanim radom sam stekao i GPTTCA licencu(Global Professional Tennis Tipping Coach).
Dakle, ukoliko je nekom potreban trener za poboljšavanje njegovih prognoza, neka mi se javi u PP. Moji igrački kvaliteti najbolje se dokazuju sa 1. kolom gdje sam se maksimalno posvetio analizi parova, te sam nakon 1. prognoza zauzeo visoko 2. mjesto. Nakon toga se nisam posvetio Tippingu, a nakon duge stanke sam se probao vratiti u takmičarski ritam, međutim došlo je prinudno povlačenje.
Nadam se da ovo nije protiv Ustava takmičenja, te da nisam prekršio pravila istog, jer mi nije cilj ometanje jednog potencijalno kvalitetnog takmičenja.
Dakle, ukoliko je nekom potreban trener za poboljšavanje njegovih prognoza, neka mi se javi u PP. Moji igrački kvaliteti najbolje se dokazuju sa 1. kolom gdje sam se maksimalno posvetio analizi parova, te sam nakon 1. prognoza zauzeo visoko 2. mjesto. Nakon toga se nisam posvetio Tippingu, a nakon duge stanke sam se probao vratiti u takmičarski ritam, međutim došlo je prinudno povlačenje.
Nadam se da ovo nije protiv Ustava takmičenja, te da nisam prekršio pravila istog, jer mi nije cilj ometanje jednog potencijalno kvalitetnog takmičenja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Jedini sam jednocifren , jbg bice bolje.
Moglo je i bolje da nisam "precjenio" Bublika i Goffina ali dobar pocetak.
41.21.1.
Ja se na ovoj sljaci samo pojavim zbog elegancije i nista vise.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mislim da je ovo Kapitenov turnir. On voli sljaku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.