FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i da istupimo znate da smo svima dušmani najveći u ovoj ligi. Kao sto gore rece, bitno je da Sarajevo ne osvoji ostali mogu.Ko bi to nas pratio, jedino Velez. Ostali bi jedva dočekali takvu vijest, a i kako vidim i Ceferina zaboli za ovu ligu
Apsolutno tacno. Ako mi istupimo, mislimda ce za nama sigurno i Velez, Sloboda, Tuzla pa cak i Zeljoholyman je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:14Istupanje iz lige ovdje ljudi gledaju kao neki propast, a ne kao jedinu nadu za bolje sutra.Amca007 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:11Ali odmah donijeti odluku o istupanju iz lige. Ovo je udar na drzavu cisti. Malim koracima uzimaju sve segmente nasih zivota bez ispaljenog metka. Nikad vise na stadion otici necu sve dok je cetnik i mrzitelj Bosne na celu saveza.holyman je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:053 kola prije kraja ubjedljivo ispadaju krupa i radnik, zavrsi se sezona ispadose olimpik i mladost. Napravili smo veliki korak za narednu sezonu.
Borcu 27 bodova od agresorske grupacije,
Sirokom bodovi od posusja
A mi cemo se klati sa zeljom tuzlom i velezom
Pa samo ako najtrofejniji klub najavi istupanje iz lige, vuci ce za sobom jos 3 kluba, tek onda ce uefa reagovati, u protivnom nam slijedi borba za evropu narednih 10ak godina
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hoce al u kurcu
Kad je FK Sarajevo pisalo saopstenja o ovome, bosnje su ismijavale. Sad bi nesto mijenjali lafo...
Sljam smo mi od ljudi !!!
Sljam smo mi od ljudi !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ma zeljo bi ti odmah s nama istupio smijem ruku dati, njima svakako treba potpuni remont kao i nama, a to bi im bio pravi trenutak. Veleza bi povukli za sobom 100%.
Ovome treba pristupiti maksimalno ozbiljno, samo razmisljati unaprijed i djelovati na vrijeme. Pa vidite da postajemo palestina
Ovome treba pristupiti maksimalno ozbiljno, samo razmisljati unaprijed i djelovati na vrijeme. Pa vidite da postajemo palestina
NEMA NAZAD
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ne mora nas niko ni pratiti (a pratili bi), ali reakciju bi definitivno imalo i gledajuci siru sliku bio bi pametan potez po meni
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvo crno istupanje iz lige? Kone bi to jedva docekali zajedno sa Tuzlacima. Borac i Zrinjski bi se smijali i trljali ruke, jedan manje konkurent.
Ostali bi nijemo gledali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovdje bi bio sevap suspendovat nsbih,valja gledat kriminal narednih godina
Pisemo kralju, cavrljamo, znamo svi da od toga nema nista.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:32Kakvo crno istupanje iz lige? Kone bi to jedva docekali zajedno sa Tuzlacima. Borac i Zrinjski bi se smijali i trljali ruke, jedan manje konkurent.
Vidis kako odmah limitirano gledamo, odmah pisemo ko bi istupio s nama, ko ne bi itd. Ne gledamo dalje od toga, sta bi uefa rekla, sta ce biti naredne sezone kada budemo nijemi posmatraci ove agresije i kada budemo sve manje para uzimali.
I kada bi se to nagovjestilo uopste, prvo bi sarajevo zakazalo sastanak pa se dogovorilo za neko grupno istupanje, da se sve s dogovorom rezira, a ne da se osramotimo pa bez ikakve analize to uradimo i sami istupimo. Ali kao sto rekoh, samo pisemo, razmisljamo naglas
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kakav Velež i qrac... ljudi zaslijepljeni ovom sezonom, dok je Evropa bila upitna i oni su vazda neka saopstenja pisali, sad kad su zvanicno u Evropi, sve je med i mlijeko, slavi se, posteno sve.
Umjesto da i oni izdaju saopstenje vezano za Mladost da pruze kakvu takvu podrsku.
Jos ona qarina Obren izjavi da je sve posteno. Fuj
Umjesto da i oni izdaju saopstenje vezano za Mladost da pruze kakvu takvu podrsku.
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta ce uefa reci majketi? Ista mafija kao vico ako ne i gora.
Mi možemo poslati njima 1000 dopisa oni nece ni pogledati to.
Kao smo pod prismotrom uefe? Kakva prismotra i ku.rci, da smo stvarno pod prismotrom do sad bi bilo 20 uhapsenih, liga i repka bi bili pod suspenzom. Ali mi kao i u ratu sve očekujemo, da ce nas stranci cuvati, a oni orgijaju sa neprijateljima.
Mi možemo poslati njima 1000 dopisa oni nece ni pogledati to.
Kao smo pod prismotrom uefe? Kakva prismotra i ku.rci, da smo stvarno pod prismotrom do sad bi bilo 20 uhapsenih, liga i repka bi bili pod suspenzom. Ali mi kao i u ratu sve očekujemo, da ce nas stranci cuvati, a oni orgijaju sa neprijateljima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav velez nakon 33 god igraju evropu sad im sve posteno ne bi se ni pocesali,sloboda=vico=travnjak,tc azmir i vico jedan drugom pusu ,zeljo=licenca=vico i dan danas se ibrete navijaci kako su je dobili
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebiga brate. Vjeruj da bi i mi puno manje se zalili da smo prvaci, ali ybg, prpa je kad znas da neces titule osvojiti, i da ti se drma stolica, njima je sad sve top, njihov cilj ispunjen, i cao zdravo. Ybg, tako ti je to, rijetko ce ko gledati i druge, a ne samo sebe.ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:40Kakav Velež i qrac... ljudi zaslijepljeni ovom sezonom, dok je Evropa bila upitna i oni su vazda neka saopstenja pisali, sad kad su zvanicno u Evropi, sve je med i mlijeko, slavi se, posteno sve.
Ma da svakako treba reci da smo ispali gospoda radi ponude da MDK igra kod nas nocne termine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da nam je kakav vlasnik iz Evrope, koji bi više bio tu i koji zna bar osnovna pravila fudbala. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko ce sa mnon pred savez
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da se razumijemo, FKS je u većinskom vlasništvu Nama tako da od istupanja nema ništa, jer bi taj potez značio gašenje kluba, kao i gubitak zaposlenja za 80-90 uposlenika.holyman je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:37Pisemo kralju, cavrljamo, znamo svi da od toga nema nista.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:32Kakvo crno istupanje iz lige? Kone bi to jedva docekali zajedno sa Tuzlacima. Borac i Zrinjski bi se smijali i trljali ruke, jedan manje konkurent.
Vidis kako odmah limitirano gledamo, odmah pisemo ko bi istupio s nama, ko ne bi itd. Ne gledamo dalje od toga, sta bi uefa rekla, sta ce biti naredne sezone kada budemo nijemi posmatraci ove agresije i kada budemo sve manje para uzimali.
I kada bi se to nagovjestilo uopste, prvo bi sarajevo zakazalo sastanak pa se dogovorilo za neko grupno istupanje, da se sve s dogovorom rezira, a ne da se osramotimo pa bez ikakve analize to uradimo i sami istupimo. Ali kao sto rekoh, samo pisemo, razmisljamo naglas
Jedino rješenje je udruživanje sa ostalim klubovima i da pošalju hitnu urgenciju i Savezu i Predsjedniku Uefe Čeferinu, te tražiti tako rješenje ovog slučaja.
Sve ostalo su razmišljanja na nivou jako Đokica zamišlja svijet...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Ne kazem ja da oni moraju istupit iz lige i bojkotovat igranje u Evropi, ali evo sada idealna situacija, Olimpik istupio, Mladost se evo bori, mi konstantno pravimo pritisak na taj savez, izdajemo saopstenja i idemo u kontru, umjesto da se i oni gospodaki nakon ispunjenog cilja ukljuce u borbu sa svima nama, oni se usutili kao najvece pi.cke...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:47Yebiga brate. Vjeruj da bi i mi puno manje se zalili da smo prvaci, ali ybg, prpa je kad znas da neces titule osvojiti, i da ti se drma stolica, njima je sad sve top, njihov cilj ispunjen, i cao zdravo. Ybg, tako ti je to, rijetko ce ko gledati i druge, a ne samo sebe.ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:40Kakav Velež i qrac... ljudi zaslijepljeni ovom sezonom, dok je Evropa bila upitna i oni su vazda neka saopstenja pisali, sad kad su zvanicno u Evropi, sve je med i mlijeko, slavi se, posteno sve.
Ma da svakako treba reci da smo ispali gospoda radi ponude da MDK igra kod nas nocne termine.
I mi smo u stvari pic.ke sami od sebe ako smo im cestitali kao sto Maksimovic rece ali se bar borimo koliko toliko protiv saveza... i borili smo se i prosle godine kada smo slali pozive za udruzenje premijerligasa.
meni je jos gore od svega ovog nasa podjeljenost. ova vijest treba da bude udarna od svih portala pa cak i svi klubovi tipa sarajevo,zeljo,velez,sloboda da izadju u javnost. Ovo ce biti jos sutra tema i pada u zaborav sta nam cetnici rade a koliko su jaki i koliko daleko idu da cak i ovo rade izbacuju klub u drugu ligu. Nasi politicari sute a ovo je postalo i vise od politike
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, benko21, bordobijeli, ErosViverosViv, Giuseppe1, Hajdeee, Haksss, JuricaSpindl, macahz, muhamedhulk, nedimmmm1337, Oerde, Pitar6785, Proximic, Serha, Vanja8 i 124 gosta.