FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kakve balije, kupio ih vico sa stadionima.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Upravo to. Iako sam u pocetku bio za to da se zalis njima, realno nista neces dobiti. UEFA je isto kriminalna organizacija. Da je nasa liga pod prismotrom reagovalo bi se? Pa dajte, ljudi unutar svoje organizacije imaju goruce probleme, a kofol nama ce da pomognu...ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:41A sta ce uefa reci majketi? Ista mafija kao vico ako ne i gora.
Mi možemo poslati njima 1000 dopisa oni nece ni pogledati to.
Kao smo pod prismotrom uefe? Kakva prismotra i ku.rci, da smo stvarno pod prismotrom do sad bi bilo 20 uhapsenih, liga i repka bi bili pod suspenzom. Ali mi kao i u ratu sve očekujemo, da ce nas stranci cuvati, a oni orgijaju sa neprijateljima.
Sto se tice istupanja, to ne bi donijelo nista. Licemjerstvo i cinjenica da baliju mozes lagano kupiti znace da nijedan "bosnjacki" klub ne bi istupio sa nama. To mozete zaboraviti. Azmir i Sloboda prodane duse, Velez izborio Evropu, a Zeljo, koji se prodao za licencu, svakako nema nekih ambicija pa je njima jedini cilj da mi ne osvojimo...
A zasto bismo mi istupali iz lige i prijetili nekom. Radi Mladosti? **** vas ba Mladost, odu u Banja Luku pet igraca ne igra, odu u Mostar sedam ne igra. Dokopali se Premijer lige na najkriminalniji nacin. Nisu ih tek tako izbacili iz takmicenja. Mi se trebamo o sebi zabaviti, boriti se za svoj polozaj. Zaboravite na jedinstva, k.urce i palce.
- Shategabri
- Kontakt:
Mladost Doboj Kakanj je seoski klub u vlasnistvu lokalnog seoskog kriminalca. Sta nama u Sarajevu puca qrac za njima ??
Ako misle da su osteceni,neka se zale u UEFA. A sa zalbom ce proci isto kao i zeljeznicari. Jer ostaje fakat da reflektora nemaju i da ih je Celik povalio za stadion. U svakom slucaju,nas iz Sarajeva to ne treba zanimat. Sad kad odu u federalnu,pokusat im oteti kakvih igraca jeftino i cao !! A mi svojih problema ionako imamo dovoljno !!
Ako misle da su osteceni,neka se zale u UEFA. A sa zalbom ce proci isto kao i zeljeznicari. Jer ostaje fakat da reflektora nemaju i da ih je Celik povalio za stadion. U svakom slucaju,nas iz Sarajeva to ne treba zanimat. Sad kad odu u federalnu,pokusat im oteti kakvih igraca jeftino i cao !! A mi svojih problema ionako imamo dovoljno !!
Jagodić: Još u septembru sam govorio da će Borac biti šampion, sada kažem i da će Radnik opstati.
28.04.2021.
28.04.2021.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vico ovo sve radi da dokaze da zajednicka liga nije moguca.On bi jedva docekao da klubovi istupe iz lige.
To je mucko dzubre..
To je mucko dzubre..
Nema publike danas na Grbavici jel de ?
Gvožđe se kuje dok je vruće !
Sutra će i nas ovako izbaciti bez razloga.
Jukic ce ko da gledam ako ode u Zrinjski postati Messi
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Dobro je da su klubovi iz genocidne tvorevine i zapadnog dijela Hercegovine sve urbani metropolski klubovi sa pravom pričomAntikloc je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:55Mladost Doboj Kakanj je seoski klub u vlasnistvu lokalnog seoskog kriminalca. Sta nama u Sarajevu puca qrac za njima ??

Nije do mladosti, kome jos puca qrac za njima. Problem je u fudbalskoj okupaciji nase zemlje koja samo nasim balijama nije ocita. Osjetit ces naredne sezone kad te zakolju sudije protiv radnika krupe borca prijedora itd.Antikloc je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:55Mladost Doboj Kakanj je seoski klub u vlasnistvu lokalnog seoskog kriminalca. Sta nama u Sarajevu puca qrac za njima ??
NEMA NAZAD
Ma nece druze, **** Milanovic je CR7 za njega
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Svaku tekmu gdje budu navijači treba prekidati.
Haos praviti !
Ušanović je za ovog bio mala maca.
Evo danas blokirali cijelu ulicu Zvorničku od 16h do 23h, a nema navijača.
Strah ih je drama, jer znaju šta rade.
Haos praviti !
Ušanović je za ovog bio mala maca.
Evo danas blokirali cijelu ulicu Zvorničku od 16h do 23h, a nema navijača.
Strah ih je drama, jer znaju šta rade.

Shvataš li da je upitno ko će nam biti trener, ko SD, i da li će nas u istom momenu napustiti 10+ igrača?
I šta očekuješ od ove uprave, u ovoj situaciji i stanju?
Zato i kažem, mi sada moramo gledati sebe. Jer je sve jako, jako upitno.
- FKS -
gdje je SD i trener, grob vam yebem lopovski! umri stoko balijska! yebala vam celava ubleha mrtve!
jos jedan dan bez trenera i SD. Mogu misliti izvlakuse sada ,dok posaljemo Namu prijedlog dok on to odobri bla bla bla.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Anpa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, BijeliBordo1946, Bordo10, bordobijeli, budzak, bvsic, Cora1946, Direktorcic, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, Imamkarbarum, JavierBosnia, lakilone, miguelramos, misstianopenaldo, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, Riziko, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Venom, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 353 gosta.