FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedan dan pišu Jukić pregovara sa Zrinjskim, drugi dan pišu Jukić ne zna ništa o tome.
Plate će se riješiti.
Neka ga još sezonu. Pa nek se dogovore sa njim poslije ove. Jedino da ovu sezonu sada možda pokaže više. Ja bi volio da nekako ide. Meni je on flop teški.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:17Kako ces tjerati Mesanovica ima ugovor 3 godine i nije jedini, a iz ovog s Hadzijom se vidi da nema od raskidanja ugovora nista
-
- Kontakt:
Ma hocu da kazem da ko god ima ugovor ne mozes ga otjerati tek tako. Ono sto je dobro ima ih dosta kojim ističe ugovor. Al po meni kljucno ce biti izbor treneraStroj1946 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:38Neka ga još sezonu. Pa nek se dogovore sa njim poslije ove. Jedino da ovu sezonu sada možda pokaže više. Ja bi volio da nekako ide. Meni je on flop teški.bordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:17Kako ces tjerati Mesanovica ima ugovor 3 godine i nije jedini, a iz ovog s Hadzijom se vidi da nema od raskidanja ugovora nista
Mesa ide 99% iz Sarajeva. on nece pristati na smanjenje plate
Ma polako pasa tempiramo......obiteljskicovjek je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:00Super je sto su otjerali pa vratili Emira.
Super je sto nismo uzeli titulu
Super je sto plata nema
Super je sto nas igraci tuze
Super je sto nema trenera
Super je sve...

Nije bas ispravno dijeliti igrace na mlade i stare. Mladi su Mbape i Haland recimo. Pravilna je podjela na dobre i lose igrace,s tim da mladi automatski vise vrijede,bas zato sto su mladi ,ako su dovoljno dobri. Od svih pogresnih stvari koje se desavaju u FCS zadnjih par godina ,ova s mladim igracima je najgora. Tojeste sa neproizvodnjom mladih igraca. Mi nemamo mladih igraca da valjaju a trebali bi imati. Najosnovnije,najvaznije i najisplativije za klub je proizvodnja mladih igraca. Primjer SB,rasprodaju ekipu i s djecom ostvare Evropu,par bodova iza nas. A mi godinama,nismo izbacili mladog igraca da valja,da je iz Sarajeva. Regija sa 800 000 ljudi ,daje manje igraca od SB sa 30 hiljada ljudi. Do nas je,do nekvalitetnog rada.
Hadzic nije nikad ni dobio otkaz. Samo je malo sklonjen da se raja smiri. Lik ima ugovor ,kojim bi svaki igrac pozavidio. I ne mozes mu nista,otjerati ga mozes samo da ga isplatis po ugovoru. A mi tih para trenutno nemamo !! Zato ga moras drzati u klubu i polako isplacivati mu pare po ugovoru.
Naravno ,postavlja se pitanje ko je s njim,jednom nulom u svojoj bransi potpisao takav ugovor ?? I hoce li odgovarati za to ??
Isto je s igracima. Ako pravis raskide ugovora,moras ih isplatiti po ugovoru. A mi para nemamo. Ako ih i skupimo,nece ostati za druge igrace. Tako da cemo biti u problemu sa konkurentnoscu na terenu. U ovoj sad situaciji bi bilo idealno da imas solidnih mladih igraca u mladjim selekcijama i samo ubacis njih nek jedu protivnike !!
A sta ce biti sa nasim A timom,vidjecemo u ponedeljak,kada nas ljubljeni Gazda ,prica s njima o smanjenju placa i ugovora. Ne treba se tu nadati dobrom,jer niko ne voli da mu diras pare,a na kraju nasi igraci i nisu nesto placeni,ako se uzme u obzir da se radi o fudbalerima !!
Za trenera dolazi ovaj Talijan,radice na dug. Kao dodjemo mu !!
Hadzic nije nikad ni dobio otkaz. Samo je malo sklonjen da se raja smiri. Lik ima ugovor ,kojim bi svaki igrac pozavidio. I ne mozes mu nista,otjerati ga mozes samo da ga isplatis po ugovoru. A mi tih para trenutno nemamo !! Zato ga moras drzati u klubu i polako isplacivati mu pare po ugovoru.
Naravno ,postavlja se pitanje ko je s njim,jednom nulom u svojoj bransi potpisao takav ugovor ?? I hoce li odgovarati za to ??
Isto je s igracima. Ako pravis raskide ugovora,moras ih isplatiti po ugovoru. A mi para nemamo. Ako ih i skupimo,nece ostati za druge igrace. Tako da cemo biti u problemu sa konkurentnoscu na terenu. U ovoj sad situaciji bi bilo idealno da imas solidnih mladih igraca u mladjim selekcijama i samo ubacis njih nek jedu protivnike !!
A sta ce biti sa nasim A timom,vidjecemo u ponedeljak,kada nas ljubljeni Gazda ,prica s njima o smanjenju placa i ugovora. Ne treba se tu nadati dobrom,jer niko ne voli da mu diras pare,a na kraju nasi igraci i nisu nesto placeni,ako se uzme u obzir da se radi o fudbalerima !!
Za trenera dolazi ovaj Talijan,radice na dug. Kao dodjemo mu !!
Jesmo li tempirali formu za drugi dio naredne sezone? Pitam za druga.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Smijesno bgm imamo dvojicu gazda neki milioneri, i oni hoce da smanje plate igracima ,koje su i onako najmizernije u regiji.
Jad i cemer nista drugo.
Jad i cemer nista drugo.
Sta se dogadja pa neki dan su itasli pricali sat i sad ipet neki naslovi tuzbe , okrive Emira pa ga vracaju , majko draga i mi cemo satro Kosevo pravit.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Reagovace tek izgleda kada od njih neko dobije batine.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 12:54Evo Mance dao otkaz u Rijeci. Sabrina, Nam, Kasum neka neko reaguje. Ali, tesko da ce neko reagovati...
Ovo se izgleda samo nasiljem moze rijesiti koliko se ludi prave .
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ajde sta si se raspojasao sve cemo vas otjerati ljigavci licemjerni **** te Emir u supak
Ma ovo je garant Nam podvuko crtu da se dobro ovo sve rascisti po pitanju finansija
Ove plate sto su pojedini dobijali za svoj ucinak i sta pruzaju su astronomske
Ove plate sto su pojedini dobijali za svoj ucinak i sta pruzaju su astronomske
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Neki ovdje pisu ognjen vranjes, ljudi doveli igraca iz radnika, ni ne lici na vranjesa, pa da covjek kaze eto pomijesali ih
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Da to je bitnoPantelija je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:00PoštenoSanchez1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:46Niti sam znao niti me zanima,i on nikad nije vracen,sto onda nije odradio ona zadnja dva kola koliko vec,ovdje je ocigledno u pitanju vracanje da bih sutio i da ne otkrije mutne radnje al haj nek bude da je zbog isplate.Pantelija je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:36Cuj okrenuo ploču.
Ne mozes sve sto se radi reci da ne valja samo zato sto ti se ne svidja rad sabrine ili Vinka ili Emira.
Kad nesto ne valja ne valja, ali ne mozes reci da nesto sto je ok ne valja.
I husref je tako prebacen pa se nisi žalio na to. I on je bio u klubu do nove godine pa ti nije smetalo.

-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja potpisao za bhtelecom ugovor 2500 milje pkata i nakon mjesec dodje mi sef kaze potpisi na milju il ti je pedala. Tako to ide jel, realna prica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
I ko je kriv za cijelo ovo stanje?
Sabrina kaže Hadžić i otpusti ga.
Pa ga onda vrati za koordinatora skaut službe, što je skoro pa isto za šta je bio otpušten.
Ona baš konta da smo retardirani svi jbt.
Sabrina kaže Hadžić i otpusti ga.
Pa ga onda vrati za koordinatora skaut službe, što je skoro pa isto za šta je bio otpušten.
Ona baš konta da smo retardirani svi jbt.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, napoleon72, plisek, rimljanin90, Sazg, Serha i 58 gostiju.