FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

LegendKiller
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LegendKiller » 03 jun 2021, 18:00

Mesanovic svojim igrama u Sarajevu nije zaradio ni za kifle. Ja ne znam fakat kakve on pare hoće za ono što je pružio na terenu.
Lik kao jedan od najbolje plaćenih igrača lige fula zicere i vadi se na manjak samopouzdanja. Imao je čast da nosi dres FK Sarajeva, dosta mu.
Ko će njega uopće angažovati posle ove polusezone, za neku ozbiljnu lovu.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 03 jun 2021, 18:02

Toliko stvari nelogičnih smo uradili da nije realno.

1. Zimski prelazni rok igrači nemaju plate u klub dovodiš Mešanovića koji prima Bog dragi zna koliko, umjesto nekog malo manje plačenog igrača ali ko će tražiti.

2.Nije prvi put da kasne plate 2019. isto sve bilo uprava se nije sjetila da nađe plan B kako da donese novac u klub.

3.Covid uništio ekonomije mi od ljeta doveli par finih imena za našu ligu poćevši od Pejovića, Adukora, Fanima, Mešanovića, hajde ok to nije problem što smo ih doveli ali sigurno nikome nije plata manja od nekih 5-6K.

4.Sezona uskoro počinje mi nemamo apsolutno ništa ni trenera, ni SD, ne znamo čak ni koji će igrači biti tu.

5.Unaprije od kluba tražim neke tablete za smirivanje jer sudeći po dosad (ne)urađenom trebat će mi.

Samo naprijed bordo-bijeli.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 jun 2021, 18:04

Saban123 je napisao/la:
03 jun 2021, 17:48
Zukanovic je napisao/la:
03 jun 2021, 16:52
Mesa ide 99% iz Sarajeva. on nece pristati na smanjenje plate
Jel u obliku transfera ili raskid ugovora
Transfer moze samo kod Brace u Vrbanjusu. I to je puno prema prikazanom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 jun 2021, 18:39

Ako Sabrina nema “ oraha u djepu” onda javno demantuje ovo sto je Emir Hadzic palamudio s ovim klosarima sa portala i gdje im se popišo u usta u dosta izjava, a sve drugo osim drmanta znaci da je u “poslu” sa Hadzijom ucestvovala i ona

Znam licno da je nekoliko stvari Emir slago u ovom intervju al sve je to nebitno dok se Klub ne oglasi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jun 2021, 18:40

AngelDiMaria je napisao/la:
03 jun 2021, 17:53
Ja potpisao za bhtelecom ugovor 2500 milje pkata i nakon mjesec dodje mi sef kaze potpisi na milju il ti je pedala. Tako to ide jel, realna prica
Zato mu ovi nasi nece moci nista ako ne pristane, jedino poslat na tribine, al nemamo taj luksuz da 3 godine na tribinama sjedi lik sa tolikom platom. Tako da vjerujem da ce otici debelo ispod cijene.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 jun 2021, 18:41

Laze celava pogan, kao i onaj pakas od novinara sto govori, kako mi nismo bili ZA da se sezona nastavi, poserem mu se usta strumfovska.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 jun 2021, 18:44

Spremite se ljudi da cemo igrati s juniorima ovu sezonu jer cisto sumnjam da ce iko ostati jer para nema i izgledno je da ih nece biti zadugo...
Jedina nada je Tan a znamo da ni kod njega situacija nije bas najbolja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 03 jun 2021, 18:47

Inijesta je napisao/la:
03 jun 2021, 18:39
Ako Sabrina nema “ oraha u djepu” onda javno demantuje ovo sto je Emir Hadzic palamudio s ovim klosarima sa portala i gdje im se popišo u usta u dosta izjava, a sve drugo osim drmanta znaci da je u “poslu” sa Hadzijom ucestvovala i ona

Znam licno da je nekoliko stvari Emir slago u ovom intervju al sve je to nebitno dok se Klub ne oglasi
Lazu mazu ali su zajedno u ovim zlocinima bili ,opasne igre igraju ali ce im se opasno o glavu obiti pojedinim.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jun 2021, 18:48

Svi igraci kojim se duzno, ce bit isplaceno po ugovoru ili nekom nagodbom..

FK SARAJEVO je donijelo poprilicno iste pare ko i godinuprije prije, iako je korona unistila mnogo bogatije klubove.

Nam- kao sto je sam prizno je napravio gresku, zasto je odobravao trosenje ako je znao da nema para, nema nacina da prebaci pare ili nesto trece.. kako sam upratio on nije nista uplatio 5-6 mjeseci..

Ovde se postavljaju teze tipa zasto SABRINA I OVI IZ BOSNE NISU NAMAKLI NOVAC, pa namakli poprilicno fine pare ako se uzme cinjenica da navijaci nisu mogli prisustvivat utakmicama gdje su mnoge lokalne firme bankrotirale skoro, niko u BIH nemoze nac nacin da klub ima 10 m km budzet.. 5-6 m km maks

Dokaz da je NAMU dopizdilo ulaganje jesu ove tuzbe i najave zestokog podmadjivanhe ekipe.

Ubjedjen sam da ovi u klubu nisu toliko krivi za troskove za ne slanje novca i gubljenje titule. I ako je igra bila slabija i losi rister mislim da bi osvoili titulu da su se plate davale na vrijeme, cak i bez dividjenja catakivica ili nedima suareza

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 03 jun 2021, 19:03

zagorski je napisao/la:
03 jun 2021, 13:39
Pa ljudi stvarno dajte razumite sta covjek pise.
Smijenjen sa funkcije koju je obnasao,nema vise nikakve ovlasti niti se sta pita.
Bice formalno na papiru nekakav skaut,ali se nece nista pitati.
I naravno za taj period ce primati platu,ali istovremeno nece moci raditi nigdje drugo.
Ovo je bolja opcija vec da mu sve do kraja isplatis i on odmah ode u drugi klub i pocne raditi za njih i od njih primati platu.
Ako je zaista ovako onda je to ok.
A izgleda da je Emir namjerno ovo spomenuo u intervjuu da jos malo navuce gnjev navijaca prema upravi.
@pantelija, jesam li dobro ovo shvatio?
A sta je sa opcijom da ukidas to radno mjesto i da taj radnik postaje visak i zbog toga mu dajes otkaz? Ima milion nacina kako se nekom moze dati otkaz, samo ako zelje za tim.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 03 jun 2021, 19:29

Pantelija je napisao/la:
03 jun 2021, 14:00
Sanchez1987 je napisao/la:
03 jun 2021, 13:46
Pantelija je napisao/la:
03 jun 2021, 13:36
Cuj okrenuo ploču.
Ne mozes sve sto se radi reci da ne valja samo zato sto ti se ne svidja rad sabrine ili Vinka ili Emira.
Kad nesto ne valja ne valja, ali ne mozes reci da nesto sto je ok ne valja.
I husref je tako prebacen pa se nisi žalio na to. I on je bio u klubu do nove godine pa ti nije smetalo.
Niti sam znao niti me zanima,i on nikad nije vracen,sto onda nije odradio ona zadnja dva kola koliko vec,ovdje je ocigledno u pitanju vracanje da bih sutio i da ne otkrije mutne radnje al haj nek bude da je zbog isplate.
Pošteno

Ovo sto je emir uradio na podcastu(TELEVIZIJI)
Student prava bi na njegovu stetu raskinuo ugovor za iznosenje ovih poslovnih tajni i tajni kluba!

Kad tad moj Panto ;)
I ti uleti medju ublehe

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jun 2021, 19:37

Jedno je sigurno, nas klub vise tesko da ce biti ono sto mi ocekujemo. Mi ocekujemo da se borimo za trofeje,da se pruzaju solidne bar partije u Evropi, da smo u vrhu u ovoj žlj ligi sto se tice igrackog kadra...,a realnost je da cemo biti nivo Olimpika i Mladosti DK. Bar je takvo trenutno stanje.
Ponavljam,jedina sansa je da nas kupi neki normalan vlasnik,ali ko ce kupovati fudbalske klubove u jednoj Bosni.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2021, 19:46

Ako ce se prestati davati lova za potrebe plata igraca i administracije, logicno mi je da onda uloze u stadion; nisu dz zakupili stadion na 30+15 godina.

A na administraciji je sad da sklope ekipu, Sabrina je spominjala da nije bila za ove poteze (trosenja na skupe igrace a ne ulaganje u Akademiju) i bila je u pravu. Vidimo rezultate toga.
Eh sad valja naci djecu koja su potencijal, domace nove „Duljevice“ i „Djokanovice“ pa ih napraviti igracima.
Imamo srecu u nesreci pa ne moramo pregovarati sa pola ekipe, svi ce da dobiju otpisnicu (ili ce im ponuditi upola i manju platu, ne daj Boze), to ovi kojima istice ugovor.
Ostali smanjenje plata ili na TL. Za saku oraha.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 03 jun 2021, 19:55

Imamo Nama milijardera, najbolju upravu ikada i najveci budzet. Moze li neko objasniti kako smo dosli do toga da nemamo za plata, da ce neki igraci tuziti klub i kako cemo podmladiti ekipu?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jun 2021, 19:59

bibula je napisao/la:
03 jun 2021, 19:55
Imamo Nama milijardera, najbolju upravu ikada i najveci budzet. Moze li neko objasniti kako smo dosli do toga da nemamo za plata, da ce neki igraci tuziti klub i kako cemo podmladiti ekipu?
Uprava kluba. Zapravo "uprava" kluba!!!
Ko je za njih, mrzi klub i ne želi mu dobro. Tačka.
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2021, 20:00

bibula je napisao/la:
Nam nikada nije bio milijarder.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 03 jun 2021, 20:02

MortemHz je napisao/la:
03 jun 2021, 20:00
bibula je napisao/la:
Nam nikada nije bio milijarder.
Mislio sam vise na milijardera u smislu da je bogat. Dovoljno bogat za jedan klub kao sto je nas.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 03 jun 2021, 20:06

Od sezone od koje smo očekivali duplu krunu, dobar koeficijent u Europi pa možd čak i grupnu fazu nekog takmičenja, došli smo do toga da igrači nisu primili plate, da će od sada biti borba za Europu. Da Bog sačuva.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jun 2021, 20:20

Situacija jeste sigurno losa, ali mislim da je malo previse pretjerano da cemo bas s akademcima uci u sezonu. Bit ce sigurno bar 2 pojacanja solidna, i jos mozda ako izleti koji mladji ( cak se nadam da nekog ovi skauteri nadju u africi za jeftine pare )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, amypitar, Antikloc, bhfanatic14, N3R3D, Rodman i 57 gostiju.