FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Vijetnamu je trenutno 21:40 što nas može dovesti do nekoliko zaključaka.
1. Sastanak nije održan.
2. Sastanak je održan ali se niko ne oglašava te time potvrđuju razlog zbog kojeg ih pojedinci zovu Sjeverna Koreja.
3. Sastanak još traje.
Napomena: Ovo je samo moje mišljenje kao bolesnika bordo-boje.
Do zadnjeg dana života mog' samo Saraj'vo.
1. Sastanak nije održan.
2. Sastanak je održan ali se niko ne oglašava te time potvrđuju razlog zbog kojeg ih pojedinci zovu Sjeverna Koreja.
3. Sastanak još traje.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Pročitali ste iz novina, da će biti sastanak. Jeste li se zapitali, dali će i biti sastanak ?Foux87 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 16:44U Vijetnamu je trenutno 21:40 što nas može dovesti do nekoliko zaključaka.
1. Sastanak nije održan.
3. Sastanak još traje.
Jedini koji su gori od Sabrine i ostalih uhljeba i bilmeza iz kluba su njihovi botovi po drustvenim mrezama i forumima,a koji za svaki njihov propust iznalaze nesuvisla opravdanja. Neki to rade radi interesa,a neki su jednostavno glupi.
Ma ja ba samo laganini ništa to što je za 34 dana prva utakmicafks74 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 16:46Pročitali ste iz novina, da će biti sastanak. Jeste li se zapitali, dali će i biti sastanak ?Foux87 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 16:44U Vijetnamu je trenutno 21:40 što nas može dovesti do nekoliko zaključaka.
1. Sastanak nije održan.
3. Sastanak još traje.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo nije dobro, mi nemamo ni trenera(zvanicno) ni SD.
Igracima istice ugovori, pripreme bi trebale poceti a nema plana kako sta jer nemamo trenera i SD.
Lose skroz je ovo i neozbiljno
Igracima istice ugovori, pripreme bi trebale poceti a nema plana kako sta jer nemamo trenera i SD.
Lose skroz je ovo i neozbiljno
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Izražavam saušešće povodom preseljenja na Ahiret Murata Šarana sjajnog fudbalera i dobrog čovjeka.
-
- Kontakt:
Nabiju te na kitu svi ti sto si nabrojaoZoran28 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 13:22Pretpostavljam da cete tada ulethet s kesom ti, hordanje, holy, husro, svrakic, rundo, danac i ostala svita, da nas spasite blamaze i bruke koju nam priredjuje pasojed.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 01:23A za jedno dvije godine opet trazi dugme za restart i reorganizaciju,idemo sa ovim,idemo sa onim, ne ide vise ovako,bilo je gresaka u prosle dvije godine al sad cemo to da ispravimo,shvatili smo da ovaj tim skauta ne funkcionise dobro moramo naci novoga sd,trenera isto moramo naci po nasim zeljama itd itd itd i sve tako dok Namu ne pukne film pa kaze hoce li ko kupiti posto zasto..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑04 jun 2021, 00:16Sutra ce sve znati.
Imam info da nakon sastanka sa Namom slijedi dogovor svih u upravi, na celu sa direktoricom, da se ozbiljno krene u posao.
Name is pouzdanih izvora sam saznao da ce ODMAH biti postignut dogovor i zakazan novi sastanak uprave u roku od 15 dana. Na tom sastanku ce pokusati usaglasiti stavove oko najbitnijih stvari za klub.
Na istom sastanku ce dogovoriti dinamiku rada za narednu sezonu.
Planiran je I zajednicki rucak nakon kojeg ce direktorica sastaviti izvjesce I preuzeti obavezu da isto posalje (skupa sa racunom) Namu.

Husro je ponosan na tvoj vokabular.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:45Nabiju te na kitu svi ti sto si nabrojaoZoran28 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 13:22Pretpostavljam da cete tada ulethet s kesom ti, hordanje, holy, husro, svrakic, rundo, danac i ostala svita, da nas spasite blamaze i bruke koju nam priredjuje pasojed.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 01:23
A za jedno dvije godine opet trazi dugme za restart i reorganizaciju,idemo sa ovim,idemo sa onim, ne ide vise ovako,bilo je gresaka u prosle dvije godine al sad cemo to da ispravimo,shvatili smo da ovaj tim skauta ne funkcionise dobro moramo naci novoga sd,trenera isto moramo naci po nasim zeljama itd itd itd i sve tako dok Namu ne pukne film pa kaze hoce li ko kupiti posto zasto..nego sta kazu iz Sjeverne Koreje imal li sta od sastanka?
Mi iz kluba ne znamo ni za kakav sastanak danas, to pitaj novinare koji lupetaju.
P.S. Dzeno zvanicno trener, dolazi Faris Handzic i Nihad Mujakic za sada.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Cuj Faris Handzic hahah pa hocel se ikad pameti dozvat i malo krenut gledat u buducnost
Kad moRe željo Mekića, moRemo i mi Handžića, šta ima veze čuj... Napredak je evidentan iz sezone u sezonu 

Kad covjek treba da bira izmedju Sabrine i Runde, Svrskica i Husre...
Sabrina kraljica
Sabrina kraljica

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Onaj dan kad potpise Haris je isti dan kada bacam clansku. ako on uzme mjesto jednom mladom igracu onda treba.....
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Cuj Faris Handzic pored nasih mladih momaka nebotijebem
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Npr Salcin i Varesanovic koji igraju na njegovoj poziciji
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kad god je pauza on gore ode, ništa za sekirat se
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Combattente87, Gomis99, Hajdeee, Morpheus, PapakIzSa, Pitar6785 i 77 gostiju.