Krle i Ahmet ce biti ,svi ostali ce proci !!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koja je treća ? Misliš da bi Kusturica ponovo došao, s obzirom da mu se porodici prijetilo ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:03Najjaci su ovi sto spominju neke Svrakice kako bi zastitili sadasnje znalce,isto kao da postoje samo te dvije opcijeholyman je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:42- prihvacen poziv mladosti na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:32Prodje radna sedmica. Bas produktivna za nas klub. Vise u mene jaran na poslu umorio a nocni portir u bolnici, nego administracija kluba. Daj mene i jos 3 covjeka i 5 dana da obidjemo TK da skupljamo za klub sigurno bi vise skupili nego sto oni u klub donesu.
- objavili vec spreman video dusana hodzica
**** li im komplet familiju![]()
Cemu lokalno razmisljanje ?! Klub je privatizovan. Nikad vise bosanska noga u njega krociti nece. Ako Nam odustane od kluba,prodace ga nekome za milion -dva. Od Vladivostoka do Londona ,od Murmanska do Juzne Afrike. Globalni kapitalizam,globalna ekonomija i s njima ja Sarajlija !fks74 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 06:26Koja je treća ? Misliš da bi Kusturica ponovo došao, s obzirom da mu se porodici prijetilo ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:03Najjaci su ovi sto spominju neke Svrakice kako bi zastitili sadasnje znalce,isto kao da postoje samo te dvije opcije![]()
Haha tako nekako
Za mjesec dana Evropa,za 5-6 dana trebaju poceti sa pripremama.Mi nemamo nikakve informacije ni o pripremama,ni o treneru,ni o ambicijama ni o pojacanjima
Ima jos godinu dana ugovora tamo u Rumuniji.Dobar igrac ali otpisi tu opciju..
i plata 10 milja
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], CentarsutNaClanak921, Evander, laznokrilo, Lecler, mma_hz, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS i 65 gostiju.