feniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:06Opa Aki, jesmo l rekli da prijavis kad naucis novu rijec !DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 21:53Upravo tako, zagorčavali su svima forumsko iskustvo dječijim šalama kao i guranje raspalih poluproizvoda na pdf reprezentacija. Taj period sam morao sam voditi bitku i ostvariti kakav takav ekvilibrijum na pdf-u.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑04 jun 2021, 20:55Pitari su tu sad samo kad treba podje.bavati štrumfove. Kad se sjetim prije 3 mjeseca, nisi mogao ući na temu od njih. Uvijek po petorica na straži bila.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
VIdjet ćemo šta će biti od Lozane, i da li će UEFA poduzeti mjere.Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:42Fino mu je receno sad nek se pokloni Vici.
Jaci je jos uvijek kokainski i prostitucijski lanac naseg novog presidentea nego ovaj farmaceutski Musije i Fadila .Paracetamol je prevara kao i Ibanez.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Beduin
- Kontakt:
Neki dan ja priupitah ima li istine da Husara pritisce Sarajevo oko para za Mesanovica te da se spominje kako je nekih 4-5 igraca vec pripremilo tuzbu ako ih hitno ne isplate, ali 90minuta rece da je neistina i da ja pojma nemam.
A ja vjerujem drugu 90ki, ipak on zna bolje i upuceniji je. Zato necu vise neistine iznosim ovdje i sirim negativu.
A ja vjerujem drugu 90ki, ipak on zna bolje i upuceniji je. Zato necu vise neistine iznosim ovdje i sirim negativu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Šta ovo Sisoje pokupi Mehanovića Borcu?
U finalu kupa regularan gol.
Mada, to smo vam poklonili da ne skičite okolo.
Mada, to smo vam poklonili da ne skičite okolo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Vraca se Jovo Lukic,on je doveden kao njegova zamjena ....
Potvrđeno iz novog šampiona Republike Srpske i povratnika u premijerligašku društvo, na klupu Prijedorčana mogao bi sjesti Ljubinko Drulović!
Predsjednik Rudar Prijedora Darko Milunović u razgovoru za naš portal potvrdio je da su kontakti uspostavljeni sa nekadašnjim selektorom Srbije i trenerom Partizana, ali da je sve još uvijek daleko od završenog posla.
Bio bih veoma srećan da se pregovori pozitivno završe. Blizu jesmo, mnogo je energije utrošeno u pretgodne dvije sedmice, a da li će to biti realizovano, teško je procijeniti. Ranije je bilo nerealno da trener takvog kalibra dođe u Prijedor, ali priča koju smo pokrenuli prije dvije godine je prepoznata malo šire i sada smo u situaciji da razgovaramo i o detaljima. Sad je pitanje da li ćemo se dogovoriti. Bio bih neozbiljan da tvrdim da definitivno hoćemo", rekao je Milunović.
Zanimljivo.
Predsjednik Rudar Prijedora Darko Milunović u razgovoru za naš portal potvrdio je da su kontakti uspostavljeni sa nekadašnjim selektorom Srbije i trenerom Partizana, ali da je sve još uvijek daleko od završenog posla.
Bio bih veoma srećan da se pregovori pozitivno završe. Blizu jesmo, mnogo je energije utrošeno u pretgodne dvije sedmice, a da li će to biti realizovano, teško je procijeniti. Ranije je bilo nerealno da trener takvog kalibra dođe u Prijedor, ali priča koju smo pokrenuli prije dvije godine je prepoznata malo šire i sada smo u situaciji da razgovaramo i o detaljima. Sad je pitanje da li ćemo se dogovoriti. Bio bih neozbiljan da tvrdim da definitivno hoćemo", rekao je Milunović.
Zanimljivo.
Jao Senada, isto tele. On se bavi respiratorima a ne zna o vecem kriminalu nista. Barem je trebao vidjeti tabelu pa dovesti Musiju.
Max Allegri
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Do 7.kola Drulović i 3 boda,poslije Darko Vojvodić 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- svrakino1921
- Kontakt:
Navijači Željezničara 5. jun obilježavaju kao "Zubadan". Prije 23. godine u finalu play offa za prvaka Bosne i Hercegovine sastali su se Sarajevo i Željezničar, a Plavi su golom Hadisa Zubanovića u 90. minutu utakmice stigli do pobjede i titule prvaka.
Utakmica je odigrana 5. juna 1998. godine na Koševu pred 40.000 gledalaca. U odličnom ambijentu fudbaleri obje ekipe su pružili jako dobru predstavu, a za veliko slavlje Plavih pobrinuo se Hadis Zubanović. U 90. minuti susreta Željezničar je izveo kontranapad preko Pehlivanovića i Šopovića, a završio ga je Hadis Zubanović, miljenik svih navijača Željezničara.
Tim pogotkom Plavi su osvojili prvu poslijeratnu titulu pod nadzorom UEFA-e, a navijači Željezničara svake godine 5. juni obilježavaju kao “Zubandan”.
Zeljovci moji Sretan nam Zubandan
GOLEM SI ZELJO
Utakmica je odigrana 5. juna 1998. godine na Koševu pred 40.000 gledalaca. U odličnom ambijentu fudbaleri obje ekipe su pružili jako dobru predstavu, a za veliko slavlje Plavih pobrinuo se Hadis Zubanović. U 90. minuti susreta Željezničar je izveo kontranapad preko Pehlivanovića i Šopovića, a završio ga je Hadis Zubanović, miljenik svih navijača Željezničara.
Tim pogotkom Plavi su osvojili prvu poslijeratnu titulu pod nadzorom UEFA-e, a navijači Željezničara svake godine 5. juni obilježavaju kao “Zubandan”.
GOLEM SI ZELJO
Hvalasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 09:41Navijači Željezničara 5. jun obilježavaju kao "Zubadan". Prije 23. godine u finalu play offa za prvaka Bosne i Hercegovine sastali su se Sarajevo i Željezničar, a Plavi su golom Hadisa Zubanovića u 90. minutu utakmice stigli do pobjede i titule prvaka.
GOLEM SI ZELJO
Još jedan premijerligaš napušta ligu?
Razmatraju se opcije
Premijer liga Bosne i Hercegovine mogla bi da ostane bez još jednog člana koji je na terenu sačuvao premijerligaški status.
FK Krupa iz Krupe na Vrbasu nalazi se na raskrsnici da li će se nastaviti sa takmičenjem u elitnom rangu Bosne i Hercegovine, ili će odustati od nastupa u istom.
Glavni finansijeri kluba, braća Dragomir i Draško Ilić ozbiljno razmišljaju šta uraditi ovoga ljeta, jer je funkcionisanje kluba palo isključivo na njihova leđa i ogroman dio budžeta dolazi iz njihovih privatnih sredstava, pa postavljaju pitanje koliko je to izdržljivo i dalje.
I pored toga, Krupa je ispunila sve svoje finansijske obaveze za sezonu iza nas, igrači su "punih" džepova otišli na godišnji odmor, ali šta će biti za narednu sezonu jako je upitno.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličan trenutak za smanjenje lige, svakako je bilo planirano za sezonu 22/23benko21 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 12:32Još jedan premijerligaš napušta ligu?
Razmatraju se opcije
Premijer liga Bosne i Hercegovine mogla bi da ostane bez još jednog člana koji je na terenu sačuvao premijerligaški status.
FK Krupa iz Krupe na Vrbasu nalazi se na raskrsnici da li će se nastaviti sa takmičenjem u elitnom rangu Bosne i Hercegovine, ili će odustati od nastupa u istom.
Glavni finansijeri kluba, braća Dragomir i Draško Ilić ozbiljno razmišljaju šta uraditi ovoga ljeta, jer je funkcionisanje kluba palo isključivo na njihova leđa i ogroman dio budžeta dolazi iz njihovih privatnih sredstava, pa postavljaju pitanje koliko je to izdržljivo i dalje.
I pored toga, Krupa je ispunila sve svoje finansijske obaveze za sezonu iza nas, igrači su "punih" džepova otišli na godišnji odmor, ali šta će biti za narednu sezonu jako je upitno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Samo Radnik ko zohar neunistiv, a nebitan i nezanimljiv.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.