FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na svaki ulaz u grad i na aerodrom treba biti bar po jedan covjek s puskom u ruci, cisto za slucaj da Segrt fakat bude taj. Ako ga ne uspije preplasiti, makar jedan metak ostaviti za pociniti samoubistvo. Ej, cuj Segrt. Djeca nam se smiju, majke mi.
Ona cirkus utakmica u Gradaccu kad je izasao u cizmama ce mi zauvijek ostati urezana u sjecanje. Baci neki lik petardu 7-8 metara od Segrta, a on leze kao mu je bomba pukla kraj glave. S njim nam ni Nadrealisti ne bi bili ravni.
Ona cirkus utakmica u Gradaccu kad je izasao u cizmama ce mi zauvijek ostati urezana u sjecanje. Baci neki lik petardu 7-8 metara od Segrta, a on leze kao mu je bomba pukla kraj glave. S njim nam ni Nadrealisti ne bi bili ravni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fuj. Muka mi, cuj Šegrt trener, a Faris H nam prvo pojacanje
Svi u finansijskoj krizi, pa dovode bar za nasu ligu solidne igrace, samo mi dovodimo igraca koji ima 26 godina, a ni olimpiku nije valjao..

Svi u finansijskoj krizi, pa dovode bar za nasu ligu solidne igrace, samo mi dovodimo igraca koji ima 26 godina, a ni olimpiku nije valjao..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Za to je ipak Krle zaduzenNapapijri je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:45Na svaki ulaz u grad i na aerodrom treba biti bar po jedan covjek s puskom u ruci, cisto za slucaj da Segrt fakat bude taj. Ako ga ne uspije preplasiti, makar jedan metak ostaviti za pociniti samoubistvo. Ej, cuj Segrt. Djeca nam se smiju, majke mi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znamo li strategiju znal se sta
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ako je ista za tog Šegrta jasno i glasno kažem da N A B I J E M S V E U K L U B U.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Graovac i Krpic u Tuzla City. Sad ce uslijediti prica kako nisu za nas jer su nosili dres Zeljeznicara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
E čuj Velkoski produžio i to na 2 godine 

- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imamo golmana,on je u Doboju kod Kaknja.Strasan golman.Uz njega imamo i Kanurica i Dzafica.I onog Sahinovica a ima i dosta dobri golmana u akademiji.Neka oni dovedu kojeg beka sto zna centrirati ili nekog zadnjeg vezneg poput Stanojevica a da nije kao Pejovic i jedno krilo kao Fanimo bilo bi ekstra.A za golmansku poziciju ne brinem
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jun 2021, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
To za Krpica je laz cista.Za Graovca imaju sanse.A nasi nikad nisu bili zainteresovani ni za jednog ni za drugog
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jun 2021, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Upravo to!Nasi kukaju lafo neka kriza,pa gospodo odakle drugi klubovi iz lige dovode?Velez jucer doveo Zajmovica i Isica.2 ekstra igraca za nasu ligu.Tuzla dovodi svaki prijelazni rok vrhunske igrace.Borac produzio ugovor sa Moraitisem i doveo Vusurovica.Zrinjski isto na radaru ima par igraca solidni.A glavu smijem dati da niko od ovih nabrojani klubova nema vise para od nas.Nas je problem samo sto dajemo prevelike plate,a to lafo nema para ne mozemo dovoditi pojacanja mogu tu pricu macku o rep okacitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:48Fuj. Muka mi, cuj Šegrt trener, a Faris H nam prvo pojacanje![]()
![]()
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jun 2021, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovi su naši izgleda izgubili kompas. Sad ce samo iz greske u gresku ici.
Neka prepuste pozicije strucnim ljudima. Uvijek kazem ne trebaju nama milioni, da bi osvajali titule u ovoj liig. Malo para treba logično, ali najbitniji su strucni ljudi, koji znaju raditi svoj posao.
Kanuric
Oremus - Kurdic - Dupovac - novi igrač
Novi igrač - Djokanovic
Novi igrač - Varesanovic - novi igrač
Mesanovic
Gdje su novi igraci treba dovesti strance u rangu Fanima. Ovo je postava znaci kad i ako prodamo Kovacevica i Fanima te mozda Susica kome uvalimo. Na lijevog beka eventualno moze neki domaci igrac ili akademac. Na krilne pozicije dovesti samo neke crnje koji su brzi i zeljni dokazivanja, a ne mlitavci u rangu Jukica, Hebiba, Krleta i sličnih.
I ta ekipa ne bi imala premca u ligi garantujem. A jeftinija bi bila od sadasnje. Za Evropu je ovo slabo, ali yebes to kad nismo prvaci pa i nemas izgledne sanse za grupe taman, da dovedes Pjanica i Dzeku u paketu.
Neka prepuste pozicije strucnim ljudima. Uvijek kazem ne trebaju nama milioni, da bi osvajali titule u ovoj liig. Malo para treba logično, ali najbitniji su strucni ljudi, koji znaju raditi svoj posao.
Kanuric
Novi igrač - Djokanovic
Mesanovic
Gdje su novi igraci treba dovesti strance u rangu Fanima. Ovo je postava znaci kad i ako prodamo Kovacevica i Fanima te mozda Susica kome uvalimo. Na lijevog beka eventualno moze neki domaci igrac ili akademac. Na krilne pozicije dovesti samo neke crnje koji su brzi i zeljni dokazivanja, a ne mlitavci u rangu Jukica, Hebiba, Krleta i sličnih.
I ta ekipa ne bi imala premca u ligi garantujem. A jeftinija bi bila od sadasnje. Za Evropu je ovo slabo, ali yebes to kad nismo prvaci pa i nemas izgledne sanse za grupe taman, da dovedes Pjanica i Dzeku u paketu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako istina zaboli uhhhDenchi je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:55Eno zovu te na temi BundesligeFRANK RIBERY je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:40Sarajevu Ce Vico iduce sezone uzimati bodove zbog dugova i tuzbi, borba za opstanak je realnost...

Koliko god ga voljeli, ovo je sapunica od kluba. Kone nam se smiju, dokle je doslo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
2021 godina Krste potpisuje jos 2 godine i mi kao napredovali nesta kao klub
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mesanovica isto mislim da mozemo zaboraviti, ako je istina za rezanje plata.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 15:27Ovi su naši izgleda izgubili kompas. Sad ce samo iz greske u gresku ici.
Kanuric
Novi igrač - Djokanovic
Mesanovic
Desno imamo Mirka i Sabanovica, ybg tanko ali sta ces. Lijevo ako Pidro ode nemamo nikoga, tu moramo dovesti nekog beka, i mozda promovisati ovog malog Jovasevica, ima dobar sut pravo.
Na desnom i lijevom krilu stvarno ne znam koga bi mogli dovesti. Lijevo je opcija Dervisagic, a desno Jukic. E sad hoce to privremeno biti, ili ce nesto skontati, ne znam..
Najbolje je sto ti rece neke crnje naganjati, imamo sad skauting u africi, nadji jedno desno krilo koje ima tehniku, brzinu i solidnu zavrsnicu, imas vjerovatno najbolje krilo lige.
Lijevo eto Dervisagic, Krste i Jukic, krpis se i to ti je to.
Ma lagano, svakako ce to Šegrt sve utegnuti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Valja vam Zajmovic i Isic a ne valja vam Fare Handzic ?
Nemojte biti dvolicni i kontradiktorni.
Meni licno produzenje saradnje sa Krletom nije problem. Neka ga tu jos godinu bar ili dvije...
problem mi ne bi bio ni dovodjenje Farisa malog ako cemo na ostale pozicije dovesti klase. Znaci klase tipa Fanimo...
A ako cemo tjerati Hodzica, Hebibovica, Dzafica, Milanovica... a dovoditi Handzica ili npr Osmanovica... radije da zadrzimo onda ove stare, a da sve snage usmjerimo na dobrog SD i na dobrog trenera pa da od njih pokusa napravit bar solidne igrace.
Nije mi smetalo, ali me vec polako pocinje nervirati ova sutnja dan za danom. Okej bio turbulentan period, kraj sezone, stres svima... eto bilo je i odmora par dana. Valjda je sad red da se neko oglasi sta, kako, do kad, od kad, do koliko, sa kime, zasto itd itd itd.... sto se prije rijese neka pitanja oko sportskog segmenta vece su nam sanse u Evropi.
Nemojte biti dvolicni i kontradiktorni.
Meni licno produzenje saradnje sa Krletom nije problem. Neka ga tu jos godinu bar ili dvije...
problem mi ne bi bio ni dovodjenje Farisa malog ako cemo na ostale pozicije dovesti klase. Znaci klase tipa Fanimo...
A ako cemo tjerati Hodzica, Hebibovica, Dzafica, Milanovica... a dovoditi Handzica ili npr Osmanovica... radije da zadrzimo onda ove stare, a da sve snage usmjerimo na dobrog SD i na dobrog trenera pa da od njih pokusa napravit bar solidne igrace.
Nije mi smetalo, ali me vec polako pocinje nervirati ova sutnja dan za danom. Okej bio turbulentan period, kraj sezone, stres svima... eto bilo je i odmora par dana. Valjda je sad red da se neko oglasi sta, kako, do kad, od kad, do koliko, sa kime, zasto itd itd itd.... sto se prije rijese neka pitanja oko sportskog segmenta vece su nam sanse u Evropi.
-
- Kontakt:
Covjek je legenda kluba,6.5 godina je u klub i rekao je da bi volio ostati ovdje,zavrsiti karijeru i zivjeti ovdje.Ne kontam sta su trebali?Reći mu "Ne mozes hajd mrs".Ok,covjek ne igra najbolje.Ali preko 200+nastupa,tolike godine,toliko bitni golova toliko trofeja.Zasluzio je u najmanju ruku da mu se produzi ugovor pa eto ne mora igrati neka sjedi na klupi.Ja bi im pravo zamjerio da nisu mu produzili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!