FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rudar Prijedor nakon propalih pregovora sa Ljubinkom Drulovicem, okrenuo se bivsem treneru Barcelonine La Masije, Nikici Milenkovicu. Osim te epohe u Barci, nije nesto klubova vodio Olimpiju prije godinu dana, te bio sportski direktor u Rijeci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Ma slaboNisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2021, 21:32Rudar Prijedor nakon propalih pregovora sa Ljubinkom Drulovicem, okrenuo se bivsem treneru Barcelonine La Masije, Nikici Milenkovicu. Osim te epohe u Barci, nije nesto klubova vodio Olimpiju prije godinu dana, te bio sportski direktor u Rijeci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sto u prijevodu znaci "Na prodaju je,navalite"

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko prvi 200 milja njegov je hahaha
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Jest nas Jelešković spremio , Đokanovića u 70. minuti hvataju grčevi 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
ŠTA BI SA ONOM NAJAVOM NA BORDO TV O PITANJIMA VEZANIM ZA STADION ?
MAMU LI IM ****
BGM ĆE DA RADI GOVvNJIVA MOTKA
MAMU LI IM ****
BGM ĆE DA RADI GOVvNJIVA MOTKA
-
- Kontakt:
oni su izgleda zaboravili šta bude kad mi poludimo
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izvinuše se za dosadašnju praksu o informisanju i obećaše, čini mi se, da će to promijeniti. E jesu i promijenili halal im k...c!
-
- Kontakt:
Ako im je dobar sd moze se to uz cjenkanje za 150 zavrsit

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Majkemi, da ne znam ni jedan klub gdje ga drže milijarderi, a da to ne zna iskoristiti i da nista nije napredovao.PeakyBlinders je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:58Naopaki 1946ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:21Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi![]()
Uzmimo klubove iz bivše ex-yu koji su imali ili imaju bogate vlasnike.
Rijeka vise puta igrala grupne faze euro takmicenja te osvojila jednom HNL. Sto je ogroman uspjeh pored Dinama.
Stadion se takodje gradi.
Osijek je ove sezone pokazao ozbiljnost. Iducu sezonu ce biti jos konkurentniji. Ako budu imali srece mogu upasti i u grupnu fazu.
Otkupili onog napadaca za 2mil€ mi nismo mogli Hamzu za 30k€

Takodje grade stadion koji ce biti ljepotica prava.
Vardar vise puta zaredom osvajao makedonsko prvenstvo, igrali takodje grupnu fazu EL. Izgradili su trening kamp i bili bi sijajna priča, da se nije Rus povukao vani jer su ga makedonske vlasti cini mi se prakticno istjerale vani. Ne zaboravimo ni rukometni klub Vardar kojeg je taj isti Rus odveo na tron Evrope.
Imamo u HNL jos Goricu. Ove sezone su ostali bez Evrope ali ljudi imaju igrace koje mi možemo sanjati. Bez Evrope su ostali jer igraju u jakoj ligi, da su u nasoj ligi hladno bi se prosetali do titule.
To su klubovi koji su mi pali na pamet, a da imaju bogate vlasnike. Ne znam sta je za onom TSC Backom Topolom i njih kao Madjari drže? Ako je tacno eto oni su kao mi. Imaš vlasnika, a kao da ga nemas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koliko nam je samo liga grohnula.. pa ove nase tzv sampione bi onaj bate borisov nabio 5-0 sa rezervama, a da ne pricam sad o nama ili npr velezu i sirokom
NEMA NAZAD
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma ide Peci za 10 ljami, Nam ce namirit' posajgapi, moRe se fin dernek napravit' za te pare, pozvati i Husaru zbog uspjesne saradnje..Ostat' ce I za sminku a valja i na ljetovanje ici dzematile.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2021, 22:23Ako im je dobar sd moze se to uz cjenkanje za 150 zavrsit![]()
![]()
-
- Kontakt:
AnžiElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 22:24Majkemi, da ne znam ni jedan klub gdje ga drže milijarderi, a da to ne zna iskoristiti i da nista nije napredovao.PeakyBlinders je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:58Naopaki 1946ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:21Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi![]()
Uzmimo klubove iz bivše ex-yu koji su imali ili imaju bogate vlasnike.
Rijeka vise puta igrala grupne faze euro takmicenja te osvojila jednom HNL. Sto je ogroman uspjeh pored Dinama.
Stadion se takodje gradi.
Osijek je ove sezone pokazao ozbiljnost. Iducu sezonu ce biti jos konkurentniji. Ako budu imali srece mogu upasti i u grupnu fazu.
Otkupili onog napadaca za 2mil€ mi nismo mogli Hamzu za 30k€
Takodje grade stadion koji ce biti ljepotica prava.
Vardar vise puta zaredom osvajao makedonsko prvenstvo, igrali takodje grupnu fazu EL. Izgradili su trening kamp i bili bi sijajna priča, da se nije Rus povukao vani jer su ga makedonske vlasti cini mi se prakticno istjerale vani. Ne zaboravimo ni rukometni klub Vardar kojeg je taj isti Rus odveo na tron Evrope.
Imamo u HNL jos Goricu. Ove sezone su ostali bez Evrope ali ljudi imaju igrace koje mi možemo sanjati. Bez Evrope su ostali jer igraju u jakoj ligi, da su u nasoj ligi hladno bi se prosetali do titule.
To su klubovi koji su mi pali na pamet, a da imaju bogate vlasnike. Ne znam sta je za onom TSC Backom Topolom i njih kao Madjari drže? Ako je tacno eto oni su kao mi. Imaš vlasnika, a kao da ga nemas.

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, BijeliBordo1946, Bing [Bot], Bordo10, broj6, budzak, Chony533, Cora1946, EastMadness, ErosViverosViv, Hajdeee, Haksss, Hamagara, Hrasno15, Imamkarbarum, Kyle88, miguelramos, misstianopenaldo, mma_hz, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, riki46, sekac, skoJaa, Tarapi, Venom, VolimoSarajevo i 307 gostiju.