FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Saban123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Saban123 » 07 jun 2021, 00:31

Al nesto se sjetim onih Nam-ovih postova na fb, kao FKS će se sportski boriti do kraja i tako te gluposti kad su nas sudije klale.
Sad zamislite kako je igračima to glupo pročitati a nisu platu od njeg dobili 4 mjeseca.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 jun 2021, 01:01

slika

Da pitam samo jel ovaj oglas namjerno ovdje
NEMA NAZAD

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 07 jun 2021, 01:05

Saban123 je napisao/la:
07 jun 2021, 00:31
Al nesto se sjetim onih Nam-ovih postova na fb, kao FKS će se sportski boriti do kraja i tako te gluposti kad su nas sudije klale.
Sad zamislite kako je igračima to glupo pročitati a nisu platu od njeg dobili 4 mjeseca.
A zamisli kakav im je tek osjećaj, kada znaju da je direktorica sa svojom probranom ekipom, i djevojkom, bila na Bahamima dok su se oni kao "borili" za titulu i još uvijek tada bilo u nekom malom bodovnom plusu.

Krava na Bahamima.
- FKS -

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jun 2021, 01:26

Svima je reklama tu. Novitet na ss.ba. Jos malo i ovo ce propasti... :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2021, 01:31

Hajdeee je napisao/la:
07 jun 2021, 01:05
Saban123 je napisao/la:
07 jun 2021, 00:31
A zamisli kakav im je tek osjećaj, kada znaju da je direktorica sa svojom probranom ekipom, i djevojkom, bila na Bahamima dok su se oni kao "borili" za titulu i još uvijek tada bilo u nekom malom bodovnom plusu.

Krava na Bahamima.
Odvratno,gadljivo,neodgovorno...ne znam kako opisati taj njen postupak.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jun 2021, 02:42

Znaci propali razgovori sa Segrtom i Skorom (hvala Bogu za obojicu). Poznavajuci nas nacin rada, rezervne solucije nisu imali pa ce sutra procesljati koga bi to mogli dovesti, da bi nakon 5 dana zapoceli pregovore (sto smo navikli kod igraca, kad nagrnu na jednog, ostale ne gledaju nikako i onda ih taj zavlaci par sedmica i ispali, te tako prodje transfer rok).

Znaci od aprila se zna, da ti treba novi SD i trener i oni umjesto, da ih dogovore i ozvanice nakon 33 kola, oni su jos u fazi trazenja i pregovaranja :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 07 jun 2021, 03:56

sergej barbarez i vlado jagodic ili blaze sliskovic!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 07 jun 2021, 03:59

Kako li bi izgledalo kad bi zamijenili barem stolice na stadionu.. U bordo boji, ili kombinaciji bordo-bijela, onda na istoku recimo preko sredine, bijelim stolicama godina osnivanja kluba, ali dzaba kad ne znaju nista pokrenuti..Zelene stolice mi dokurcile...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jun 2021, 05:04

ElCartel11 je napisao/la:
06 jun 2021, 22:24
PeakyBlinders je napisao/la:
06 jun 2021, 19:58
ElCartel11 je napisao/la:
06 jun 2021, 18:21
Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi :bow:
Naopaki 1946
Majkemi, da ne znam ni jedan klub gdje ga drže milijarderi, a da to ne zna iskoristiti i da nista nije napredovao.

Uzmimo klubove iz bivše ex-yu koji su imali ili imaju bogate vlasnike.
Rijeka vise puta igrala grupne faze euro takmicenja te osvojila jednom HNL. Sto je ogroman uspjeh pored Dinama.
Stadion se takodje gradi.

Osijek je ove sezone pokazao ozbiljnost. Iducu sezonu ce biti jos konkurentniji. Ako budu imali srece mogu upasti i u grupnu fazu.
Otkupili onog napadaca za 2mil€ mi nismo mogli Hamzu za 30k€ :rol:
Takodje grade stadion koji ce biti ljepotica prava.

Vardar vise puta zaredom osvajao makedonsko prvenstvo, igrali takodje grupnu fazu EL. Izgradili su trening kamp i bili bi sijajna priča, da se nije Rus povukao vani jer su ga makedonske vlasti cini mi se prakticno istjerale vani. Ne zaboravimo ni rukometni klub Vardar kojeg je taj isti Rus odveo na tron Evrope.

Imamo u HNL jos Goricu. Ove sezone su ostali bez Evrope ali ljudi imaju igrace koje mi možemo sanjati. Bez Evrope su ostali jer igraju u jakoj ligi, da su u nasoj ligi hladno bi se prosetali do titule.

To su klubovi koji su mi pali na pamet, a da imaju bogate vlasnike. Ne znam sta je za onom TSC Backom Topolom i njih kao Madjari drže? Ako je tacno eto oni su kao mi. Imaš vlasnika, a kao da ga nemas.
Dok mi ulazemo u stadion, pravimo kamp i uzimamo 4 trofeja u 3 godine

Bas se "nista" ne desava :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 07 jun 2021, 07:49

Sve je u sportu u redu,borba za titulu,borba u sredini,borba za opstanak ( ta je najzanimljivija ). Sport je sazdan od poraza i pobjeda,ljepote i gorcine. Zato je lijep,zato ga volimo !
Tako da to u krajnoj liniji i ne mozemo prigovoriti ljubljenom Gazdi.
ALI sto je alarmantno i na sta bi UO morao obratiti paznju a to im je i posao a i mi navijaci,koji jedini volimo bezrezervno nas klub ! A to je stvaranje duga. Dug polako klizi u crvenu zonu,odakle ga mi necemo moci izvaditi i servisirati !! Dug je vec dostigao ,najmanje dva miliona i raste. Sa ovim primanjima nepotrebne uhljebije,sa enormnim ugovorima koji uhjebi imaju,sa platama igraca,koje su za nas kokuze velike,posebno uzimajuci u obzir kvalitet igraca ,taj dug se brzo povecava !!
Mi ,kao klub nemamo nekog kapitala ,od kojeg bi mogli dug vracati. Racuni su nam prazni,jakih ugovora sa jakim igracima nemamo ( koje bi mogli prodati ) ,stadion Kosevo je gubitas,tako da imamo samo zgradicu u Titovoj. Tako da ako odemo u nekoliko miliona minusa,slijedi nam bankrot i sudbina Celika,kantonalna liga i visegodisnje vracanje dugova.
Sto UO i mi navijaci moramo traziti od takozvanog investitora je odredjivanje budzeta ( nevazno kolikog ,malog ili velikog ) i redovno finansijsko odrzavanje istog. Znaci ,nije vazno hoce li budzet biti mali ili veliki,vazno je da je taj budzet pokriven ,u toku cijele godine.
Imam osjecaj da se onaj kreten Nam,igra s nama FIFA menadzera uzivo i to veoma nesuspjesno. A to se mora zaustaviti i sprijeciti.
Mada u konacnici ,mi kokuzati i igrati s djecom mozemo i bez investitora !!
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 07 jun 2021, 07:52, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 jun 2021, 07:51

Vama usrefovcima i mahalasima krivo sto ne crpe informacije iz kluba.
Uprava hadzija i vinko rade odlican posao u miru, prvi smo na tabeli, bjezimo 7 bodova i opet pitaru nista ne valja.

Evo vam khurac :)))))
NEMA NAZAD

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jun 2021, 07:58

Ne znam koliko ima istine al ako se nisi dogovorio s Segrtom sta ocekivati za neka jaca i normalnija imena
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 07 jun 2021, 08:05

Samo polako ova sedmica je kljucna

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 jun 2021, 08:13

Druze ovi da su ti uza familija do sad bi im yebo majku nesposobnu prevarantsku, zamisli tek zipa i jos par njih sta pokusavaju
NEMA NAZAD

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 07 jun 2021, 08:57

Šegrt od one polusezone 2014/2015 kada je bio u Gradačcu, još radio u Afganistanu i Maldivima :facepalm: Radije onda daj Mirzu Varešanovića, kojeg 99 % navijača ne može ni nacrtanog.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jun 2021, 09:06

Dadox je napisao/la:
07 jun 2021, 03:59
Kako li bi izgledalo kad bi zamijenili barem stolice na stadionu.. U bordo boji, ili kombinaciji bordo-bijela, onda na istoku recimo preko sredine, bijelim stolicama godina osnivanja kluba, ali dzaba kad ne znaju nista pokrenuti..Zelene stolice mi dokurcile...
Ejs stolice problem, da nam se vratiti na stadion ebo stolice.
Druga stvar ima prečih stvari, prije svega teren, pa onda te neke stvari za Evropu, a stolice zadnje ako se bude moglo.
Koševo Zapad

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jun 2021, 09:30

Dadox je napisao/la:
Ja bi vise volio da naprave teren i da nam natkriju bar istok i sjever.To bi volio vise nego ista,pa onda tek stolice.Reflektori isto moraju se srediti,ofarbat u bordo.Gledam pola onih svjetala ne radi.Pa imas tu i atletsku stazu,tunel isto.Ma ima tu bas puno posla.Savez je rekao da ce nam uraditi teren,volio bi kad bi se nasi odlucili da natkriju bar 2 tribine prvo.Ako treba sto se mene tice ne bi bilo lose i da navijaci dadnu sta para,tako je u svakom klubu kad se renovira stadion.Opstina je rekla da ce dati oko 400.000 KM a savez ce travu uraditi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 07 jun 2021, 09:32

NajvecaRadosti je napisao/la:
07 jun 2021, 09:30
Dadox je napisao/la:
Ja bi vise volio da naprave teren i da nam natkriju bar istok i sjever.To bi volio vise nego ista,pa onda tek stolice.Reflektori isto moraju se srediti,ofarbat u bordo.Gledam pola onih svjetala ne radi.Pa imas tu i atletsku stazu,tunel isto.Ma ima tu bas puno posla.Savez je rekao da ce nam uraditi teren,volio bi kad bi se nasi odlucili da natkriju bar 2 tribine prvo.Ako treba sto se mene tice ne bi bilo lose i da navijaci dadnu sta para,tako je u svakom klubu kad se renovira stadion.Opstina je rekla da ce dati oko 400.000 KM a savez ce travu uraditi
Samo me zanima kada će Savez raditi teren Koševa u 2022 godini ? Šta ako bude preko ljeta, Evropa i sljedece godine u Zenici.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jun 2021, 09:37

gandi je napisao/la:
07 jun 2021, 09:32
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 jun 2021, 09:30
Dadox je napisao/la:
Samo me zanima kada će Savez raditi teren Koševa u 2022 godini ? Šta ako bude preko ljeta, Evropa i sljedece godine u Zenici.
I ja sam to neki dan bas konto...4 terena koja su rekli da ce uraditi ove godine nisu jos ni poceli,niti se zna kada ce poceti.Pa Evrope i sljedece godine u Zenici vjerovatno...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 07 jun 2021, 09:40

Ima li i jedan trener kojeg mi ne mrzimo. Igra previse defanzivno, ne mjenja sastav, previse se otvara, puno pametuje, uvijek trazi izgovore, masna mu kosa, smrdi mu iz usta. Najbolje da Đineta vratimo na tribine pa na klupu, mozda bi on valjao..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”