Ahmo, Krle i 9 akademaca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj kako bi hladno iz lige ispali
8. jula prvo kolo Konferencijske i onda neko kaže da ne trebamo žuriti s pojačanjima.
Jedino ako mislis iz akademije kakvih pojacanja dovest covjek upravo objasnio da se ide na podmladjivanje i borba za neko mjesto koje vodi u evropu
Ovo je u fazonu : Niko vam ne moze dati ,koliko vam ja mogu obecati. Obecavaju se milioni a igraci mjesecima bez plate,tuze nas po sudovima. Doslovno za kifle nemamo Ali ,jbs kifle,jescemo **** ! No,nema ni to,zato imaju dugovi. Takozvani investitor je nabio vec 2 miliona duga.Denchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:41Tu je problem glupih ljudi, misle da nesto znaju a u biti su neinformisani i lupaju samoElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:11
A sta smo to ulozili u stadion ili kamp bgt? Mozda sam propustio nesto? Koliko znam stadion je isti kao i 2013, a u kamp se takodje od 2015 nista znacajno nije uradilo.
4 trofeja u 3 godine nisu malo. Ali isto tako nije ni puno, jer si fol najbolji u ligi i imaš "bogate" vlasnike.
Nismo igrali grupne faze euro takmicenja sto je slabo. Svako malo nam kasne plate. Pojedini klubovi placaju milione za transfer mi nismo imali 30k€.
Sva nasa ozbiljnost se vidi trenutno kod izbora sd i trenera. Na kraju ce se izgovarati jedni na druge, da su kasno zapoceli pripreme, kad te Izbaci neki klub iz Gibraltara.
10 miliona eura ce biti investicija u stadion, upravljanje stadionom minimum na 45 g. da sad ne idemo dalje da li tim se pravi korak ka prelazu stadiona u nase vlasnistvo...izdavanje prostora, dogadjaja i posjeta ide klubu u dzep dakle sljedece 4 i po decenije...
Neinformisan si, 20km je clanska i onda mozes saznati npr. da se na kampu vec uradila dodatna 3 terena i poceo rad na dodatnim stvarima...takodje i tu su pregovori u toku da se i kamp uknjizi kao imovina kluba...
Dinamo Zagreb je ulazio u grupe 10 godina, sa njihovim finansiranjem od drzave....do tada je uzeo 9 titula zaredom...to je vjerovatno najvece krhanje kesa u evropi bilo....ne znam da li se investicije u fks prelaze 5% od te cifre...
Postoje razlozi zasto je sve tako kako je trenutno, ovaj investitor ima entuzijazma i zainteresovan je , zato je blago receno retardirano nesto se izjasnjavati protiv njega....ali da je nasa drzava otvorena za investicije to djeca znaju da nije, znamo radi i kojih krkana nije...
Kod prelaznog nema zurbe svakako cemo ganjati slobodne igrace koji ne odu u jaci klub...
Ja ba ko listica sto je ispala ili kad smo duplu digli sa budzetom manjim za 2 miliona
Sramna izjava
Reci jaranu da su ovi de facto osiguranu titulu izgubili i zadovoljili se Konferencijskom ligom u situaciji kad bi bilo nositelji u 1.pretkolu CL.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:57Je li borba za pozicije koje vode u evropska takmicenja ne znaci broba za titulu?
Pitam za jarana...
Skandalozna izjava. Ljudi koji najavljuju borbu za evropska takmičenja u ovom cirkusu od lige treba da podnesu ostavke.Burberry46 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:34Sramna izjava
Veze oni nemaju da su u najvecem klubu u BiH.
Cuj Evropa cilj sramota
Samo sto mi taj 'zaokret' ne radimo zbog toga sto stedimo pare za stadion vec zbog toga sto smo u finansijskom problemu. Covjek jasno kaze da nema para i da je problem prebacivanje novca (sto je tesko za povjerovati) iz Vijetnama u BiH. Dakle silom prilika prilagodavamo se u situaciji.Denchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:03Ma ne mozes ti ljudima ni nacrtat vise...AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:57Je li borba za pozicije koje vode u evropska takmicenja ne znaci broba za titulu?
Pitam za jarana...
Kako ces u isto vrijeme napravit zaokret ka mladima i akademcima i radit stadion i napasti titulu?
Pogotovo takav pritisak na mlade igrace je fula...
Ali jok sad ce svi biti u ocaju jer se "odustaje" ovo ostalo nisu ni procitali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.