FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sezona iz snova u najavi...ne znaš ko će biti trener (ako to ne bude i dalje Dženo), ne znaš ni koji igrači će igrati, nemaš pojma ko je SD...nema čega nema.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Samo lagano,prave se analize.Gdje vam se zuri?Znas sta oni mogu sve uraditi za mjesec danaShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:27Sezona iz snova u najavi...ne znaš ko će biti trener (ako to ne bude i dalje Dženo), ne znaš ni koji igrači će igrati, nemaš pojma ko je SD...nema čega nema.

Nece Dzeno ostat,Dzeno je vracen u juniorski pogon
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dovoljno je da znas da ce Krste igrat jos 2 god ostalo ce se samo poslozitShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:27Sezona iz snova u najavi...ne znaš ko će biti trener (ako to ne bude i dalje Dženo), ne znaš ni koji igrači će igrati, nemaš pojma ko je SD...nema čega nema.
- Shategabri
- Kontakt:
Koji mjesec....to dok se završi EP pa ćemo onda polaganoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:32Samo lagano,prave se analize.Gdje vam se zuri?Znas sta oni mogu sve uraditi za mjesec danaShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:27Sezona iz snova u najavi...ne znaš ko će biti trener (ako to ne bude i dalje Dženo), ne znaš ni koji igrači će igrati, nemaš pojma ko je SD...nema čega nema.![]()
Nece Dzeno ostat,Dzeno je vracen u juniorski pogon

Bolje da su mu dali da bude SD nego da i dalje igra za prvu ekipu.
Al hajd...ionako ovu sezonu ne treba ništa očekivati.
Ako izborimo Evropu biće uspjeh.
Koševo Zapad
Dok te gledam sa tribina u meni gori zelja sva
Da istrcis s novim zavojem ti na rukama
Gazi kapitenu

Da istrcis s novim zavojem ti na rukama
Gazi kapitenu

NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:

A i neki sastanak se pominjao prije pressa
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Samo polako bit ce pojacanja,cekaju prvo da prodje EP.Mozda Hadzija vidi nesto na Euru sto valja 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- forza_juve
- Kontakt:
Polako, mora Sabra na zaslužen godišnji odmor, nema smisla da se rusi tradicija jer je svakako putovala i bila odsutna dok su se dešavale nezamislive stvari u klubu. Nije to prvi put da je guzzica na prvom mjestu 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Mozda cekaju hocel kake suspenzije bit onda mozemo sa akademijom par godina sutat na male
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ja samo to napisao neki dan, tako sam ja cuo, da bi eto danas ili sutra trebali predstaviti trenera i jos nekoliko ljudi u sportskom segmentu kluba.
Kako je krenulo , ti si se s greškom rodio...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta smo to ulozili u stadion ili kamp bgt? Mozda sam propustio nesto? Koliko znam stadion je isti kao i 2013, a u kamp se takodje od 2015 nista znacajno nije uradilo.Denchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 05:04Dok mi ulazemo u stadion, pravimo kamp i uzimamo 4 trofeja u 3 godineElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 22:24Majkemi, da ne znam ni jedan klub gdje ga drže milijarderi, a da to ne zna iskoristiti i da nista nije napredovao.
Uzmimo klubove iz bivše ex-yu koji su imali ili imaju bogate vlasnike.
Rijeka vise puta igrala grupne faze euro takmicenja te osvojila jednom HNL. Sto je ogroman uspjeh pored Dinama.
Stadion se takodje gradi.
Osijek je ove sezone pokazao ozbiljnost. Iducu sezonu ce biti jos konkurentniji. Ako budu imali srece mogu upasti i u grupnu fazu.
Otkupili onog napadaca za 2mil€ mi nismo mogli Hamzu za 30k€
Takodje grade stadion koji ce biti ljepotica prava.
Vardar vise puta zaredom osvajao makedonsko prvenstvo, igrali takodje grupnu fazu EL. Izgradili su trening kamp i bili bi sijajna priča, da se nije Rus povukao vani jer su ga makedonske vlasti cini mi se prakticno istjerale vani. Ne zaboravimo ni rukometni klub Vardar kojeg je taj isti Rus odveo na tron Evrope.
Imamo u HNL jos Goricu. Ove sezone su ostali bez Evrope ali ljudi imaju igrace koje mi možemo sanjati. Bez Evrope su ostali jer igraju u jakoj ligi, da su u nasoj ligi hladno bi se prosetali do titule.
To su klubovi koji su mi pali na pamet, a da imaju bogate vlasnike. Ne znam sta je za onom TSC Backom Topolom i njih kao Madjari drže? Ako je tacno eto oni su kao mi. Imaš vlasnika, a kao da ga nemas.
Bas se "nista" ne desava![]()
4 trofeja u 3 godine nisu malo. Ali isto tako nije ni puno, jer si fol najbolji u ligi i imaš "bogate" vlasnike.
Nismo igrali grupne faze euro takmicenja sto je slabo. Svako malo nam kasne plate. Pojedini klubovi placaju milione za transfer mi nismo imali 30k€.
Sva nasa ozbiljnost se vidi trenutno kod izbora sd i trenera. Na kraju ce se izgovarati jedni na druge, da su kasno zapoceli pripreme, kad te Izbaci neki klub iz Gibraltara.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 07 jun 2021, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoForza
- Kontakt:
To za nenositelje u 3. pretkolu je vjerovatno za dio kvalifikacija za sampione koji ispadnu iz lš.
A za naše moguće protivnike, realni smo favoriti samo protiv predstavnika mikrodrzava, doduse cak bi nas i ovaj Hesperange iz Luksa ubio, ljudi usli ove sezone u prvu ligu, pojacali se i za tri boda izgubili titulu.
A za naše moguće protivnike, realni smo favoriti samo protiv predstavnika mikrodrzava, doduse cak bi nas i ovaj Hesperange iz Luksa ubio, ljudi usli ove sezone u prvu ligu, pojacali se i za tri boda izgubili titulu.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dva Ikica su takodje zelja Dzene U. Odlican izbor ako sw oslobode mjesta za strance.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Cujem od jednog druga iz Lux.Kupili sve najbolje igrace od Dudelangea koji su igrali grupnu fazu EL prije par sezona.Boba im ove godine falila do titule.Kaze ove je sezone sigurno uzimajuSarajevoForza je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:12To za nenositelje u 3. pretkolu je vjerovatno za dio kvalifikacija za sampione koji ispadnu iz lš.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kasum najavio više tokom sedmice
Tu je problem glupih ljudi, misle da nesto znaju a u biti su neinformisani i lupaju samoElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 12:11
A sta smo to ulozili u stadion ili kamp bgt? Mozda sam propustio nesto? Koliko znam stadion je isti kao i 2013, a u kamp se takodje od 2015 nista znacajno nije uradilo.
4 trofeja u 3 godine nisu malo. Ali isto tako nije ni puno, jer si fol najbolji u ligi i imaš "bogate" vlasnike.
Nismo igrali grupne faze euro takmicenja sto je slabo. Svako malo nam kasne plate. Pojedini klubovi placaju milione za transfer mi nismo imali 30k€.
Sva nasa ozbiljnost se vidi trenutno kod izbora sd i trenera. Na kraju ce se izgovarati jedni na druge, da su kasno zapoceli pripreme, kad te Izbaci neki klub iz Gibraltara.
10 miliona eura ce biti investicija u stadion, upravljanje stadionom minimum na 45 g. da sad ne idemo dalje da li tim se pravi korak ka prelazu stadiona u nase vlasnistvo...izdavanje prostora, dogadjaja i posjeta ide klubu u dzep dakle sljedece 4 i po decenije...
Neinformisan si, 20km je clanska i onda mozes saznati npr. da se na kampu vec uradila dodatna 3 terena i poceo rad na dodatnim stvarima...takodje i tu su pregovori u toku da se i kamp uknjizi kao imovina kluba...
Dinamo Zagreb je ulazio u grupe 10 godina, sa njihovim finansiranjem od drzave....do tada je uzeo 9 titula zaredom...to je vjerovatno najvece krhanje kesa u evropi bilo....ne znam da li se investicije u fks prelaze 5% od te cifre...
Postoje razlozi zasto je sve tako kako je trenutno, ovaj investitor ima entuzijazma i zainteresovan je , zato je blago receno retardirano nesto se izjasnjavati protiv njega....ali da je nasa drzava otvorena za investicije to djeca znaju da nije, znamo radi i kojih krkana nije...
Kod prelaznog nema zurbe svakako cemo ganjati slobodne igrace koji ne odu u jaci klub...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto, cilj europa.
Što se tiče ambicija za narednu sezonu, zadatak koji smo dobili je da se borimo za mjesta koja bi nam osigurala evropska takmičenja.
Sarajevo ljubavi moja.