Hebibovic
Dzafic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Next is Dzafic and HebaElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 15:42Haris Handzic
Dusan Hodzic
Slobodan Milanovic
Anel Hebibovic
Kenan Dervisagic
Elvis Dzafic
Krste Velkoski
Mersudin Ahmetovic
Who is next?
Hajde bar neka pozitiva, da se rjesavamo gabora u ekipi.
Sabra vedri i oblači to je jasnobordobijeli je napisao/la: ↑07 jun 2021, 15:45Po meni je rezon da se dovede SD i trener i da oni krizaju, odnosno prave ekipu. Zasto ostaviti Velkoskog a ne znamo da li ga zeli novi trener ili tjerati Milanovića mozda bi racunao na njeg. Bezveze sam naveo primjere al logika je da SD i trener sklapaju tim, prvo se oni dovedu a onda sklapaš tim
I pravi prostor za nove Milanovice i HandziceShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 15:52Sabra vedri i oblači to je jasnobordobijeli je napisao/la: ↑07 jun 2021, 15:45Po meni je rezon da se dovede SD i trener i da oni krizaju, odnosno prave ekipu. Zasto ostaviti Velkoskog a ne znamo da li ga zeli novi trener ili tjerati Milanovića mozda bi racunao na njeg. Bezveze sam naveo primjere al logika je da SD i trener sklapaju tim, prvo se oni dovedu a onda sklapaš tim![]()
zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:13Daj ba denchi nemoj zayebavati vise,bjezi ba tamo i ti i ta tvoja objasnjenjaDenchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:04Ako smo u finansijskom problemu, kako radimo na akademiji, kampu i stadionu? To je rekao Kasum da su nam prioriteti akademija i stadion...znaci sad laze?zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:45
Samo sto mi taj 'zaokret' ne radimo zbog toga sto stedimo pare za stadion vec zbog toga sto smo u finansijskom problemu. Covjek jasno kaze da nema para i da je problem prebacivanje novca (sto je tesko za povjerovati) iz Vijetnama u BiH. Dakle silom prilika prilagodavamo se u situaciji.
I sad kao treba ocekivati da ce on odvojiti,prebaciti,poslati,kakogod, 10 miliona i uraditi stadion.
Denchi nekada treba prihvatiti realnost,a ne pokusavati nekakvom demagogijom i zamotavanjem opravdati nesto sto nije moguce. Uostalom Kasum je otvoreno i jasno kazao sta je problem,a jos se dodatnih pojasnjenja moze izvuci ako se cita izmedu redova.
Nema novca? Ili je zaokret u planu i funkcionisanju kluba? Promjena prioriteta?
Ili pak treba ne citati izjave nego trazit da vincijev kod u tim izjavama?![]()
Bolji on i onaj Kapic od Tine 700 puta
On i Andrej u vezi ko Xavi i Iniesta
Čini mi se PejovićElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:00Mi kad smo mogli placati obestecenja doveli Guzu u drugom mandatu koji je bio čisti promasaj, Milanovic takodje promasaj, Zinedin za sad takodje promasaj i Fanimo jedini koji vrijedi nesto.
Ne znam jesmo li jos koga platili ali to je sto se sjecam. Kraljevi falsa.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, rimljanin90, SHZ82 i 39 gostiju.