serbian man je napisao/la:KOBE da ja tebi malo objasnim...ti meni pricas o castlu,tejloru,amalu i kovacevicu....to sto si ti rekao nije sve za odbaciti ali castle kakv god da je jaci je od dordjevica...gde bio dordjevic pre..menjao klubove po srbijanskoj ligi i zadnji godina igrao za vojvodinu dok se nije raspala...vas drugi plej pasalic,o njemu nema potrebe pisati moze igrati u vitezu mozda...ikonic kada vam je dosao bio je na klubi i kada su se bili povredili kovaceciv i jos neko igraci dobio je priliku i coveku krenulo i igrao solidno..ali videces sada,nema vise za njega povratka u formu kakvoj je bio,nakon povrede ove..hajric je igrac solidan,ali vuksanovic je jaci...dovoljan je podatak da ga trazi himki iz rusije..kod nas amal ne igra kako moze,ali za ovcimu je dovoljno i ovo sto pruza....imate jos sehovica koji je isto prosecan igrac...bolji je od njega 2puta marko djerasimovic koji igra za nas..decko prosao fmp=ovu skolu i tek poconje da igra kako moze...taj vas bozo djurasovic je isto smesan sa kvalitetom...znaci to je tu negde realno,ali presudice nase iskustvo..ne zaboravi,castle igrao evroligu imao minutazu 20min,sads druga je stvar sto se tebi ne svidja,amal ce odigrati sutra kako treba jer je dobio nagradu,vuksanovic igra stabilno a tejlor,kao svaki amer ima sutra da udje rastereceno i da odradi svoje....za sinisu se slazem ali trenutno njegov kvalotet je dovoljana da odigra protiv bosne,plus iskustvo...
ima istine ali oped zaboravljas godine,formu i za sta igraju ti momci i na kraju zaboravljas trenere.
Djordjevica trazila zvijezda tamo na pola nlb lige i nudila cak neku odsteu ali nisu ga dali.
Ikonica prije 2 mjeseca trazila olimpija,menorka i vjerovali ili ne kazan(uniks),ovo dovoljno govori o nihovoj kvaliteti.
Đerasimović prošao školu FMP-a ali slabo igrao za njih i otpustili ga ima dvije godine bez abnke zarađene znači da i nije bas kao ostali u FMP-u,sehovic jete otprilike prosjek ali sve bolji i bolji i bice kompletan igrac(snaga,leđna tehnika za beka,sut,odbrana,skok).
tejlor,vuksanovic su dobri ovo ostalo svremena na vrijeme vjeruj mi ali manje.
A ono što si naveo za neke političare je smiješno,nismo mi ovamo slijepi u nacionalizmu kao vi i ne dopustamo makar da u nase zivote i u sport ulazi politika za razliku od vas.
Nemogu da skontam da mozete da dopustite da jedan drvosjeca cijeli komad drzave uzme u privatno vlasnistvo a vi kao ovce za cobanom trecite i odobravate sve sto kaze kod nas to nije primjer ko god pogrijesi a mi to uocimo taman familija bio popusio je.
Nemoj vise o 3 prsta i vozdu na ovoj temi jer ovo je podforum
SAMPIONA EVROPE,popusti se sume i visoko profitnih lopova.