KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

serbian man
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la serbian man » 12 maj 2009, 00:53

nisam odma odgovorio jer nisam verovao gde se nalazim...pu jebote,ne mogu da verujem kako ste vi odjednom tako dobri...nema sta,kapa dole :D :D ma daj bre ne ofiraj te tu,da mozete sutra bi nas sve tamo u skenderiji na celu sa Dodikom zapalili....
a borac se ne moze porediti kvalitetom sa igokeom,toliko da ti kazem jer nemam potrebe vise jer iz toga vidim koliko si upoznat i upucen...ja mogu samo raspravljati i o tekmi,ali sa kim cu...kakav pakao skenderija,nekad bilo..da nemate iza sebe grad sarajevo i celu dravu tu vasu ne bi vas nigde bilo...nama treba sutra pobeda i mi smo u nlb,a vi kasnije osvojite i budite prvaci,nama to ne trena jer BIH nije nasa drzava......mi igramo ovo zbog nlb

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 12 maj 2009, 00:57

serbian man je napisao/la:nisam odma odgovorio jer nisam verovao gde se nalazim...pu jebote,ne mogu da verujem kako ste vi odjednom tako dobri...nema sta,kapa dole :D :D ma daj bre ne ofiraj te tu,da mozete sutra bi nas sve tamo u skenderiji na celu sa Dodikom zapalili....
a borac se ne moze porediti kvalitetom sa igokeom,toliko da ti kazem jer nemam potrebe vise jer iz toga vidim koliko si upoznat i upucen...ja mogu samo raspravljati i o tekmi,ali sa kim cu...kakav pakao skenderija,nekad bilo..da nemate iza sebe grad sarajevo i celu dravu tu vasu ne bi vas nigde bilo...nama treba sutra pobeda i mi smo u nlb,a vi kasnije osvojite i budite prvaci,nama to ne trena jer BIH nije nasa drzava......mi igramo ovo zbog nlb
evo ja sam iskren bio,sutra se vidimo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2009, 00:59

Jestel slike razmjenili kako cete skontat jedan drugog ,znak raspoznavanja nesto slicno :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 12 maj 2009, 01:02

ja predlazem karanfil....
I feel devotion!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 12 maj 2009, 01:05

serbian man je napisao/la:LOLA ti mozes da budes sutra napunjen samo glavicima...ne znam zasto si se toliko uznemirio zbog tri prsta..ovo je kako vi govorite slobodna drzava :D :D :D nemoj se puno nervirati maco...nas sutra jedino moze da pobede nasi igraci iz bosne,odnosno srpski..to su ikonic,vucurovic,ivanovic i dordjevic...ostali su prosecni igraci...dok npr.,kod nas castle je igrao evroligu 5godina,amal bio u nba i td..to je dovoljno uz raspucanog tejlora i sinisu kovacevica koji ce imati poseban motiv protiv vas...extra
E draza da ja tebi objasnim ko su igraci.
Spominjes Castle-a kao igrača,on nikad nije bio neki igrač u napadu čak ni na vrhuncu svoje karijere,on samo dobar defanzivaz i borac naravno BIO sad ima priblizno 60 godina i ispunjava sve uvjete za penziju,ista stvar amal on je nekad bio u NBA on je nekad BIO dobar,sinisa kovacevic nikad nije bio kompletan igrac i on je uvijek bio izrazito limitiran igrac,znaci na njega ne racunajte u napadu,a odbrana njegova jaca strana prelazi u prošlost jer ga godine takođe jebu,tejlor jedini igrac koji je po meni jako dobar ali je pravi amer sto znači puca cesto ne rezonski,naravno nista mu nije strano pa cak baciti 15 lopti za 3 poena iako ga neide,nije angazovan u odbrani itd,ali ako uđe u serije i krene ga on uvijek ide preko 20 poena.Ja bih kod vas izdvojio onog iz grcke sto je dosao vuckovic(nesto tako) koji je vas najbolji igrac i koji bi mogao valjatali ce tesko protiv ivanovica,hajrica,avdica.(imamo na toj poziciji igrace raznog kalibra,brze,spore,jake,slabije,spretnije,grublje itd.)Timska igra je za vas spansko selo i to vam je najveći minus.Jako je bitno u kojem stadiju karijere su dovedeni igraci i sta im je cilj,dali je to dokazivanje,pare,titule,prodaja,ugovor itd.
Kod vas amil,tejlor,castle su tu samo da sto prije vide pare i dokazivanje je iza njih kao i onom Vucku-TREBA OBRATITI PAZNJU NA TE STVARI.
Ako sutra nebudete imali jako dobru sutersku noć i jako veliku raspoloženost pojedinaca gubite SAMO TAKO.
A što se tiče tri prsta što se mene tiče možeš jedan zagurat u dupe(svoje),jedan u nos,jedan u uho i onda ih lagano polizat.
A inače bujrum dođite na tekmu i gledajte svoj tim ne provocirajte i nece biti nikakvih problema u svakom slučaju.
Nije ovo šuma od ronhila gdje vladaju koje kakvi voždovi.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2009, 01:09

serbian man je napisao/la:sutra vas mogu spasiti samo obradovic i jovanovic...igokea dobija 10razlike...toliko smo jaci ako ne i vise...nemojte zaboraviti finale od prosle godine kad su nam sudije otele utakmicu svirajuci 5penal bocki......
i iskljucujucu Bejliju! tada nas je Obradovic drasticno ostetio! ako iko podmicuje sudije to je Dodik ! ja sam za to da finale sude sudije iz regiona,eh tada bi Igokea bila 5 u ligi 8!

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 12 maj 2009, 01:12

bosnas_ je napisao/la:
serbian man je napisao/la:sutra vas mogu spasiti samo obradovic i jovanovic...igokea dobija 10razlike...toliko smo jaci ako ne i vise...nemojte zaboraviti finale od prosle godine kad su nam sudije otele utakmicu svirajuci 5penal bocki......
i iskljucujucu Bejliju! tada nas je Obradovic drasticno ostetio! ako iko podmicuje sudije to je Dodik ! ja sam za to da finale sude sudije iz regiona,eh tada bi Igokea bila 5 u ligi 8!
ma nemoj...da nas sudije guraju mi bi bili u nlb jos pre 5godina....naravno da ga je iskjucio kada se ponasao divljacki i izubijao je alena....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2009, 01:23

serbian man je napisao/la:pa naravno...jedino ih to moze i spasiti....ali realno gledajuci kvalitetniji smo od bosne...npr.na poziciji pleja mi imamo kestla i bocku,a bosna djordjevica i nekog pasalica i rakica...na centarskoj poziciji tu su amal,vuksa,misko i djuro,a dok sdruge strane ovcina,avdic,hajric,zimic...na poziciji 2 i 3 samo da teylora krene sut...ikonic je van forme,sehovic je nista...zacepi ce ga sina i djole....
Ti ne poznajes kosarku uopste!
Sehovic i Ikonic su u NLB ligi odlicno funkcionisali,odigrali odlicno protiv jedne Cibone,Partizana,Zadra,Zvezde,Olimpije,FMP-a itd,a vasi seljaci su igrali po Bileci,Grudama,Posusju!..i sigurno su mnogo uigraniji tandem od vaseg Kovacevica i Teylora! tu su i odlicni Vucurovic kao i Djurasovic ! Bosna je na pleyu jaca,tu je Djordjevic kao i Rakic(bivsi igrac Hemofarma,kluba koji je za Igokeu institucija!)
Na visokim pozicijama imamo Ivanovica i Ovcinu,kao i Hajrica,i tu smo u prednosti u odnosu ronhilovce!
Igokea u Sarajevu nema sta izgubiti,ako pobjede prvi su,ako izgube zadnji su,ustvari nema ih nigdje!
Ocekujem dobro popunjenu dvoranu,minimalno 3500 navijaca,mada ocekujem mnogo vise i pobjedu Bosne!
To je za Bosnu kljucna utakmica u kojoj cemo ostvariti sve svoje ciljeve za ovu godinu! titula prvaka drzave ce doci kao slag na tortu!

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 12 maj 2009, 01:26

KOBE da ja tebi malo objasnim...ti meni pricas o castlu,tejloru,amalu i kovacevicu....to sto si ti rekao nije sve za odbaciti ali castle kakv god da je jaci je od dordjevica...gde bio dordjevic pre..menjao klubove po srbijanskoj ligi i zadnji godina igrao za vojvodinu dok se nije raspala...vas drugi plej pasalic,o njemu nema potrebe pisati moze igrati u vitezu mozda...ikonic kada vam je dosao bio je na klubi i kada su se bili povredili kovaceciv i jos neko igraci dobio je priliku i coveku krenulo i igrao solidno..ali videces sada,nema vise za njega povratka u formu kakvoj je bio,nakon povrede ove..hajric je igrac solidan,ali vuksanovic je jaci...dovoljan je podatak da ga trazi himki iz rusije..kod nas amal ne igra kako moze,ali za ovcimu je dovoljno i ovo sto pruza....imate jos sehovica koji je isto prosecan igrac...bolji je od njega 2puta marko djerasimovic koji igra za nas..decko prosao fmp=ovu skolu i tek poconje da igra kako moze...taj vas bozo djurasovic je isto smesan sa kvalitetom...znaci to je tu negde realno,ali presudice nase iskustvo..ne zaboravi,castle igrao evroligu imao minutazu 20min,sads druga je stvar sto se tebi ne svidja,amal ce odigrati sutra kako treba jer je dobio nagradu,vuksanovic igra stabilno a tejlor,kao svaki amer ima sutra da udje rastereceno i da odradi svoje....za sinisu se slazem ali trenutno njegov kvalotet je dovoljana da odigra protiv bosne,plus iskustvo...

big man
Kontakt:

Post Postao/la big man » 12 maj 2009, 01:36

Sutra moze da presudi odbrana,ali ako nekoga krene sut,mislim da ni tonece vredeti...bas me interesuje kakav kriterijum ce imati sudije..nadam se da ce suditi kako treba...ali opet,nesto sam skeptican po tom pitanju...vucur nece psihicki biti spreman protiv nas,a ikonic nije u formi pa ne vidim ko moze da vm se raspuca jos?...sehovic i djordjevic?..pitanje...videcemo

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 12 maj 2009, 01:41

to i jest fazon ali oni nece da shvate...videce sutra...ma imaju pasalica i bozu :D :D pasalicu ne bih dao da cuva 2ovce

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2009, 01:55

Mi navijaci Bosne,i svi gradjani Sarajeva ,trebamo pokazati dostojanstvo,pogotovo kada nas vrijedjaju neki primitivni fasisti iz ruralnih podrucja! Znam da je najlakse na uvrede uzvratiti uvredama,ali ne treba nasjedati na rijeci bolesnih ljudi!
-Bosna ako odigra maksimalno ozbiljno ,pobjedjuje,dok Igokea moze pobjediti jedino ako cale Mile podmiti sudije!
Evo sad sam dobio informaciju da je Dodik obecao ogromne premije za pobjedu u Sarajevu,svakom igracu po 5 hiljada eura! Samo da Skenderija bude puna,ronhilovci nece znati sta ih je snaslo!
Budi Bosna!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 12 maj 2009, 02:18

serbian man je napisao/la:KOBE da ja tebi malo objasnim...ti meni pricas o castlu,tejloru,amalu i kovacevicu....to sto si ti rekao nije sve za odbaciti ali castle kakv god da je jaci je od dordjevica...gde bio dordjevic pre..menjao klubove po srbijanskoj ligi i zadnji godina igrao za vojvodinu dok se nije raspala...vas drugi plej pasalic,o njemu nema potrebe pisati moze igrati u vitezu mozda...ikonic kada vam je dosao bio je na klubi i kada su se bili povredili kovaceciv i jos neko igraci dobio je priliku i coveku krenulo i igrao solidno..ali videces sada,nema vise za njega povratka u formu kakvoj je bio,nakon povrede ove..hajric je igrac solidan,ali vuksanovic je jaci...dovoljan je podatak da ga trazi himki iz rusije..kod nas amal ne igra kako moze,ali za ovcimu je dovoljno i ovo sto pruza....imate jos sehovica koji je isto prosecan igrac...bolji je od njega 2puta marko djerasimovic koji igra za nas..decko prosao fmp=ovu skolu i tek poconje da igra kako moze...taj vas bozo djurasovic je isto smesan sa kvalitetom...znaci to je tu negde realno,ali presudice nase iskustvo..ne zaboravi,castle igrao evroligu imao minutazu 20min,sads druga je stvar sto se tebi ne svidja,amal ce odigrati sutra kako treba jer je dobio nagradu,vuksanovic igra stabilno a tejlor,kao svaki amer ima sutra da udje rastereceno i da odradi svoje....za sinisu se slazem ali trenutno njegov kvalotet je dovoljana da odigra protiv bosne,plus iskustvo...
ima istine ali oped zaboravljas godine,formu i za sta igraju ti momci i na kraju zaboravljas trenere.
Djordjevica trazila zvijezda tamo na pola nlb lige i nudila cak neku odsteu ali nisu ga dali.
Ikonica prije 2 mjeseca trazila olimpija,menorka i vjerovali ili ne kazan(uniks),ovo dovoljno govori o nihovoj kvaliteti.
Đerasimović prošao školu FMP-a ali slabo igrao za njih i otpustili ga ima dvije godine bez abnke zarađene znači da i nije bas kao ostali u FMP-u,sehovic jete otprilike prosjek ali sve bolji i bolji i bice kompletan igrac(snaga,leđna tehnika za beka,sut,odbrana,skok).
tejlor,vuksanovic su dobri ovo ostalo svremena na vrijeme vjeruj mi ali manje.
A ono što si naveo za neke političare je smiješno,nismo mi ovamo slijepi u nacionalizmu kao vi i ne dopustamo makar da u nase zivote i u sport ulazi politika za razliku od vas.
Nemogu da skontam da mozete da dopustite da jedan drvosjeca cijeli komad drzave uzme u privatno vlasnistvo a vi kao ovce za cobanom trecite i odobravate sve sto kaze kod nas to nije primjer ko god pogrijesi a mi to uocimo taman familija bio popusio je.
Nemoj vise o 3 prsta i vozdu na ovoj temi jer ovo je podforum SAMPIONA EVROPE,popusti se sume i visoko profitnih lopova.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2009, 02:52

serbian man je napisao/la:to i jest fazon ali oni nece da shvate...videce sutra...ma imaju pasalica i bozu :D :D pasalicu ne bih dao da cuva 2ovce
hajde razguli na temu igokee i tamo ubjeđuj sam sebe da ste bolji od bosne
You are someone else I am still right here

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2009, 02:53

bosnas_ je napisao/la:Mi navijaci Bosne,i svi gradjani Sarajeva ,trebamo pokazati dostojanstvo,pogotovo kada nas vrijedjaju neki primitivni fasisti iz ruralnih podrucja! Znam da je najlakse na uvrede uzvratiti uvredama,ali ne treba nasjedati na rijeci bolesnih ljudi!
-Bosna ako odigra maksimalno ozbiljno ,pobjedjuje,dok Igokea moze pobjediti jedino ako cale Mile podmiti sudije!
Evo sad sam dobio informaciju da je Dodik obecao ogromne premije za pobjedu u Sarajevu,svakom igracu po 5 hiljada eura! Samo da Skenderija bude puna,ronhilovci nece znati sta ih je snaslo!
Budi Bosna!
I kad jedan prvak evrope mora da se nateze sa skutorima ili traktoristima :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 maj 2009, 09:45

bosnas_ je napisao/la:Mi navijaci Bosne,i svi gradjani Sarajeva ,trebamo pokazati dostojanstvo,pogotovo kada nas vrijedjaju neki primitivni fasisti iz ruralnih podrucja! Znam da je najlakse na uvrede uzvratiti uvredama,ali ne treba nasjedati na rijeci bolesnih ljudi!
Budi Bosna!
Al pokaza dostojanstvo, svaka ti cast.
Nema veze odakle su, imaju dobar tim i ne treba ih podcijeniti, bit ce veoma tesko danas. Veliki je ulog u igri, pobjednik dobija sve, gubitnik ide tezim putem.
Nasa prednost je VV, a kako ce biti vidjet cemo.
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2009, 09:57

kobe je napisao/la:
serbian man je napisao/la:LOLA ti mozes da budes sutra napunjen samo glavicima..ne znam zasto si se .toliko uznemirio zbog tri prsta..ovo je kako vi govorite slobodna drzava :D :D :D nemoj se puno nervirati maco...nas sutra jedino moze da pobede nasi igraci iz bosne,odnosno srpski..to su ikonic,vucurovic,ivanovic i dordjevic...ostali su prosecni igraci...dok npr.,kod nas castle je igrao evroligu 5godina,amal bio u nba i td..to je dovoljno uz raspucanog tejlora i sinisu kovacevica koji ce imati poseban motiv protiv vas...extra
E draza da ja tebi objasnim ko su igraci.
Spominjes Castle-a kao igrača,on nikad nije bio neki igrač u napadu čak ni na vrhuncu svoje karijere,on samo dobar defanzivaz i borac naravno BIO sad ima priblizno 60 godina i ispunjava sve uvjete za penziju,ista stvar amal on je nekad bio u NBA on je nekad BIO dobar,sinisa kovacevic nikad nije bio kompletan igrac i on je uvijek bio izrazito limitiran igrac,znaci na njega ne racunajte u napadu,a odbrana njegova jaca strana prelazi u prošlost jer ga godine takođe jebu,tejlor jedini igrac koji je po meni jako dobar ali je pravi amer sto znači puca cesto ne rezonski,naravno nista mu nije strano pa cak baciti 15 lopti za 3 poena iako ga neide,nije angazovan u odbrani itd,ali ako uđe u serije i krene ga on uvijek ide preko 20 poena.Ja bih kod vas izdvojio onog iz grcke sto je dosao vuckovic(nesto tako) koji je vas najbolji igrac i koji bi mogao valjatali ce tesko protiv ivanovica,hajrica,avdica.(imamo na toj poziciji igrace raznog kalibra,brze,spore,jake,slabije,spretnije,grublje itd.)Timska igra je za vas spansko selo i to vam je najveći minus.Jako je bitno u kojem stadiju karijere su dovedeni igraci i sta im je cilj,dali je to dokazivanje,pare,titule,prodaja,ugovor itd.
Kod vas amil,tejlor,castle su tu samo da sto prije vide pare i dokazivanje je iza njih kao i onom Vucku-TREBA OBRATITI PAZNJU NA TE STVARI.
Ako sutra nebudete imali jako dobru sutersku noć i jako veliku raspoloženost pojedinaca gubite SAMO TAKO.
A što se tiče tri prsta što se mene tiče možeš jedan zagurat u dupe(svoje),jedan u nos,jedan u uho i onda ih lagano polizat.
A inače bujrum dođite na tekmu i gledajte svoj tim ne provocirajte i nece biti nikakvih problema u svakom slučaju.
Nije ovo šuma od ronhila gdje vladaju koje kakvi voždovi.
vidim fino su se raspricali ovi dodikovci, sto se tice castlea ovaj napisa igrao 5 godina eurolige,jest ako se racuna i jadranska s ditom,kakav bocka bejli ga raznio prosle godine, a tek kad je usao toma tu je kraj bio,prosle godine vam je lens dohako ove ce elvir ili ivan,samo molite dragog dodika da vucko ne zabode prvu,ako je zabode otici cete svi dovraga,i lagano se spremati za tu selendru i opet bez nlb - a ostati. jer ce vas siroki raznijeti. vi niste svjesni da vas danas bosna nece potcijeniti, a vidjeli ste sta bi sa sirokim kad smo ih pobijedili, a nemojte se lozit da ste sirokog razbili jer njima ta tekma nista znacila nije,cuj djordjevic pa covjek 10 u poretku mvp u nlb.sutra da vam sudi brazauskas ni on vam ne bi pomogao, jer smo bolji od vas sigurno, sutra cete pokusati vrsiti pritsak na sudije,ali dzaba vam i to,jedini koji vam je konstantan je vuksanovic a ne zaboravite ko igra na njegovoj poziciji, pa ni novica,labovic,dasic,roberts,milic nisu mogli nista ivanu i seji(kad je bio zdrav), a samo da je ikona iole zdrav ispod 20 vi ne bi prosli,a cuvao se specijalno za vas da vas opet sjebe kao i prosle godine,samo se vi drzite sinise i njeove odbrane i daleko cete dogurati,misanovic vam je jedna krampa samo takva, koja nije imala gdje otici, to je i ruso uvidio pa ne igra nikako, sve u svemu samo vi tri prsta u zrak sto se mene tice,a to odmah na pocetku,jer na poluvremenu ce vec biti kasno,gubicete jedno sedam osam razlike,a na kraju 15.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 maj 2009, 10:59

političari, potražite neki drugi forum.

(nekoliko posljednjih postova obrisano)

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 12 maj 2009, 11:09

admin je napisao/la:političari, potražite neki drugi forum.

(nekoliko posljednjih postova obrisano)
E svaka ti cast... Ogadise mi kosarku

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 12 maj 2009, 14:07

a stvarno je sramota da ni jedna tv kuca u bih nece prenositi derbi lige stvarno zalosno da zbog programske seme na nasim tv kucama nece prenositi derbi jadne su sve nase televizije apsolutna sramota stidite se svi :( :(

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, FRANK RIBERY i 16 gostiju.