Sport i TV
Re: Sport i TV
Nestao lik, proklinje pizzu 
Lažem?Justin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 15:15tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Svi vi ovdje koji radite u tm ili vam je neko vaš tamo zaposlen, ili imate neki drugi interes, sagnite se ovom momku.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa ja se prvi obradovao Telemachu kad je došao. Očekivao normalnu firmu i dobru uslugu. A oni najgori ispadoše, je.beni fašisti što bi rekao @tm01hzne
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
+1
Dokle je doslo trolaju covjeka, a ovaj se totalno uzbudio, brani zivotom telekom i Vucica i nije jedini koliko vidim.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- akisarajevo92
- Kontakt:
kablovski operater koji ti ne pruza mogucnost gledanja Lige prvaka i ostalih europskih takmicenja. NBA, spanske lige, italijanske lige i domacih takmicenja u fudbalu, kosarci, rukometu itd.
sve se nadas da ce izgladiti odnose upravo zbog toga, da bi mogli to ponuditi potrosacima, najbitnije sportske dogadjaje ali qrac, realnost je da od toga nema minimum 2 godine koliko traje ona akcija 20% manjih racuna
moze se traziti i gledati preko streama ali nije to to
sve se nadas da ce izgladiti odnose upravo zbog toga, da bi mogli to ponuditi potrosacima, najbitnije sportske dogadjaje ali qrac, realnost je da od toga nema minimum 2 godine koliko traje ona akcija 20% manjih racuna
moze se traziti i gledati preko streama ali nije to to
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 jun 2021, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Bez zayebancije, kakav posao radi Nebojša Žugić

-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ovdje rat kablovskih operatera
Pravo da vam kazem meni svejedno gdje ce biti španjolska ili italijanska liga ,ne zivimo u proslom vijeku ,tehnologija dobro napredovala 
Ma kakav rat
I ja koristim BHTelekom nego mi smiješno koliko se ljudi pale na ove gluposti. Iskreno zaboli me ko će šta prenositi.
I ja koristim BHTelekom nego mi smiješno koliko se ljudi pale na ove gluposti. Iskreno zaboli me ko će šta prenositi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nama sa internetom Telecoma štekaju streamovi, tako da gledamo sve na TV-u, srećom je Telecom, pa ima sveTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:26Ovdje rat kablovskih operateraPravo da vam kazem meni svejedno gdje ce biti španjolska ili italijanska liga ,ne zivimo u proslom vijeku ,tehnologija dobro napredovala
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemaš pravo na žalbu, još Hrvatima kradeš signalOtelo je napisao/la: ↑08 jun 2021, 20:16Nama sa internetom Telecoma štekaju streamovi, tako da gledamo sve na TV-u, srećom je Telecom, pa ima sveTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:26Ovdje rat kablovskih operateraPravo da vam kazem meni svejedno gdje ce biti španjolska ili italijanska liga ,ne zivimo u proslom vijeku ,tehnologija dobro napredovala
![]()
![]()
Šaljem svakog mjeseca ček u Prisavlje 3, 10.000 Zagrebtm01hzne je napisao/la: ↑08 jun 2021, 20:27Nemaš pravo na žalbu, još Hrvatima kradeš signalOtelo je napisao/la: ↑08 jun 2021, 20:16Nama sa internetom Telecoma štekaju streamovi, tako da gledamo sve na TV-u, srećom je Telecom, pa ima sveTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:26Ovdje rat kablovskih operateraPravo da vam kazem meni svejedno gdje ce biti španjolska ili italijanska liga ,ne zivimo u proslom vijeku ,tehnologija dobro napredovala
![]()
![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj dosao update na EON box
Moze se pratiti live statistika tokom utakmice 
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.