Sport i TV
Re: Sport i TV
Joj dosao update na EON box
Moze se pratiti live statistika tokom utakmice 
Max Allegri
Eto taman da imate za tekstualnih prijenosa uskoro.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nema baš veze s ovom temom, mada ćeš se nagledati statistike liga iz Indije, Kolumbije, Gruzije, Moldavije, Tadžikistana itd. Doduše, to je bilo i prije na EON sajtu.
Isti taj (novi) EON box nema vlastiti kanal SK 4K
Realno prvi put nakon duzeg niza godina Arena ima bolju ponudu od Sport Kluba, jos ako im uzmu PL imace najjacu sportsku ponudu od osnivanja.
Sad kad nam jedan nepristrasni forumas objasni kako je Arena i do sad imala najjacu ponudu.
Sad kad nam jedan nepristrasni forumas objasni kako je Arena i do sad imala najjacu ponudu.
Svašta sam vidio, ali da se ljudi podyebaju i qrče ko kakvog provajdera ima

Svi navijaju za neki klub, jedino je tm01 strastveni navijac bh telecoma i arene sport. 
Do kraja godine ćemo znati za EPL, svim srcem navijam da će fašisti ostati bez toga. Nakon što je Arena ponudila najviše za NBA, vrh UG je odustao od licitacije suprotno nadanjima iz Sportkluba. Neka isto bude i sa EPL 
Što se tiče prozivki, samo nastavite
Što se tiče prozivki, samo nastavite
Hzne botino, botino, botinooo. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Arena ce imati najbolju ponudu sadrzaja od osnivanja, ali ipak ne bih odbacio ni SK. Hajde da ne pretjerujemo i pravimo se da nema nista na SK-u. Tu je PL, Bundesliga, Euroliga, F1, Moto GP, Reprezentacije u fudbalu i kosarci, UFC, atletika. Naravno tu je masa krš sadrzaja koji su vjerovatno ubacili zbog kladionica, ali sad da se pravimo ludi i kazemo da SK nema nista...
Objektivno jaca je Arena. Subjektivno najbitniji su mi F1 i EPL i sve dok je to na Sport Klubu nista drugo mi ne treba.
To je naredno što će ovi napasti. Btw, Arena planira nove kanale jer se radi na prelasku u Sava Centar.Hare1902 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:48Arena ce imati najbolju ponudu sadrzaja od osnivanja, ali ipak ne bih odbacio ni SK. Hajde da ne pretjerujemo i pravimo se da nema nista na SK-u. Tu je PL, Bundesliga, Euroliga, F1, Moto GP, Reprezentacije u fudbalu i kosarci, UFC, atletika. Naravno tu je masa krš sadrzaja koji su vjerovatno ubacili zbog kladionica, ali sad da se pravimo ludi i kazemo da SK nema nista...
Pa gdje ce ubaciti tolike utakmice u tv raspored, ili jos kanala ili ce neke lige pa paa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
PL i Repke su najvjerovatnije i najgledanije stvari na SK kod nas(Euroliga u Srbiji zbog Zvezde sigurno da mami paznju, dok kod nas vjerujem da manji broj ljudi prati). Mislim da ce se grcevito boriti da to zadrze pa i pod cijenu preplacivana istih. Ukoliko im Arena to "ukrade" za mene je onda jedina sportska TV koja mi treba.tm01hzne je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:55To je naredno što će ovi napasti. Btw, Arena planira nove kanale jer se radi na prelasku u Sava Centar.Hare1902 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:48Arena ce imati najbolju ponudu sadrzaja od osnivanja, ali ipak ne bih odbacio ni SK. Hajde da ne pretjerujemo i pravimo se da nema nista na SK-u. Tu je PL, Bundesliga, Euroliga, F1, Moto GP, Reprezentacije u fudbalu i kosarci, UFC, atletika. Naravno tu je masa krš sadrzaja koji su vjerovatno ubacili zbog kladionica, ali sad da se pravimo ludi i kazemo da SK nema nista...
- branimir85
- Kontakt:
Slučajno naleti opet na kviz s SK, Hozsu im mogu oprostiti, Herasa također i još mnoga pitanja ali da nisu znali za popularan naziv stadiona Boca Juniorse 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Realno zaslužili smo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ispricavam se, tako je bilo ispalo po ovome sto je Aki napsiao. Ali svakako utakmicu Serie A nisam pogledao godinama, tako da mi je nebitna informacija. Sve dok Sportklub ima EPL bolji mi je od Arene.tm01hzne je napisao/la: ↑08 jun 2021, 17:02Lažem?Justin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 15:15tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nisi upravu. Stari EON box sa novim uodateom i ima statistika.
Max Allegri
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zivo me zanima ovi sto vole SK da li uopste gledate AS ili obratno ovi sto svršavaju na AS da li gledate SK
Dobro je imati jaku konkurenciju neka se kolju AS i SK ,a naše je da uzivamo u njihovim ponudama.Meni je teško reci ko je bolji jer gledam sve sportove .
Zadnjih mjesec dana vise pratim Eurosport zbog Gira,RG ,uskoro TDF , na SK pratim SP u judo I NHL play off , na Areni NBA play off ,nedavno sam pratio SP u hokeju.
Uglavnom svi nude nesto za moj ukus.
Zadnjih mjesec dana vise pratim Eurosport zbog Gira,RG ,uskoro TDF , na SK pratim SP u judo I NHL play off , na Areni NBA play off ,nedavno sam pratio SP u hokeju.
Uglavnom svi nude nesto za moj ukus.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 09 jun 2021, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.