Ma ima i kod muslimana sekti raznih.AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:09Ja neam ikone, ja sam musliman
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dje sablic? Jel ovo sabra nesto sjebala 

-
- Kontakt:
Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:05Ona i cijela uprava su dali više za klub nego i jedan navijač. Tu mislim na tebe, sebe i ostale. Uzima jer je zaposlena u klubu, ideš li ti na posao za badava.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:09Alkoholicarki dovoljno za koktela i kakvih provoda boli nju koliko ce klub zaraditi i sta ce biti za godinu,dvije,pet..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02
Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.
Pustite djete da ide, mozda vam plate halali, pa Maldivi ganola.
Ostat ce i sabrinimklitorisima za sladoled.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ima, bujrum na vjerski forum pa da raspravljamo o tome.zagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:12Ma ima i kod muslimana sekti raznih.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Za golmana uzeti 500k€? Mislim da nema sanse. Realnije je da ode za 300-400k€.
Otvaranje Eura na Olimpijskom stadionu u Rimu! Akcent je na ovo ‚Olimpijski‘, ima atletsku stazu itd.
Nista mu ne fali..a mi bi ukidali atletsku...
Otvaranje Eura na Olimpijskom stadionu u Rimu! Akcent je na ovo ‚Olimpijski‘, ima atletsku stazu itd.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel potpiso sabRic?
Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:05Ona i cijela uprava su dali više za klub nego i jedan navijač. Tu mislim na tebe, sebe i ostale. Uzima jer je zaposlena u klubu, ideš li ti na posao za badava.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:09
Alkoholicarki dovoljno za koktela i kakvih provoda boli nju koliko ce klub zaraditi i sta ce biti za godinu,dvije,pet..
- ElCartel11
- Kontakt:
Kova moze uzeti max 500k€ i to se nogom udarati u guzicu.
Kakvih milion € budite realni.
Kakvih milion € budite realni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko ti puni glavu netačnim glupostima. Nije on ogulio klub već mu je takav ugovor bio koji mu je uprava ponudila, nije on iznio pare već je tako dogovoreno sa obje strane. Da li je on lično mogao oprostiti nešto, ne uzeti pola naprimjer? Naravno ali to je druga tema.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.
Vinko nije oprostio dugove, pogotovo ne sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zašto nije i on oprostio dio ugovora ? S.ru ovdje svaki dan, napadaju sve redom, što god se uradi njima ne valja. Krivo im što njihovi favoriti nemaju uticaja u klubu.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:28Neko ti puni glavu netačnim glupostima. Nije on ogulio klub već mu je takav ugovor bio koji mu je uprava ponudila, nije on iznio pare već je tako dogovoreno sa obje strane. Da li je on lično mogao oprostiti nešto, ne uzeti pola naprimjer? Naravno ali to je druga tema.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16
Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam, njemu na obraz ali ne treba izmišljati neke stvari. Ima on puno pravo na to samo što onda ne vrijedi ''volim Sarajevo više od života, šta ću'' i to je to.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:34Zašto nije i on oprostio dio ugovora ? S.ru ovdje svaki dan, napadaju sve redom, što god se uradi njima ne valja. Krivo im što njihovi favoriti nemaju uticaja u klubu.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:28Neko ti puni glavu netačnim glupostima. Nije on ogulio klub već mu je takav ugovor bio koji mu je uprava ponudila, nije on iznio pare već je tako dogovoreno sa obje strane. Da li je on lično mogao oprostiti nešto, ne uzeti pola naprimjer? Naravno ali to je druga tema.fks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25
Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.
drug nebi tvog trenera 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nemam volje iskreno,mene zanima ovaj forum i ova tema.AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Ima, bujrum na vjerski forum pa da raspravljamo o tome.
Haj sad sektaš,ćao!
Boga mi ne dodje Sablić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobri ovi naši večeras

-
- Kontakt:
Svasta se moze procitati ovdje,cuj gospodin sto je oprostio a nije ni to zasluzio koliko nas je sjebo ustvari,a onaj sto osvoji duplu i donese tolike pare u klub preko sponzora evrope itd on je kao ogulio klubfks74 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:25Mislio sam da legende žive za klub, sjebali ga više nego iko. Musemića sam volio i poštovao a on oguli klub. Niko nije htio pomoći klubu. Da nije Tan došao bili bi ko Čelik. Vinko ispao veći gospodin, nego i jedna naša legenda. Čovjek oprostio sve dugove i otišao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:16Jesu i dali svaka im cast,dao je Tan i Nam ona samo spickala i potrosila sa nekim dugorocnim rijesenjima u vidu Vinka, Hadzije,Jahica,Velica itd,nije znala ni rasporediti pare kamo li sta drugo,ja idem na posao za platu al zato i radim,za razliku od nje.

Pa kad je taj naredni trening ako će ga novi trener voditi? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ne treba se zalijetati ima vremena

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bosnas_, Bosniacum Lilium, EastMadness, enzo1, Gomis99, Lavcina, miguelramos, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, mosarajvosa83, MostarReds22, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, propoklopac, samoFKS, ShofaII, TETRAPAK, UltraSa46 i 178 gostiju.