Zasto mi prozivas prijatelsja moj horaldo ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:54A koja je tvoja poenta uopšte?
Nije mi jasno koga ismijavaš?
Samo sam napisao da u ovom formatu gdje su utakmice tvrde a pogotovo u KO fazama, jedan potez može sve riješiti. Vrlo teško za shvatiti.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kazu turci ce bit iznenadjenje turnira i Bogam bijase upravu.
Iznenadise losom igrom u prvoj tekmi.
Nego citam sudija svirao offside nakon dodavanja iz kornera?
Iznenadise losom igrom u prvoj tekmi.
Nego citam sudija svirao offside nakon dodavanja iz kornera?
Najgore Evropsko prvenstvo je bilo ono kad je Grcka uzela svaku utakmicu na tvrdu igru i 1 : 0 bez ikakve igre..
Joj kad se sjetim ja i rođak ko klinci na livadi, u pauzama između mečeva eura, stalno ubačaja igramo, vječito Engleska i 93 minuta te ja Rooney koji čeka da da gol i bude heroj meča
Bonnybauer i Chiellini su logičan izbor. Bastoni je dobar, ali nije jos taj nivo, uz to, ovi se znaju oduvijek.
Terminator, 16 godina na vrhunskom nivou. Jedini koji ga u tom segmentu prati je Ramos.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jbg. po trenutnom Bastoni je bolji od Bonuccia, pogotovo sta je ovaj odigrao sezonu za zaborav i vjerojatno bio najgori obrambeni igrac kod vas, a kad sam vidio da mu je Bonucci i kapetan znao sam da nema sanse da Bastoni uleti, Chiellini kad je zdrav mora igrati prvu postavu, ali ajde razumim da je stavio njih dvojicu zbog godina iskustva i opcenito sta igraju vec jako dugo zajedno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta je za veceras sto se tice ove tekme u 9, hoce li biti zatamnjen SK?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Gdje ce biti prenos Belgije?
Na Novoj BH je snimak poslije Zvezda Granda
Vidi na nekom Sport Klubu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:52U ovim takmičenjima je nebitno ko je bolji, bolji će biti onaj čiji potez odluči utakmicu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
Na SK1 Belgija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:03Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
Vidi se da ste isti Uefin kurs za trenera završili Nalić i ti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:52U ovim takmičenjima je nebitno ko je bolji, bolji će biti onaj čiji potez odluči utakmicu.
"We need to suffer. And we need to fight."
To sam i ja baš primjetio, ima snimak ali uživo nema, nego daju onu emisiju nego dovoljno što ih slušam pola dana kako pričaju o Euru onda još kad treba prijenos utakmice biti daju još jednu emisiju o EuruANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:03Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Meni ne stojiFinn je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:04Na SK1 Belgija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:03Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
Ne gledaj na stranici, nego na SK1 na TV-u, piše fino Belgija - Rusija. Osim ako ne zatamne, ali ne bi trebali jer su se ovako dogovorili.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:51Meni ne stojiFinn je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:04Na SK1 Belgija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:03Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
Ja sam našao da ima prijenos na HRT 2 koji će vjerovatno zatamniti i na Nova S što možda i ne zatamne. Doduše, sinoćnji meč su zatamnili, ali vidjet ćemo. Možda za gledaoce iz BiH bude na nekom SK.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:51Meni ne stojiFinn je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:04Na SK1 Belgija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:03Ma nigdje prenosa ni na jednom SK. **** vam majku u usta i zvezde granda klosari
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ma mora bit vala. Hvala na odgovorima
SK 1 prijenos...i to je prijenos za sve koji imaju SK 1..Novu zatamne jer svaka država ima svoj kanal nove,.. pa i Srbiji zatamne Novu BiH kada je prijenos utakmice i obrnuto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.