Kova je zaslužio da ide, ali ga ne treba pustiti ispod 800000 eura. On treba biti pametan da, sam, skonta koja mu je najbolja destinacija, za njegov daljni napredak. Moje je mišljenje da Poljska, Bugarska, Rumunija to nisu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
Jedan ima 36 godina, drugi se vraca sa posudne u Eintracht, jedino Fahrman sa 31 je tu siguran.muhamedhulk je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:17Schalke ima prejake golmane..njima to ne skripi. Imaju jaku skolu i uvijek nekog izbace u prvi tim.
Ps: maiku mu yebem vise, Lazio je samo skautirao Pidru i jos par momaka, dakle nisu ga htjeli. A sto ce tice Kove nez cemu zajebancija, decko je zasluzio svojim nastupima da igra u jakoj ligi.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 13 jun 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koševski prijelazni rok: Šalke 04 uskoro šalje ponudu za igrača FK Sarajeva
Čuvar mreže Sarajeva nalazi se na listi želja viceprvaka Poljske RKS Rakov, koji je već poslao ponudu u sarajevsku Titovu 38b, a uskoro će to uraditi, kako saznaje „Dnevni avaz“, i njemački Šalke 04
Golman kluba s Koševa Vladan Kovačević (23) blizu je realizacije inozemnog transfera. Naime, čuvar mreže Sarajeva nalazi se na listi želja viceprvaka Poljske RKS Rakov, koji je već poslao ponudu u sarajevsku Titovu 38b, a uskoro će to uraditi, kako saznaje „Dnevni avaz“, i njemački Šalke 04.
Navodno, očekuje se da će ponude iz Gelzenkirhena biti veća od 500 hiljada KM, što je najmanja suma koja uopće može otvoriti pregovore oko Kovačevićevog transfera. A tek onda na red slijede pregovori oko bonusa...
Prvi golman kluba s Koševa, podsjetimo, došao je u Sarajevo početkom 2016. godine iz banjalučkog Željezničara, a prema njemačkom Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je 800.000 eura.
Čuvar mreže Sarajeva nalazi se na listi želja viceprvaka Poljske RKS Rakov, koji je već poslao ponudu u sarajevsku Titovu 38b, a uskoro će to uraditi, kako saznaje „Dnevni avaz“, i njemački Šalke 04
Golman kluba s Koševa Vladan Kovačević (23) blizu je realizacije inozemnog transfera. Naime, čuvar mreže Sarajeva nalazi se na listi želja viceprvaka Poljske RKS Rakov, koji je već poslao ponudu u sarajevsku Titovu 38b, a uskoro će to uraditi, kako saznaje „Dnevni avaz“, i njemački Šalke 04.
Navodno, očekuje se da će ponude iz Gelzenkirhena biti veća od 500 hiljada KM, što je najmanja suma koja uopće može otvoriti pregovore oko Kovačevićevog transfera. A tek onda na red slijede pregovori oko bonusa...
Prvi golman kluba s Koševa, podsjetimo, došao je u Sarajevo početkom 2016. godine iz banjalučkog Željezničara, a prema njemačkom Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je 800.000 eura.
On je bio dobar golman u prvoj sezoni kada je tek dobio sansu. Nakon toga se malo ufurao i umislio da je Buffon a trenirao ga je krepali adilovic i to je dovelo do toga da je iz utakmice u utakmicu bio sve slabiji i slabiji. Jos kad na to sve dodas i to da dolazi iz najslabije lige u ojropi i jedne od najslabijih na svijetu, tesko da postoji budala koja ce za njega dati vise od 300 000.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:25Kova je zaslužio da ide, ali ga ne treba pustiti ispod 800000 eura. On treba biti pametan da, sam, skonta koja mu je najbolja destinacija, za njegov daljni napredak. Moje je mišljenje da Poljska, Bugarska, Rumunija to nisu...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pazi izvora..dnevni avaz. Ne mogu proci ni kao tariguz a kamo li sta vece...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nikad nije bio bolje Kovacevic ko ove sezone. Ibrakovic bi ga prodao za 2 Mio € + bonus. ali nasa sada nek da 200.000 oni ce uzeti.
Jasta od te 2 milke na racun kluba bi leglo 100k maraka.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prodo bi ga qurac.
Yebo vas Ibrakovic, dizete ga kao da je Mimo Raiola.
Obicni kriminalac.
Jedno su zelje, drugo realnost.
Ne prodaje se igrac za velike pare jer nam je qurqc liga, dzava. Za njihove oci, mi smo sirotinja. Ponudit ce koliko ponude, mi ako odbijemo nemamo luksuza da ce stici bolja ponuda.
Jeftin smo narod, lahko kozu prodajemo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi otisao u Schalke moze i dzabe ali od iduceg transfera 50%. To bi nam posle leglo jedno 3-4 mil€ ko nista 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nismo mi jeftin narod vec nemamo platiznu moc, da bi dobio 1-2 m € za kovu moras bit u mogucnosti da platis njegove uslige i da on produzi na jos 3 godine ugovor..
Niko nece platit igraca ako on vidi da je tip imo 4 godine ugovor i da brani iz sezone u sezonu sve bolje da osvaja sve sto se osvoit moze a klub pod cijem je ugovoru ne pruduzava ucito a ugovor spao 1 godinu normalno je da ce te ucjenjivat jer znaju da nemas pare da ga produzis i samim tim ukazujes da je kasa prazna i da ces pristat na sicu.
Sve preko 400k€ ko god plati za kovu se dobro zajebo, ne zbog njegovog ne kvaliteta nego jer za 6 mjeseci ce ga moci dovest za 50 k €
Meni nisu jasni ti vjetnamci daju za polu invalida susica 280
K po sezoni ahmeta produzavaju kao i krstu znaci sportski penzioneri umjesto da kovi istresu 1.2 m km platu na 2 godine da ga jos izduze
Niko nece platit igraca ako on vidi da je tip imo 4 godine ugovor i da brani iz sezone u sezonu sve bolje da osvaja sve sto se osvoit moze a klub pod cijem je ugovoru ne pruduzava ucito a ugovor spao 1 godinu normalno je da ce te ucjenjivat jer znaju da nemas pare da ga produzis i samim tim ukazujes da je kasa prazna i da ces pristat na sicu.
Sve preko 400k€ ko god plati za kovu se dobro zajebo, ne zbog njegovog ne kvaliteta nego jer za 6 mjeseci ce ga moci dovest za 50 k €
Meni nisu jasni ti vjetnamci daju za polu invalida susica 280
K po sezoni ahmeta produzavaju kao i krstu znaci sportski penzioneri umjesto da kovi istresu 1.2 m km platu na 2 godine da ga jos izduze
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 13 jun 2021, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
On je sad najbolji golman ove lige, i sigurno je jedan od 3-4 najbolja mlada golmana ex yuge. Ne znam gdje si ti gledao da je on iz utakmice u utakmicu bio losi, pa čovjek je zvanično golman koji je najviše puta sačuvao svoju gol, a i jedan je od najzasluzniji za osvajanje Kupa. Za 300000 eura, mozes kupiti Pirica, Burica možda i Hasagica ako želi ponovo da brani. Smiješno mi je koliko se neki "znalci" trude da umanje kvalitet, a i cijenu Kovačevića. Ima jos 3 godine ugovora, za golmane je još mlad,sigurno ce jos napredovati i sigurno ga Sarajevo neće dati ispod cijene. Koliko god da je ova naša liga loša...Vink0 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:35On je bio dobar golman u prvoj sezoni kada je tek dobio sansu. Nakon toga se malo ufurao i umislio da je Buffon a trenirao ga je krepali adilovic i to je dovelo do toga da je iz utakmice u utakmicu bio sve slabiji i slabiji. Jos kad na to sve dodas i to da dolazi iz najslabije lige u ojropi i jedne od najslabijih na svijetu, tesko da postoji budala koja ce za njega dati vise od 300 000.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:25Kova je zaslužio da ide, ali ga ne treba pustiti ispod 800000 eura. On treba biti pametan da, sam, skonta koja mu je najbolja destinacija, za njegov daljni napredak. Moje je mišljenje da Poljska, Bugarska, Rumunija to nisu...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Pa jel ga moramo prodati? Ako ce ga zamjeniti neki Kanuric,onda bolje ne uzeti ni 500 holjada € a kamo li 200,zar nismo skontali sta smo izgubili odlaskom Tatara i Rahmana,bolje da su ostali pa poslije dzaba otisli nego ovako,znaci najbolje igrace samo prodavati u slucaju adekvatne zamjene,ako nisi spreman dovesti boljeg ili bar istog onda ne prodaji.
Kova je dobar i jos uvijek relativno mlad golman, koji vrijedi vise nego sto cemo ga prodati.
Al kad vidis da smo mi 36.liga u Evropi onda tu sva prica zavrsava. Ljudi dragi ispred nas je liga Luksemburga o cemu mi pricamo.
Za vece pare ce se prodati golman Slaven Belupa tamo neki koji je 3x slabiji od Vladana jer covjek brani u ligi koja je 18. u Evropi, a igra u zemlji koja je viceprvak svijeta.
300-400k€ je cijena da se udaramo nogom u guzicu. Sve preko toga je pljacka ne sto je Kova los golman nego sto niko nije lud da daje tolike pare.
Al kad vidis da smo mi 36.liga u Evropi onda tu sva prica zavrsava. Ljudi dragi ispred nas je liga Luksemburga o cemu mi pricamo.
Za vece pare ce se prodati golman Slaven Belupa tamo neki koji je 3x slabiji od Vladana jer covjek brani u ligi koja je 18. u Evropi, a igra u zemlji koja je viceprvak svijeta.
300-400k€ je cijena da se udaramo nogom u guzicu. Sve preko toga je pljacka ne sto je Kova los golman nego sto niko nije lud da daje tolike pare.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 13 jun 2021, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Slazem se sa svim osim sa cijenom. Mislim da se moze uzeti za Kovu glat 500k € + procenti u ovom trenutku. Da je bio na spisku reprezentacije u posljednja dva navrata (poptuno zasluzeno bi bio, cak vise je zasluzio nego 2/3 koji su pozivani), ti pozivi bi mu digli dosta cijenu, 200k €. Dok da je u Slavenu, Gorici, Sibeniku spekulisalo bi se o transferu 1+ milion €.ado-hz je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:59Kova je dobar i jos uvijek relativno mlad golman, koji vrijedi vise nego sto cemo ga prodati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Za koliko god da ga prodamo evo za 1M€ ako te pare tj jedan dio tih para ne ulozis pametno nego ih spičkaš u gluposti onda bolje da si Kovu dao dzaba kad ne znas sa parama.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:08Slazem se sa svim osim sa cijenom. Mislim da se moze uzeti za Kovu glat 500k € + procenti u ovom trenutku. Da je bio na spisku reprezentacije u posljednja dva navrata (poptuno zasluzeno bi bio, cak vise je zasluzio nego 2/3 koji su pozivani), ti pozivi bi mu digli dosta cijenu, 200k €. Dok da je u Slavenu, Gorici, Sibeniku spekulisalo bi se o transferu 1+ milion €.ado-hz je napisao/la: ↑13 jun 2021, 22:59Kova je dobar i jos uvijek relativno mlad golman, koji vrijedi vise nego sto cemo ga prodati.
Pred nosom nam je strasan mlad igrac Azur Mahmic koje su vec gledali iz Dinama. Kad ode u Dinamo ili npr jos gore u Goricu, Sibenik kasno ce biti udarati glavom u zid. Mi moramo proizvoditi igrace i kupiti svake godine 2-3 mlada igraca iz PLBiH.
Ove sezone sa su pametni doveli bi Nedima Hadzica i ovog malog Mahmica koji je top potencijal. Neke strani sajt cak malog spominju kao veliki potencijal al bošnjo je čorav kod ociju pa ce i ovaj mali otici, postati dobar igrac a mi cemo reci pa sto ga nismo doveli.
Ma da je nekako dici cijenu na 500k eura plus procenti, to bi bio odlican posao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi za recimo Radnik
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, badboy, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, F1921B, Google Adsense [Bot], greenwood, Homelander, Kabinet1987, Kaunas, Kockoglavi, Komazec, laznokrilo, mosarajvosa83, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, plisek, Proximic, sekac, siroliver69, skank, tajsamja, Vanja8, VolimBiH96 i 150 gostiju.