FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bersaga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bersaga » 14 jun 2021, 00:37

braco je napisao/la:
14 jun 2021, 00:04
Dugo luđi izbor kandidata za trenera nismo imali. Cviko, Vugdalić, Alispahić. Izgleda jedina referenca za trenera je da imaš poveznicu sa Željom. Jel' nam ga ovo "komisija za sport" (dugo gluplji izraz vezan za neki fudbalski klub nisam čuo) dovodi?

Zamisli treća decenija 21. stoljeća, a u klubu ti Kemo Alispahić i doktor Jurišić uz dužno poštovanje.
Joldić i Bekrić(trener-igrač) stručni štab.Trener golmana nam ne treba,malom reći da gleda yt, bolje nego da ga Fejzić ili Karić treniraju. Ne trebaju nam ni kondicioni, isto izgledamo i kad treniraju i kad ne treniraju.
Milićević - Stevanović,Drina,Vrhovac,Malić - Duraković, Beća, Gasal, Subašić, Hrelja, Juričić. Klupa 5 juniora i 3 igrača iz kadetske selekcije.
Cilj - Izboriti opstanak u ligi.
Svaku utakmicu im pružiti podršku a upravi hebat majku majčinu dok se ne dozovu pameti i ne odstupe.
Ušteda milionska, da isplatimo naše velike Željovce i zabraniti im prilaz stadionu u krugu od 2 kilometra.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 14 jun 2021, 00:41

Od Baždarevića do Keme Alispahića za samo 3 dana.
Pa ovakvu transformaciju ni na skrivenoj kameri ne možeš vidjeti.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 14 jun 2021, 00:44

Manijakdolopate je napisao/la:
14 jun 2021, 00:41
Od Baždarevića do Keme Alispahića za samo 3 dana.
Pa ovakvu transformaciju ni na skrivenoj kameri ne možeš vidjeti.
Red je da budu razgovori sa Kemo Hafizovic
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 14 jun 2021, 00:45

Prateci ove juniore na Zlatiboru, mene iskreno Joldic nije odusevio, sa kombinacijom njegovih analiza za Euro. Ali opet ne znam kako bi to izgledalo na vecem nivou sa vise mogucnosti. Izmedju Rusmir Cviko i Kemal Alispahic iskreno ne znam. Nemam neki stav da kazem da bi bilo bolji sa jednim ili drugim.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 14 jun 2021, 00:51

Na kraju ce bit Žerić i prica bolje ista nego nista.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 jun 2021, 00:58

Ohoh, ko to nama čita forum Ermin Pešto i Adnan Džindo !

Pošto imam pouzdanu informaciju da čitate ZA LIJEKOVA VAM TREBALO SMEĆARI !
mosa lošmi stićko tit-ula!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 jun 2021, 01:34

Benderrr je napisao/la:
13 jun 2021, 21:19
Vrti se jedna te ista priča ovi, oni, mi a u biti niko nije spreman predstaviti plan i ono najvažnije uloziti pare. I tu se priča završava.
Kakve-takve promjene danas je spriječilo 16 delegata koji su odbili imenovanje potpuno novog NO. Njih 16 kojima ovakvo stanje kluba očito odgovara iz raznih interesa.

Potpuno novi NO trebali su činiti gospodin Nasuf Drinjaković, vlasnik višemilionske firme General Logistic i uspješni privrednik sa više od 30 godina iskustva, Emir Gežo, revizor i suvlasnik firme Askom d.o.o. koji je prethodno radio u firmama kao što se Deloitte i Gazprom te Amer Duvnjak kojeg svi koji pratite Klub sigurno vrlo dobro poznajete. Evo ovakvi ljudi su danas odbijeni. Valjda zato što su nam ovi iz trenutnog saziva i za čijeg mandata su napravljeni gore spomenuti rezultati, bolje rješenje od njih.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 14 jun 2021, 01:52

LjoZee je napisao/la:
13 jun 2021, 20:23
Prestanite sa prozivanjem izmedju sebe. Za to imate pp pa opletite.
Ti si buraz plavi Inzko, samo izrazavas zabrinutost i opominjes.. dopustio si evo sedmicama/mjesecima orgijanje nekih likova kojima je Zeljo tek treca stvar na pameti, a prva im je kako popljuvati bivseg i najuspješnijeg trenera u klubu. Konstantno isti nickovi, iste teme, ista prozivanja, konstantno dopustas da hinjski podvaljuju price, loze raju znajuci da pun k. ljudi cita ovu temu. Ti kao moderator dozvolio si polarizaciju i teme, i situacije. Te tvoje opomene na pp ne piju vode, sve dok ne porazgovaras s adminom, i dok ti ne dozvoli banovanje ljudi iskljucivo s ove teme.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jun 2021, 02:01

PointBlank je napisao/la:
14 jun 2021, 01:52
LjoZee je napisao/la:
13 jun 2021, 20:23
Prestanite sa prozivanjem izmedju sebe. Za to imate pp pa opletite.
Ti si buraz plavi Inzko, samo izrazavas zabrinutost i opominjes.. dopustio si evo sedmicama/mjesecima orgijanje nekih likova kojima je Zeljo tek treca stvar na pameti, a prva im je kako popljuvati bivseg i najuspješnijeg trenera u klubu. Konstantno isti nickovi, iste teme, ista prozivanja, konstantno dopustas da hinjski podvaljuju price, loze raju znajuci da pun k. ljudi cita ovu temu. Ti kao moderator dozvolio si polarizaciju i teme, i situacije. Te tvoje opomene na pp ne piju vode, sve dok ne porazgovaras s adminom, i dok ti ne dozvoli banovanje ljudi iskljucivo s ove teme.
Ti se bracuka ponaasas ko da je kod nas idila neka :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jun 2021, 07:13

Sabanami ovo posto politicki forum.Jesta ovo Hamo.Kratka poruka svima.Zeljo je za vas gigant kojeg nikad necete srusit.Branicemo ga zivotom ako treba.Ima dovoljno budala.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jun 2021, 08:22

manijakdv je napisao/la:
13 jun 2021, 19:44
Cijeli dan čekam da se javi konačno neko od skupštinara. Evo ja ću iako to nije popularno u ovom trenutku nimalo.
Sebe smatram Željinim bolesnikom, neko ko je uvijek bio samo afirmativan na ovom forumu. U svom Donjem Vakufu sam dočekivao razne uprave, trenere, Misketovce, Amarovce i ine i sa svima ostao u dobrim odnosima. Kao član skupštine a ujedno i vlasnik jedne male firme, osjećao sam se sretnim i biti sponzorom kluba na jedan skroman način, svjestan da je to samo kap u moru u odnosu na ono što klub treba. Toliko u uvodu...
Jučerašnja skupština je prva na koju sam krenuo iz Vakufa bez imalo optimizma. Svi smo mi imali informaciju nakon višednevnih razgovora predsjednika i potpredsjednika skupštine sa raznim potencijalnim kandidatima, da niko novi, niko "treći" ne želi ući u klub. Rečeno nam je da imamo jednu jedinu opciju i tako je i bilo. Svi smo mi navijali za Zubana i co& ali nažalost odustali su. Zašto-ne znam. Nakon što je izglasano nepovjerenje prošlom sazivu UO, izglasali smo skoro isti UO iako dramatično oslabljen bez dva ključna čovjeka. Bilo je prijedloga da se imenuje krizni štab kao da imamo svo vrijeme ovoga svijeta iako smo mi u krizi već odavno. Vodeći se logikom da pripreme trebaju startati, da je bolje da pred igrače stane neko a ne niko, dajem svoj glas novom UO i predsjedniku.
Nakon toga kreće cirkus od strane predsjednika skupštine. Daje riječ ljudima koji trebaju postati novi Nadzorni odbor iako ni riječi nije bilo o tome. Formalno pravno, za imenovanje novog NO je potrebno prvo tražiti izvještaj i izglasati nepovjerenje starom NO pa tek onda birati novo rukovodstvo. Zašto je preskočena procedura, ne znam, vrlo lako se to moglo postići regularnim putem.
U biti, vrlo mi je žao tih novih ljudi koje su, po mom mišljenju, izigrali rukovodeći ljudi skupštine a ne ostali. Nuđeno im je nakon toga da uđu u Upravni umjesto u Nadzorni odbor tako da ta priča kako neko ne želi časne, poštene, neutralne ljude pada u vodu.
Priča da je Amar Osim izabrao ove ljude kako bi dokrajčio Želju je isto tako smiješna, čovjek ni sekunde nije učestvovao u njihovom izboru niti je imalo oduševljen njihovim izborom.
Nakon puna 4 sata skupštine, šaljem poruku mom drugu Nedi da odoh nazad za Vakuf pojma nemajući da će biti pauza a kamoli ne znajući da kasnije neće biti kvoruma. To mi je najkrivlje na sebe, pogriješio sam što sam napustio skupštinu.
Po povratku u Vakuf, čitam famozni FB post koji nije tačan, žao mi je što je došao od mojih najboljih drugova u skupštini pogotovo jer odavno imamo interni dogovor da ne šaljemo u javnost suvišno, žao mi je što ga je preuzeo moj Nedo, potpredsjednik skupštine iako to nije smio nikako uraditi. Potpredsjednik skupštine se ne smije svrstavati ni na jednu stranu. Žao mi je što je 16 došlo na rub srama, na javni linč a nisu to, ljudi moji, nikakvi dušmani Želje nego ljudi su ostali tu među rijetkima. Pomažu koliko ko može.

P.S. nisam uopšte među tih 16, bio sam suzdržan iako je to potpuno nebitno. Svaki član skupštine ima pravo glasati svojom savjesti a bez da bude predmet javnog linča.
Nemam ništa protiv opoziva cijele skupštine i izbora novih organa. Nemojte, života vam, da neko mog Želju mora tijelom braniti od Željovaca... Izvinjavam se na dužini posta.
Dobro jutro plava nacijo. Da se ne zaboravi, citirat cu ovog "bolesnika" plave boje. Vazno je da istina ugleda svjetlost dana. Samo istina!!!

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 14 jun 2021, 08:49

Bit ce potrebno dosta srece da kemal alispahic izbori opstanak

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 14 jun 2021, 09:23

Treba nam potpuni restart, ovaj put kojim idemo zadnjih par godina nas samo vodi u ambis i pitanje je vremena kada će svi dići ruke od nas. Neki se ne pojave na skupštini, neki napuštaju skupštinu i furaju nas da su pravi Željovci. Na skupštinu se čeka 12 dana nakon kraja prvenstva i ništa se ne odluči. Sram da vas bude!

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 14 jun 2021, 09:28

Pa sto se 2018te ne pojavise ovi tvoji na skupstini, nego ispali pobjegulje. Tad ste sutili, a sad kad se covjek nece vise da petlja, da ga ne optuzujete, bukvalno vam pustio, i opet vam kriv

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 jun 2021, 09:28

drzgemboadislic je napisao/la:
14 jun 2021, 09:23
Treba nam potpuni restart, ovaj put kojim idemo zadnjih par godina nas samo vodi u ambis i pitanje je vremena kada će svi dići ruke od nas. Neki se ne pojave na skupštini, neki napuštaju skupštinu i furaju nas da su pravi Željovci. Na skupštinu se čeka 12 dana nakon kraja prvenstva i ništa se ne odluči. Sram da vas bude!
jos na to sve kemo alispahic za trenera hahahahha 😂 ono da upotpune cirkus ko u klubu misli da je on okay za trenera hladno ga poslati u ludaru jer taj lik nije dobre glave

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 14 jun 2021, 09:31

Neko je dobro ranije napisao, treba se da uvede pravilnik 3000-5000 km na godisnjem nivou, da imas pravo glasa. I neka se posalje e-mail svim clanovima kluba, pa bujrum.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 14 jun 2021, 09:39

Tristan10 je napisao/la:
14 jun 2021, 09:31
Neko je dobro ranije napisao, treba se da uvede pravilnik 3000-5000 km na godisnjem nivou, da imas pravo glasa. I neka se posalje e-mail svim clanovima kluba, pa bujrum.
Mislim da bi bilo jos postenije ako zelis u skupštinu kluba minimalan godišnji angazman mora biti 12.000,00 Km- to je 1000 KM godišnje da navuces. Ako se vec smatras spospobnim i kompetentnim za skupštinu Zelje onda izvoli. Najveci problem je 90% ovih iz skupštine su lezihljebovici koji hoce samo da se prse i kazu ja sam u Skupštini a šuplji kao zub. Mi smo na nekoj trenutnoj prekretnici i nadam se da cemo se neokrznuti izaci iz ove "Borbe". A ovaj misimovicev jaran, kojeg vecina podrzava na forumima- sto proziva Skupštinu sastanke i slicno je pokazao koliko je jadan jer da je neka Faca predlozio bi sebe za predsjednika Kluba-ako misli da je sposoban i uspješan a ne dizat ruke i kad je sve završilo prozivat-jadno da jadnije ne moze.Trenutno nam je situacija kakva jeste i zalosno je da nije bilo niti jednog protukandidata za Predsjednika. A parola jednom Zeljeznicar uvijek Zelejznicar nije za ove koji prizeljkuju Kantonalnu ligu i oni se mogu samo lagano saget. pozzzz

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 14 jun 2021, 10:14

Trener treba da bude edis mulalic ali uo ce izabrati kemala

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 14 jun 2021, 10:17

PointBlank je napisao/la:
14 jun 2021, 09:28
Pa sto se 2018te ne pojavise ovi tvoji na skupstini, nego ispali pobjegulje. Tad ste sutili, a sad kad se covjek nece vise da petlja, da ga ne optuzujete, bukvalno vam pustio, i opet vam kriv
A ko su to moji?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 jun 2021, 10:28

drzgemboadislic je napisao/la:
14 jun 2021, 09:23
I bice restart.. Ublehe brzo odlaze..
Pročepit će negdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987 i 48 gostiju.