Pa moze, radi mene. Samo sam rekao neku cifru. Trenutno odlucuju ljudi koji marke nisu uplatili a dizu onu tablicu na sjednici. Uopste nema logike.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:18Ako cemo taj model onda ne mozemo pricati o 3000-5000 godisnje. 25-30k godisnje pa da pricamo.. Ne prodaje se klub za 150-200k maraka..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- plavousrcu
- Kontakt:
Odlicno, dobar zahtjev navijacke grupe. Svi ostavke, od Skupstine do Nadzornog. Jos jedna prilika svima koji vole Zelju a imaju kapital da preuzmu odgovornost. Samo jos ugraditi u Statut da mjesto u Skupstini kosta 3000 a u Upravnom odboru 100.000.
-
- Kontakt:
Ma ne odlucuju oni nista.. Obicni klimaci glavama, bas kao i oni koji su sjedili u toj skupstini prije ovih.. Skupstina mora biti ono sto jeste po statutu, a to je glavni organ kluba i tako se moraju poceti ponasati.. NO mora biti sto neovisniji faktor kontrole, a ne samo organ reda radi.. U upravi moraju sjediti privrednici i sposobni ljudi, a ne uhljebi i paraziti koji u zivotu marke nisu napravili.. Slazem se da bi dobar model bio da se skupstinsko mjesto placa.. Tako bi vjerovatno bili malo odgovorniji i radili bi ono sto trebaju da rade..Tristan10 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:26Pa moze, radi mene. Samo sam rekao neku cifru. Trenutno odlucuju ljudi koji marke nisu uplatili a dizu onu tablicu na sjednici. Uopste nema logike.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:18Ako cemo taj model onda ne mozemo pricati o 3000-5000 godisnje. 25-30k godisnje pa da pricamo.. Ne prodaje se klub za 150-200k maraka..
Pročepit će negdje.
Predugo su cekali eli eto bolje ikad nego ikad. Ovo saopstenje je moralo biti vec nakon izgubljenje licence odnosno j tri tacke licencu.
Odlazite iz svetinje GROBARI.
@igrajlopte 🐦
Saznadoh da pred vratima klupskih prostorija stoji najmanje 5 bogatih i sposobnih ljudi, koji obozavaju klub i koji su samo cekali da im neko malo odskrine vrata pa da oni bezrezervno ponude svoj kapital,znanje i vrijeme a zauzvrat ce da dobiju ponizavanje, ismijavanje, blacenje i na kraju tjeranje. Vidjeste li i vi te ? 

Bravo Manijaci, samo vas molim da idemo do kraja ovaj put, NEMA ODUSTAJANJA 

Pa nema ih zbog ovakvih i ovakvih sličnih tebi, **** ba visemaho_sa je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:45Saznadoh da pred vratima klupskih prostorija stoji najmanje 5 bogatih i sposobnih ljudi, koji obozavaju klub i koji su samo cekali da im neko malo odskrine vrata pa da oni bezrezervno ponude svoj kapital,znanje i vrijeme a zauzvrat ce da dobiju ponizavanje, ismijavanje, blacenje i na kraju tjeranje. Vidjeste li i vi te ?![]()
Tako je. Nije to nesto sto sam ja izmislio, nego se opcenito tako ljudi ponasaju. Ako ja dobijem npr novine dzabe, manje sanse da cu ih citati, ako se pretplatim na godisnjoj bazi, onda moj motiv za citanjem tih novina raste. Cim za nesto moras da uplatis, onda se odnos covjeka prema tome mijenja. Tako je i sa ovim. Neko skonta da je to za njega, neko odustane, a sigurno ako neko placa za svoje mjesto, onda je velika sansa da ce se ta osoba pojaviti, i vise se zalagati. Sad je samo stvar u tome da se nadje balans, da je cifra tolika da ljudi prihvate, i da ima smisla. Ja se u te detalje ne razumijem.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:36Ma ne odlucuju oni nista.. Obicni klimaci glavama, bas kao i oni koji su sjedili u toj skupstini prije ovih.. Skupstina mora biti ono sto jeste po statutu, a to je glavni organ kluba i tako se moraju poceti ponasati.. NO mora biti sto neovisniji faktor kontrole, a ne samo organ reda radi.. U upravi moraju sjediti privrednici i sposobni ljudi, a ne uhljebi i paraziti koji u zivotu marke nisu napravili.. Slazem se da bi dobar model bio da se skupstinsko mjesto placa.. Tako bi vjerovatno bili malo odgovorniji i radili bi ono sto trebaju da rade..Tristan10 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:26Pa moze, radi mene. Samo sam rekao neku cifru. Trenutno odlucuju ljudi koji marke nisu uplatili a dizu onu tablicu na sjednici. Uopste nema logike.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:18
Ako cemo taj model onda ne mozemo pricati o 3000-5000 godisnje. 25-30k godisnje pa da pricamo.. Ne prodaje se klub za 150-200k maraka..
Evo ja javno nudim 20k da budem član ove one skupštine, mislite da će me ko nazvati, pitati ko sam sta sam, boli njih ona stvar.
Ne treba dirati trenutni UO neka završe započeto oko prirpema i trenera , te tekućih obaveza.
SKUPŠTINU se mora smijeniti i diletantima poput Pešte, Džinde, Selimovića NE DATI BLIZU KLUBA!
Ako njihovi ljudi uđu u klub nakon ostavki ovih PRODAJA POMOĆNOG TERENA JE NEMINOVNA JER TA STRUJA SVE RADI RADI TOGA!
SKUPŠTINU se mora smijeniti i diletantima poput Pešte, Džinde, Selimovića NE DATI BLIZU KLUBA!
Ako njihovi ljudi uđu u klub nakon ostavki ovih PRODAJA POMOĆNOG TERENA JE NEMINOVNA JER TA STRUJA SVE RADI RADI TOGA!
Dolaze, i onda cekamo družinu pere kvrzice da imaju koga novog pljuvati Robust i drustvo. U životu svi skupa kupili tri ipo karte i klubu pomogli s dvaest pet maraka..maho_sa je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:45Saznadoh da pred vratima klupskih prostorija stoji najmanje 5 bogatih i sposobnih ljudi, koji obozavaju klub i koji su samo cekali da im neko malo odskrine vrata pa da oni bezrezervno ponude svoj kapital,znanje i vrijeme a zauzvrat ce da dobiju ponizavanje, ismijavanje, blacenje i na kraju tjeranje. Vidjeste li i vi te ?![]()
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- plavousrcu
- Kontakt:
Po Statutu se zna kako se biraju clanovi Skupstine. Mozda da posaljes mail na klub, objasnis da si voljan sponzorirati klub za mjesto u Skupstini.
znam ja kako, na prijedlogplavousrcu je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:07Po Statutu se zna kako se biraju clanovi Skupstine. Mozda da posaljes mail na klub, objasnis da si voljan sponzorirati klub za mjesto u Skupstini.

SKUPŠTINA NAPOLJE!
Ovom UO dati vremena da odradi započeto i da omogući ljudima kojima SKUPŠTINA nije dala da uđu u klub neki dan da uđu u klub!
SKUPŠTINA NAPOLJE! JER JE ISKLJUČIV KRIVAC ZA SVE DO SADA!
NEMA PRODAJE IMOVINE !
Ovom UO dati vremena da odradi započeto i da omogući ljudima kojima SKUPŠTINA nije dala da uđu u klub neki dan da uđu u klub!
SKUPŠTINA NAPOLJE! JER JE ISKLJUČIV KRIVAC ZA SVE DO SADA!
NEMA PRODAJE IMOVINE !
Statut treba mijenjati pa da ne moze svaka budala sjediti u skupstini i da se ne moze svaka budala vaditi na procedure kako bi imali interes od Zelje.
Taj Selimovic omogucio klubu licencu,a Dzindo model prema kome cemo traziti ljude sa parama,sponzore,investitore.Admir74 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:00Ne treba dirati trenutni UO neka završe započeto oko prirpema i trenera , te tekućih obaveza.
Zato ne stavljaj ljude u isti kos. nekog,ko je uradio nesto i nekog koji k.... nije mrdno
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Pretpostavljam da onda tu cuvenu komisiju za sport cine Nurko, Brkovic, eventualno Huremovic."Danas sam na Grbavici obavio razgovor sa ljudima iz Željezničara, to je jedna mlada ekipa i mogu kazati da smo imali dobar sastanak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa gdje je taj model jbm mu misa, gdje je poziv za te ljude....Cunami87 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:14Taj Selimovic omogucio klubu licencu,a Dzindo model prema kome cemo traziti ljude sa parama,sponzore,investitore.Admir74 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:00Ne treba dirati trenutni UO neka završe započeto oko prirpema i trenera , te tekućih obaveza.
Zato ne stavljaj ljude u isti kos. nekog,ko je uradio nesto i nekog koji k.... nije mrdno
Na zalost situacija je takva da je to sada jedini izlaz jer debili nisu uspjeli nista bolje smiliti niti dovuci nekog investitora ili generalnog sponzora tako da je ovo ostala jedina opcija i bojim se ako se neko ubrzo ne pojavi sa parama ne gine prodaja pomocnog ili gasenje kluba pa sve ispocetka
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Modeliraju oni dvije i po godine.. Dovidjenja svi do jednog..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.