Da, zato treba to promijeniti i uvesti placanje skupstinske klupe. Moze i to na prijedlog, nije problem pa neka raja predlaze ljude koji mogu platiti. Posalji ti mail kad si hvala Allahu u mogucnosti sponzorirati.sassari je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:11znam ja kako, na prijedlogplavousrcu je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:07Po Statutu se zna kako se biraju clanovi Skupstine. Mozda da posaljes mail na klub, objasnis da si voljan sponzorirati klub za mjesto u Skupstini.i onda imas ljude sa biroa u skupstini i upravi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma skupštinu treba ukinuti, tamo neko ko je platio članarinu od 20KM odlučuje o sudbinama ili sta ti ga ja znam, ili plati sine pa dizi ruku nema problema.
kunem vam se kada bi se sada uvelo pravilo da se plaća 3k mjesecno, pola tih ljudi ne bi bilo vise tu.
kunem vam se kada bi se sada uvelo pravilo da se plaća 3k mjesecno, pola tih ljudi ne bi bilo vise tu.
Zato ga i treba uvesti. Cim covjek nesto treba da uplati neovisno koja je cifra u ptanju, odma dva puta razmisli, ahaa nije ovo ipak za mene, sto cu ja ovde, nemam ja vremena itd, izgovori dolaze, i samo raspale. Sto je i dobro, jer onda barem imas ljude kojima je stalo, i biti ce dedicated. S nekim ces se slagati sa nekim neces, ali imati ce svoj stav, sto je i normalno.sassari je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:23ma skupštinu treba ukinuti, tamo neko ko je platio članarinu od 20KM odlučuje o sudbinama ili sta ti ga ja znam, ili plati sine pa dizi ruku nema problema.
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da je smo mogli otjerati "violinu i nisku",a ovi ispadose 5 puta gori. Pa ako treba i silom stoku otjerati.
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo uvesti da se placa. I ne samo Skupstina nego i Upravni. Ako ne mozes vezama namaknuti 100.000 godisnje klubu ili iz svog dzepa dati, koji ces ku... u Upravi.sassari je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:23ma skupštinu treba ukinuti, tamo neko ko je platio članarinu od 20KM odlučuje o sudbinama ili sta ti ga ja znam, ili plati sine pa dizi ruku nema problema.
A zasto te to iznenadjuje? Svi svamo (naravno iskljucujuci poltrone, botove) na koji nacin je ova nova uprava dosla. Oni nisu tu jer su imali drugaciji plan, viziju, neku ideju za jos jaceg Zelju. Oni su se uhljebili preko Amara i tu su samo da bi otjerali bivsi upravu. Da zauzmu fotelje i funkcije. Nista drugo. I sta se onda mogla i ocekivati nego ovo sto trenutno imas.Railwayman30 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:26Ja ne mogu da vjerujem da je smo mogli otjerati "violinu i nisku",a ovi ispadose 5 puta gori. Pa ako treba i silom stoku otjerati.
Drago mi je za ovo saopstenje Manijaka, ali jug je medju najvecim krivcima sto je doslo do dolaska/povratka ovi grobara koji trenutno zakopavaju Zeljeznicar.. Ovo saopstenje je moralo doci minimum 1-2 godine u nazad kad se vidjelo da ovi blage veze nemaju sta rade i da su obicni uhljupi koji se kriju iza Amara. Eh kad je i doticni babuka zakazao u sportskom segmentu to je bio kraj svih krajeva.
Toliko su srozali klub da mi vec iducu sezonu mozemo otpisati. Dok ekipe polahko pocinju pripreme, odlasci dolasci kod nas muk. Evropa bi bila ravna nekom plasmanu u Playoff lige prvaka.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 14 jun 2021, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ljudi udju u skupstinu ili u UO samo da bi se pohvalili raji, ne znog neke koristi klubu. Jel normalno da sjedis u skupstini ili UO a nemas marke u dzepu.
Grbavica786 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:37Ljudi udju u skupstinu ili u UO samo da bi se pohvalili raji, ne znog neke koristi klubu. Jel normalno da sjedis u skupstini ili UO a nemas marke u dzepu.

Sta kaze onaj PR je sve pokrenuo hahahahha
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Sportske
Šta se dešava na Grbavici: Pljušte ostavke, klub ostaje bez sponzora
Pljušte ostavke na Grbavici nakon saopćenja “Manijaka”
Navijači Željezničara oglasili su se danas saopćenjem za javnost u kojem traže ostavke kompletnog rukovodstva Plavih sa Grbavice, te svih članova Skupštine.
Kako saznaju Sportske,ba preko 10 članova Skupštine kluba stavilo je svoje mandate na raspolaganje, odnosno podnijeli su neopozive ostavke.
U narednim danima očekuje se da i ostali članovi Skupštine podnesu ostavke.
Također, predstavnici sponzora su napustili klub, te je neizvesno šta će se dešavati sa Željezničarom u narednom periodu
Ko je predložio Kemu za trenera u ludaru ga staviti, a koga je zvao na razgovor doživotnu zabranu da pridje klubu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Eh super, i ovo malo sponzora smo otjeralibraco je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:45Sportske
Navijači Željezničara oglasili su se danas saopćenjem za javnost u kojem traže ostavke kompletnog rukovodstva Plavih sa Grbavice, te svih članova Skupštine.
Kako saznaju Sportske,ba preko 10 članova Skupštine kluba stavilo je svoje mandate na raspolaganje, odnosno podnijeli su neopozive ostavke.
Također, predstavnici sponzora su napustili klub, te je neizvesno šta će se dešavati sa Željezničarom u narednom periodu
Na zalost ovih botova i majstora za krecenje niko ali niko , ko je bio u organima kluba u poslednje 4 godine nece moci ni blizu kluba a kamoli u NO Ili UO.Zivi bili pa vidjeli.
Vazduh treperi, sprema se oluja.Dosta je bilo vise 4 godine mrcvarenja.Mrs svi , ali svi.
Vazduh treperi, sprema se oluja.Dosta je bilo vise 4 godine mrcvarenja.Mrs svi , ali svi.
Ne brini se za sponzore, novi sponzori su ReX i Robust dva velika privrednika. Ta dvojica sta znaju cudo ne rade u GoogluTigerWoods je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:48Eh super, i ovo malo sponzora smo otjeralibraco je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:45Sportske
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Samo pocistiti ublehe, pa onda vidjeti sta i kako.. Dok su ovi ublehasi na pozicijama nema ni teoretske sanse da se i razmislja o nekom rjesenju.. Prioritet broj jedan je zastita imovine od lesinara.. Manijaci su se trebali ranije oglasiti, ali bolje ikad, nego nikad..
Pročepit će negdje.
Ekipu Željezničara zvanično je napustio i mladi fudbaler Eldar Šehić koji je imao ugovor do kraja naredne sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na stadionu protesti a vi za tastaturama. Svi koji ste u Sarajevu, predstavljate se kao Zeljini navijaci a niste pred Grbavicom, mislim da vam je sad jasno ko ste i sta ste. A najglasniji ste uvijek.
Šteta jer sam se nadao da će ostat za rotaciju s Malićem plus nije skup i dalje se pika kao U-21 igrač. Hvala mu na oprostu svih dugovanja i na golu Atletico Madridu. Sretno Šeha
- Bersaga
- Kontakt:
Momak je oprostio sva dugovanja. Svaka čast Šeha, hvala ti za onaj gol protiv Atletica, puno sreće u nastavku karijere

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Hvala za Atletico i za gospodski razlaz sa klubom. Sretno dalje Šeha.
Željezničar za život cijeli!