FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se tice Dedica klub po mjeri za njega, nek se sjedi i nek je mezetluka poslije utakmica i treninga.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jest lijepo sto se aktivirala tema, a ne raspadamo se vec pricamo o fudbalu.
Mislim da se nece dovoditi zvucnije ime na golmansku poziciju vec da cemo pokusat opet "ubosti" dobrog golmana za male pare kao Goluba.
Mislim da se nece dovoditi zvucnije ime na golmansku poziciju vec da cemo pokusat opet "ubosti" dobrog golmana za male pare kao Goluba.
To stoji, sl cinjenica je da covjek pravi golmane i da snjim svaki napreduje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Isto tako imao je i promasaja, Bukvica je on preporucio.
Stigao je ovaj mali iz Drine, Drakulic.RollingPaper je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:06Jest lijepo sto se aktivirala tema, a ne raspadamo se vec pricamo o fudbalu.
tz tz tz tz tz tz
Lijep pocetak sedmice. Prvo vijesti o nekoliko sponzora pa zatim o pojacanjima. Ne sjecam se da smo ikada ranije doveli nove igrace ili produzili nekim od standardnih. Obicno su na prozivci igraci koji dodju na probu pa ako prodje prodje. Mogla bi se ove godine fina ekilica sastaviti
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Drakulic je 2001 godiste i dosao je da se radi s njim.
Bukvic je bas los izbor, uz Lakica ne znam da ima losiji u ligi. Nadati se da je rezerva.
vidim nazalost tu su i jos neki tipa Mujagica, Saleta sto znaci da se nece traziti neka puno kvalitetnija rjesenja.
Ramic ce nama dobro doci, posebno po ovim uslovima. Jedino je pitanje gdje ce Dzenis igrati.
i isto se namece problem trenutno : Beganovic, Devedzic,Jusic, Osimic startna odbrana zbog godista, plus novi golman, ne ulijeva ni malo povjerenja.
Mahir Karic bi mogao igrati dobro sa Balicem, ali opet mislim da i tu ima sretnijih rjesenja i za male pare. Mada je to pristojan igrac.
sad moraju dovesti ubitacno krilo i stopera. Bas koji ce praviti razliku. Pozeljno bi bilo uloviti i Rustemovica. Bolje Rustem za 4, nego Karic za 3 hiljade.
Bukvic je bas los izbor, uz Lakica ne znam da ima losiji u ligi. Nadati se da je rezerva.
vidim nazalost tu su i jos neki tipa Mujagica, Saleta sto znaci da se nece traziti neka puno kvalitetnija rjesenja.
Ramic ce nama dobro doci, posebno po ovim uslovima. Jedino je pitanje gdje ce Dzenis igrati.
i isto se namece problem trenutno : Beganovic, Devedzic,Jusic, Osimic startna odbrana zbog godista, plus novi golman, ne ulijeva ni malo povjerenja.
Mahir Karic bi mogao igrati dobro sa Balicem, ali opet mislim da i tu ima sretnijih rjesenja i za male pare. Mada je to pristojan igrac.
sad moraju dovesti ubitacno krilo i stopera. Bas koji ce praviti razliku. Pozeljno bi bilo uloviti i Rustemovica. Bolje Rustem za 4, nego Karic za 3 hiljade.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 15 jun 2021, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Jesul to Karic i Badji skoro pa zavrseni? Ne znam vala, Karic mi je onako, nisam prezadovoljan njim. Badji je dobar igrac, ali i on i Ramic, jedan je klupa, kao besplatni zasto da ne, ali opet Alic onda trpi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
Ne valja to nikako. I Badji i Ramić su poluigrači. Nijedan nije klasa.
Jednog se može dovesti, drugi je višak. Bolje ostaviti prostor Aliću.
Jednog se može dovesti, drugi je višak. Bolje ostaviti prostor Aliću.
-
- Kontakt:
Rustemović slobodan. S njim u sredini bi bili beton.
Karlos odlazak još da se saleta sjete otjerati u mp3.
Karlos odlazak još da se saleta sjete otjerati u mp3.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Jesu li sigurno besplatni?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Kazem "kao besplatni zasto da ne", pod pretpostavkom da dodju kao takvi. Ali nisam ni ja za obojicu, opet kazem kao besplatni i nek sjede na klupi, uceraj im, mada sve su to jos spekulacije.
075 ❤
075 ❤
Ma nije Badji dosao niti vjerujem da ce doci, ne znam odakle im to.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Od Karica koliko znam nema nista, Ramic je po meni solidan napadac uz dobra krila ili vezni red on bi se natrpao golova. Mislim da Civic nece dolaziti Begu nece prodaviti znaci opet ce se Osmic gurat lijevo onaj Islamovic ce mu bit kao neka zamjena ili ce igrat 3 5 2 , al koji ce nam onda qurac.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Nadam se da će mlade igrače potpisati na minimum 2 godine, jer bez toga nema smisla forsirati mlade igrače, u smislu da neće biti profita za klub u budućnosti.
Bega je odigrao loše sezonu zato ga i ne mogu prodati nigdje. Mene lično što se tiče bio bi zamjena Osmiću dok ne vrati staru formu. Kapitensku traku treba dati Saidu, jer je realno lider ove ekipe i najbolji fudbaler u timu trenutno.
Bega je odigrao loše sezonu zato ga i ne mogu prodati nigdje. Mene lično što se tiče bio bi zamjena Osmiću dok ne vrati staru formu. Kapitensku traku treba dati Saidu, jer je realno lider ove ekipe i najbolji fudbaler u timu trenutno.
Svim mladim su ugovori potpisani na 1+1sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:28Nadam se da će mlade igrače potpisati na minimum 2 godine, jer bez toga nema smisla forsirati mlade igrače, u smislu da neće biti profita za klub u budućnosti.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Ovog Dedica **** za sva vremena, nek ga ne vracaju vise nikad, taman da Neuere pravi. Dupelizac
Fakat, branio bih ga da smo u losoj situaciji kao cesto u proslostidesperados je napisao/la: ↑16 jun 2021, 04:00Ovog Dedica **** za sva vremena, nek ga ne vracaju vise nikad, taman da Neuere pravi. Dupelizac
tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
I dalje isto misljenje imam
075 ❤
075 ❤