FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 15 jun 2021, 11:49

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 11:40
Zastone je napisao/la:
15 jun 2021, 11:28

Zamisli ti neki direktor u nekoj firmi a tvoja je odgovornost ogromna, gledas kako svako radi sta hoce, svi nesto dogovaraju,ugovaraju a ti ces na kraju popusiti foru jer si hajmo reci tu najodgovorniji poslije vlasnika. Zar ne postoje nacini sastanaka da se tome stane u kraj, da ne mogu svi raditi sve? Da li klub ima plan B? Kazu prekoracen budzet jer smo htjeli iskorak u europi a mi od zvucnih doveli samo Susica, svako ko je pogledao press vidio je da se ne zna ko pije a ko placa.. ne mozes ti samo sutiti na neke stvari i klimati glavom dok je dobro jbg. Nama uz vlasnika trebaju sposobni ljudi koji ce i dodatnih para naci, braniti interes i kluba na kraju krajeva.
Pa druže upravo je ona i slala te prigovore i protivljenju takvom rasulu od strategije direktno vlasniku? Upravo je i tražila taj povratak strategiji Tan-a i sad je to skontao i ovaj...zbog toga je i došao talijan, Nam je zanemarivao Akademce jer je htio u grupe pa onda ostalo...Sušić je preskup, pogotovo kad skontaš kakve igre donosi Brkić ili Hiroš ili Doffo koji su ti zajedno jeftiniji od Tine...govorila je to Sabrina al jok ne valja ona, Emčo luče naše najbolje zna...
Nadam se da ce udruzenje navijaca traziti i te dopise prema Namu jer je rekla da ce to vrlo rado pokazati ili jos bolje novinari. Pa da na kraju znamo ko je direktan krivac za ovo stanje jer cim nema para nista nije dobro. Ja ne mogu da shvatim da mi nemamo za platu koliko god da je to novca.. ne takmicimo se mi u hnl i nemamo 5 tina na budzetu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jun 2021, 11:50

Ne kontam ove sto na svaki nacin pokusavaju opravdati svaki potez uprave. Imaju oni puno propusta, cesto kašnjenje plata koje nas puno koštaju rezultatski i donose nezadovoljstvo u klub, prodaja najbolji igraca za male pare ne dovodjenje adekvatni zamjena, loša strategija oko ulazka nasi ljudi u NS BIH. Sve ovo je posao uprave koja mora bolje, ako mislimo da nam se ne ponovi proljetni dio od ove godine.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jun 2021, 11:53

Ja mislim da Kosevo ispunjsva uslove sve bar za 1.pretkolo Koferencijske lige
Nije mi jasno sta ce igrati u Zenici ako Kosevo ispunjava uslove
Ispunjva i za 2.pretkolo KL cak mislim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:59

Pitar6785 je napisao/la:
15 jun 2021, 11:45

Sta je to Sabrina uradila sto se tice stadiona, mozda PREDLOZILA NAMU PAR ADVOKATA, i na kraju mu samo saopstila sta su joj oni rekli da se moze uradit i on to odbro to je sve.

Ako mislis da je ona svoim znanjem lobijem ili necim drugim dobila na korstenje stadion na 45 godina TESKO SE VARAS.

Vise zasluge ima KASUM I ONAJ BRADATI RUMENI ADVOKAT I PLINOVODJA OD NJE STO SE TICE STADIONA. A prvi razlog su NAMOVE PARE.

Drugo mjesto i trofej to niko ziv nebi prihvatio prije prvog kola nastavka prvenstva..

Prvenstvo jeste ne regularno satim se slazem..

Ona je obicni kurir a glumi direktora

Kao nesvidjami se Namova strategija nizasta se nepitam ja bi da dam odkaz al nemogu jer Nam nece da primi moj otkaz..

Neko ko hoce da odkaz i da ode nemozemu milion NAMA zabranit.

Neopoziva ostavka kratko jasno.

Ja sam je branio al sabljica krste hebib ahmet niko jos od igraca nije doveden, prica o bajramovicu arapovicu kad ono trener nivo senada repuha
Pa predocili su ideju, i ona je pravnik, i advokati su u odboru, radili su svi zajedno jer su to stavili kao projekat kluba glavni, ne samo advokati al svakako da je njihova najveća zasluga...Kasum nije ništa posebno oko tog lobiranja uradio nego u procjeni i analizi ali je došao u klub zbog toga šta će moći uraditi na stadionu sa svojim poznanstvima itd. i neka je i treba...

Pa normalno da ne bi prihvatio kad su svi igrači bili tu ali jbg s obzirom šta je sve bilo meni to nije katastrofalno, posebno ne što sada nakon toliko vremena opet vraćamo naš stadion, historijski događaj a pao u sjenu zbog sranja u ligi

Pa i rekla je to praktično , da su oni tu da savjetuju Nam-a i ispunjavaju šta on zamisli, u smislu može li to sa našim zakonima itd.

Drago mi je što je napravljen zaokret nazad na Akademiju, drago mi je zbog stadiona, veselim se evropskim tekmama, ima još nekih stvari al to će biti objavljeno iz kluba na vrijeme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jun 2021, 11:59

Radio je Hadžić solidno dok je bilo para, Vinko isto tako...
Jedino je Tatar otisao da mu se nije nasla zamjena a svi znaju kakve su tu okolnosti bile.
Ako je Nam rekao da je on krivac nemamo mi sta tu raspravljati i analizirati, on da je odradio sve kako treba sigurno bi rastjerao Sabrinu i kompaniju jer su izgubili njegovo povjerenje. Ovako je manje vise sve jasno samo nekom bi bilo lakse da eto kao nekog otjera...
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 12:01

donDondon je napisao/la:
15 jun 2021, 11:49

nista upravu si sve,ja ne pratim klub nisam nista gledao,ti sve znas,situacija je idealna,cujemo se nakon petog kola,i drugog kola predkvalifikacija
ma i ako se ne čujemo svako tebi dobro :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 jun 2021, 12:03

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 11:19
Sanchez1987 je napisao/la:
15 jun 2021, 11:03
Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:51

Pa čuo si kako ide to , stavi se oglas, javi se na oglas, oni predlože mišljenje , vijetnam odobri ili ne, a nekad sami se umješaju kao sa talijanom
Sabra je znaci dala misljenje da treba doci vinko kao dugorocno rijesenje,da treba doci hadzija,da treba doci ona njena desna ruka velic kako vec bi,da treba prodati rahmana i tatara,i sve to katastrofalne odluke,a nije do nje,ko produzi sad hebi i krletu?
stavili oglas, javio se ćelo, dali mu poso, otjero kešoljuba, doveo vinka, velić je radio u članstvu, tatara prodo emčo, Krletu je produžen ugovor to je pametna odluka ko god da je, Hebi još nisam vidio da je....i to bi bilo loše...
Ko mu je dao posao,ko je potpisao da moze? Nije celo otjerao kesoljuba,ko je rekao vinko dugorocno rijesenje?ko je doveo velica da prima platu ni za sta? De molim te ne pravi se budala bezveze kad znas sta je posao nekog direktora,ako je tako sta ce nam uopste ta pozicija. Kad ljudi bruku i sramotu zele opravdati pa ne znam et,pogledas dva snimka sabrina press i hadzija ono i budal vidi kakav je cirkus u klubu i opet kao ne vide nista :guz:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 jun 2021, 12:04

Nije u soldima sve
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 jun 2021, 12:07

Najsmjesnije na onoj press konf. pricaju kolko su se zajebali u vezi Catakovica i kako se mogao dovest da se htjelo i kako je momak korektan i kako idemo na mlade i onda nista momka potpise **** CSKA iz Sofije mjesec poslije . Dje su ti mladi , eto momak prvi strjelac u 19 lige i zeli da dodje u Sarajevo i nista , jel mi idemo na mlade il sta radimo. I obecali da ce bit transparentniji posebno prema navijacima i opet niko veze nema , ni sta hocemo ni koja nam je strategija , bukvalno od igraca saznajemo da li ce doc nece li , ko je zelio doc itd . Mislim van pameti mi je ova nesposobnost.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 12:08

bordobijeli je napisao/la:
15 jun 2021, 11:50
Ne kontam ove sto na svaki nacin pokusavaju opravdati svaki potez uprave. Imaju oni puno propusta, cesto kašnjenje plata koje nas puno koštaju rezultatski i donose nezadovoljstvo u klub, prodaja najbolji igraca za male pare ne dovodjenje adekvatni zamjena, loša strategija oko ulazka nasi ljudi u NS BIH. Sve ovo je posao uprave koja mora bolje, ako mislimo da nam se ne ponovi proljetni dio od ove godine.
Evo često kašnjenje plata kažeš - koji je uzrok? nije prošla uplata Nam-a, kako je tu kriva uprava? Posudili neku lovu da bi premostili do sljedeće uplate? A i to je do Nam-a koji nije ispunio svoj dio a kao ne da zaduživanje klubu? Pa kako kralju? Da nema Tana svi bi otišli igrači...

Loša strategija ulaska naših u NSBiH, tu se slažem djelimično jer da je sve ok ne bi bilo bitno, a druga stvar mahala nas izdala, tj. sda i progurali svog lika i taj sad glasa sa Vicom rega uhljebio se papak

Ima mjesta za kritiku to stoji al uz sva sranja ovo nije neuspješna sezona

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 jun 2021, 12:12

Mene samo brine jedno pitanje: da li će uopšte više bit ulaganja iz Vijentnama nakon ovih malverzacija i otvorenog kriminala u našem fudbalu bez ikakve odgovornosti ikog, a sve je to prošlo bez reakcije navijača.

Manje je bitno ovo branjenje svega i svačeg, ovako se branilo i ismijavalo kad je neko pisao da kasne plate. Sad se ismijavaju i negiraju tužbe. Ovako su ismijavani i "kritičari" nakon +9 pa su ovi branioci govorili da će titula biti, pa spominjali i prozivali kritičare da li će se radovati tituli, da li ćemo doć ispred vječne.

Ne govori to neko što voli što je takvo stanje, nije to atak na nekog, to ne treba bit pod tepihom već se treba znat kako bi se uz pritisak što prije našlo rješenje za taj problem i spriječili još veći problemi.

Priča i o dokazima su glupost.
Primjer: dokažite mi da Husref nije oprostio sve nakon otkaza? Ja tvrdim da je vratio 7 plata a ostalo do kraja ugovora oprostio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 jun 2021, 12:14

:kafa:
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 15 jun 2021, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2021, 12:15

bordobijeli je napisao/la:
15 jun 2021, 11:50
A prosle godine ste se uzdigli i hvalili sve i svasta kad se u doba korone nije nikome marka ostala duzna, a pritom su u 4-5 mjeseci nisu dvije utakmice odigrali... Tada ste isli i uzdignute glave od pdf-a do pdf-a se hvalili tim podatkom, ko je to omogucio?

Sad cim malo nesta zaskripi, odmah vi neki korektivni faktor izigravate.

Nije problem kritikovati, samo je problem iz koje kuhinje to dolazi i za ciji interes.
Mozda ti nisi kapacitet da to shvatis, al tebe ne krivim nimalo.

Izaci ce sve na vidjelo kad tad...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 15 jun 2021, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 12:16

Sanchez1987 je napisao/la:
15 jun 2021, 12:03

Ko mu je dao posao,ko je potpisao da moze? Nije celo otjerao kesoljuba,ko je rekao vinko dugorocno rijesenje?ko je doveo velica da prima platu ni za sta? De molim te ne pravi se budala bezveze kad znas sta je posao nekog direktora,ako je tako sta ce nam uopste ta pozicija. Kad ljudi bruku i sramotu zele opravdati pa ne znam et,pogledas dva snimka sabrina press i hadzija ono i budal vidi kakav je cirkus u klubu i opet kao ne vide nista :guz:
Pa vijetnam kralju sve ide njima na odobrenje. Pa cirkus je jer ga je ovaj napravio time što je svakom željoteku odobravao a sve zajedno niđe veze ni dogovora....ti zapeo za funkciju ko pjano za plot...sve ti se objasni ali DIREKTORICA je...ima šef iznad šefa jbg ti...pa i ja kažem koji će nam klinac ali mu treba neko da mu objasni zakone u zemlji gdje posluje...pa sad taman samo advokate ostavio u klubu treba mu neko...bezveze se sekirate i nešto mržnju neku bacate na nekog a u biti najveća fula je što je lik svoje nešto zamislio i pičio pa to nije uspjelo e sad ko je kriv? ko je kriv?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 jun 2021, 12:17

Historicar je napisao/la:
15 jun 2021, 09:21
Joj da hoce Borac dobiti Cluja, i to prva u BL. Sva ona euforija zbog kriminalno osvojene titule bi im splasnula u sekundi.
hahahahahahahahahahahahaqhahhhahahahahah kako im se vratilo za Vicu i sav onaj sudijski kriminal :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 15 jun 2021, 12:17

Uplate ovom Haretovom malom i prvog i petnaestog :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2021, 12:17

Najbolje opcije za naš klub

1. Podgorica - blizu, loš koeficijent, završili 4. u Crnoj Gori.
2. Dila Gori - daleko ali relativno slaba ekipa, trenutno 5. u Gruziji.
3. Milsami - liga Moldavije je slabija od naše a tu su bili treći, tu i tamo, nisu neka ekipa.
4. Noah - ništa spektakularno ali su jači od ove 3 ekipe iznad a u domaćem prvenstvu su drugi, daleko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 12:18

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
15 jun 2021, 12:14
Hadzicu nudimo manju platu nego u Mladosti sto je imao.
A Zrinjski nudi dosta vise. On bi kod nas, al besparica velika.
Zrinjski mu je extra klub taman za njega, ne igra evropu, niko ga ne vidi, ne igra za trofeje, bombon

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 jun 2021, 12:20

MortemHz je napisao/la:
15 jun 2021, 12:17
Najbolje opcije za naš klub

1. Podgorica - blizu, loš koeficijent, završili 4. u Crnoj Gori.
2. Dila Gori - daleko ali relativno slaba ekipa, trenutno 5. u Gruziji.
3. Milsami - liga Moldavije je slabija od naše a tu su bili treći, tu i tamo, nisu neka ekipa.
4. Noah - ništa spektakularno ali su jači od ove 3 ekipe iznad a u domaćem prvenstvu su drugi, daleko.
Znači Noah nam protivnik.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 15 jun 2021, 12:21

Bravo historicar, eto im Cluj pa nek se jjebu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 35 gostiju.