FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Denchi sam protiv svih Sabrine mi
Mogu se kladit da ce Tatar sad u Sisoje City hahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Imali su priliku otkupiti upravljačka prava, koje im kriv što nisu. E tada su oni izgubili klub.Zip je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:11Rundo i Husro.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:09Ja se tebi nisam obraćao tako da ne otimaš razgovor citiranjem mog odgovora drugoj osobi nego pitaj ako nešto hoćeš da znašOtvoriteoci je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:00
To ti mislis da je besplatno
Sve sto napravis na tim terenima,salje se u pripizdine za smijesne pare i tako u krug.
Izgubili smo klub,palako gubimo i nadu da ce ikad biti bolje i da cemo izaci iz ove zabokrecine....
Koliko znam, razgovor je išao od: nema ništa novo-ima nešto novo-do tvog ma i to što je novo je kurhac
Zašto to misliš , obrazloži molim te?
Recimo ja znam da će i taj kamp kao i stadion biti riješeni trajno u vlasništvo kluba, zašto ti misliš da neće, slobodno navedi
Ko je ba izgubio klub? Ko ste vi? Who is you?
Eo ga Sablic najbolje poznaje naseg protivnika haha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gdje će ko sa rajfešlusom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I nije mogao s jačom ekipom od naše nadjačat ih, jedna pobjeda u 5 tekmi, izgubio finale kupa od njih

Nije ovaj Milsami toliko loš, opet nismo sreće imali. Od toliko amaterskih ekipa, nevjerovatno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ehhh, ja prije 20 dana rezervisao let za Kišnjev...
Ovom prilikom se zahvaljujem Komisiji za izvlacenje UEFA-e, kao i Upravi kluba na celu sa direktoricom koji su obecali da ce sve uciniti da dobijemo Moldavski klub.
HVALA VAM OD SRCA
E sad za Kovu, osim onih standardnih pljuvaca po klubu na koje smo vec i navikli i vecina i ne obraca pažnju na njih, mozda vam je jasno koliko trolova imamo na temi...
Jedan ne zna ni kako nam se golman zove, drugi napisao 6 postova,a bolje zna stanje u klubu od vecine clanova UO...
Pogledajte i sami kako " navijaci" kluba spustaju cijenu Vladanu,vjerujem da veceras do 21 h bi bilo da mi moramo platiti poljacima da Kova predje kod njih...
Sve u svemu Kova ,sretno ti bilo i hvala za sve one vrhunske odbrane ,a hvala ti i za ovaj transfer i dobar procenat od buduceg...
Jedino mi je zao sto neces u moju drugu domovinu u prvom pretkolu...
A ovi dusmani,trolovi, neznalice, opet ste se zaletili i opet promasili...
Ovom prilikom se zahvaljujem Komisiji za izvlacenje UEFA-e, kao i Upravi kluba na celu sa direktoricom koji su obecali da ce sve uciniti da dobijemo Moldavski klub.
HVALA VAM OD SRCA

E sad za Kovu, osim onih standardnih pljuvaca po klubu na koje smo vec i navikli i vecina i ne obraca pažnju na njih, mozda vam je jasno koliko trolova imamo na temi...
Jedan ne zna ni kako nam se golman zove, drugi napisao 6 postova,a bolje zna stanje u klubu od vecine clanova UO...
Pogledajte i sami kako " navijaci" kluba spustaju cijenu Vladanu,vjerujem da veceras do 21 h bi bilo da mi moramo platiti poljacima da Kova predje kod njih...
Sve u svemu Kova ,sretno ti bilo i hvala za sve one vrhunske odbrane ,a hvala ti i za ovaj transfer i dobar procenat od buduceg...
Treće pretkolo je kraj ako nas ne usere recimo Dundalk ili Suduva, pa i Maribor je ok, ovo ostalo teško
FC Basel ** Sui 49.000
FC København ** Den 43.500
Viktoria Plzen ** Cze 33.500
AA Gent ** Bel 26.500
Anderlecht Bel 25.000
FK Astana ** Kaz 22.500
LASK Aut 21.000
Feyenoord ** Ned 21.000
Qarabag FK ** Azb 21.000
FCSB ** Rom 21.000
Maccabi Tel-Aviv ** Isr 20.500
PAOK Thessaloniki Gre 20.000
AEK Athens ** Gre 19.500
Partizan Belgrade ** Srb 18.000
Hapoel Beer-Sheva ** Isr 17.500
BATE Borisov ** Bls 17.500
Molde FK ** Nor 17.000
Rosenborg BK ** Nor 14.000
NK Maribor * Slo 14.000
NK Rijeka ** Cro 13.500
Apollon Limassol ** Cyp 13.500
FC Fehérvár * Hun 11.500
Dundalk * Irl 10.500
Austria Wien ** Aut 10.000
Paços de Ferreira Por 9.709
CD Santa Clara ** Por 9.709
Suduva Marijampole * Lit 8.750
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... zak/401537
Hadzija reaguj
Hadzija reaguj
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kovacevic odlazi, imas zamjene u vidu Dizdarevica i Kanurica
Mili bi trebao otici, isto nista previse strasno jer je tu Kurdic
Fanimo odlazi, e tu nam treba igrac..
Desno krilo, lijevo krilo, spic i bek nam trebaju ako ista hocemo da uradimo u europi, a bgm i u ligi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koja je to sad logika?
Koliki je porez na transfere? Hajd recimo da je 20%,lupam cifru.
Prva varijanta,uzmes 300k,drzavi dadnes 60k tebi ostane 240k.
Druga varijanta,uzmes 500k,drzavi dadnes 100k tebi ostane 400k.
I ti sada hoces da kazes da je bolje uzeti manje para da bi dao drzavi manje poreza vec uzeti vise para i logicno platiti vise poreza?!
Ili hoces da kazes da ce namjerno prijaviti manji iznos odstete da bi platili manje poreza,a ostatak para uzeti ‘ispod stola’? Zar nije Sabra postena i transparentna!?
Mozda da Kurdic ode iz kluba. ima neka ponuda za njega.
- robertkosar
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:41Ehhh, ja prije 20 dana rezervisao let za Kišnjev...
HVALA VAM OD SRCA![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ako je zaista tako to je extra,slazem se. A realno sve ispod bilo bi malo.
-
- Kontakt:
Samo dušmani i hejteri ce reci da ove pare za Kovačevića nece biti uložene u dovođenje kapitalnih pojačanja u borbi za titulu

Evo Irfan trazi opet klub.
sada treba dovesti Pirica 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Anpa, bhfanatic14, johntravolta123, SamoDaKazeem i 60 gostiju.