FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kada bi ušli( vratili se) svi ŽELJOVCI zajedno u klub i ZAJEDNO radili to bi nam svima bio rođendan. Jer samo to je Željo.
Kad bi mi mogli za pocetak izbaciti podijele izmedju navijaca bilo bi vrh... Da ne ide svaka druga recenica Amara ovo, Amar ono ili Miske ovo, Miske ono... Nabijem ja njih obojicu, Zeljo ispasta zbog njihovog ega
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Gore od podjele navijaca je pohlepa ovi ljudi u klubu i oko kluba sto zele uci u isiti radi licnih interesa.
Mjau !
Vidjelo se i po pisanju na forumu da je ljudina.KANA je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:20Jednu stvar moram podijeliti sa Vama ,sinoc sam 1000 puta napisao post pa obrisao ,jednostavno nemam rijeci kojima bi opisao kako sam ponosan na brata Dejanauvijek sam mislio da ne moze niko vise od mene da voli Zelju ali sam sinoc bio popisan,ponosan na njega u istom momentu ma hiljadu nekih osjecaja .Drug mi jedan koji je u Zelji rece jebote opet obicna raja skuplja pare I donose u klub da pomognu I kako mi spomenu da ga stalno vidja na treninzima ,da radi to sto radi odmah sam skontao da je brat Dejan
Brate boli me briga da li ces mi zamjeriti sto sam ovo napisao ali sam morao ,Voli te brat I ponosan sam na tebe ,pokazao si kako pravi navijac voli svoj klub ( dok mi vecina samo seremo
)
Ako je ovo istina, Dejo ziv bio i duplo ti se vracalo.
KANA koga pohvali ocekujte za 6 mjeseci da ce biti smecar
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Dejo, javi seeeee !
Bravo, svi se trebamo uključiti pa koliko ko i kako može ! Izronit će stari za one što ga voleeee !
Bravo, svi se trebamo uključiti pa koliko ko i kako može ! Izronit će stari za one što ga voleeee !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Fino mi KANA stavi belaj za vrat, još će ljudi misliti da imam para
ma ništa braćo nisam nikakvu akciju pravio, malo i on pretjeruje, ali generalno trebamo stati svih uz klub sada, to je najbitnije.

Kako imamo svijetlih primjera isto tako imamo i onih koji nisu bas za pohvaliti
u klubu je neki dan uletio momak cak je I obezbjedjenje moralo intervenisati ( iako ga nemamo) koji je razocaran skupstinom I sto je predsjednik Cera bombas iz Londona otjeran I tako mu je propala svaka nada da ce jednom odigrati tenis mec ,bio je naoruzan znojnicima
meni sve govori da je to Dela ( trazio je pare od clanske koju je uplatio prije par godina)

KANA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 10:09Kako imamo svijetlih primjera isto tako imamo i onih koji nisu bas za pohvalitiu klubu je neki dan uletio momak cak je I obezbjedjenje moralo intervenisati ( iako ga nemamo) koji je razocaran skupstinom I sto je predsjednik Cera bombas iz Londona otjeran I tako mu je propala svaka nada da ce jednom odigrati tenis mec ,bio je naoruzan znojnicima
meni sve govori da je to Dela ( trazio je pare od clanske koju je uplatio prije par godina)

Ima li vise tog trenera?
Većina portala je prenijela da će trener danas biti izabran, odnosno da će "komisija za sport" ozvaničiti Alispahića.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 10:09Kako imamo svijetlih primjera isto tako imamo i onih koji nisu bas za pohvalitiu klubu je neki dan uletio momak cak je I obezbjedjenje moralo intervenisati ( iako ga nemamo) koji je razocaran skupstinom I sto je predsjednik Cera bombas iz Londona otjeran I tako mu je propala svaka nada da ce jednom odigrati tenis mec ,bio je naoruzan znojnicima

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Vrijeme je da i mi počnemo s ugovorima plata 600 KM i ćao. Kad država nakon pandemije nije pomogla klubovima koji su prepušteni sami sebi zašto da plaćamo doprinose na 5 6 hiljada a onda se fatamo za glavu.
Plata šest joja hos ili nes.
Plata šest joja hos ili nes.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Hoće li nam to fakat Kemo Alispahić biti trener?

Bolje da su nekoga sa ulice pokupili matere mi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Proximic, tiagofaria25, zeljovolimte i 52 gosta.