FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stanojević, Lazić, Crepulja, Halilović... igrači iz historijske generacije, iz ekipe koja je imala najbolju atmosferu i ekipe koja je postigla najbolji rezultat u poslijeratnoj historiji kluba. Svi su imali značajnu ulogu. Svi su slobodni.
Napravili smo dosta grešaka, pare su nam najveći problem. Prodaš Kovačevića, Đokanovića, Miličevića i dovedeš ova 3-4 bivša igrača, slobodna. Vratiš dugove, nemaš ništa slabiju ekipu, poplaćaš igrače i automatski popraviš atmosferu. Nećemo imat ništa lošiju ekipu čak šta više, u tim okolnostima bi bili konkurentni za titulu.
Napravili smo dosta grešaka, pare su nam najveći problem. Prodaš Kovačevića, Đokanovića, Miličevića i dovedeš ova 3-4 bivša igrača, slobodna. Vratiš dugove, nemaš ništa slabiju ekipu, poplaćaš igrače i automatski popraviš atmosferu. Nećemo imat ništa lošiju ekipu čak šta više, u tim okolnostima bi bili konkurentni za titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ko do sad nismo navikli dovoditi igrace koji ne igraju po god - dvijesamoSA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:08Kako neko ko nije sutno loptu godinu dana nama moze biti ok pojacanje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:34Lazic je sasvim ok pojacanje, necemo se lagati.
Jos ako za neke jeftine pare ce doci, sto da ne
Dovedemo jos Nedima H, lijevo krilo i eventualna zamjena za Fanima i melji rajvo..
Evo Govedarica slobodan trenira u Sarajevu bolje njega kontaktirati
Nedim H.moze biti ok pokazao je to igrom a ovaj ne moze nikako

Govedarica ima ogromnu historiju povreda, kvalitetan igrac, ali neka hvala, nemamo mi srece s takvima..
Lazic kad prodje pripreme sasvim dobar stoper, i za nase lige, a i za europe.
Dovedi ubicu lijevo krilo, iole ok zamjenu za fanima, vjeruj da cemo se potuci aBd i 2 pretkolo sa svedjanima
A i ulijeva mi nadu Sablic, imam bas dobar osjecaj da ce nas dici na pravo dobar nivo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jbga sranje ako bude raskid ugovora, bar da zaradimo na njemu...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma i ja sam znao,cim sam procitao da se Lazic vraca,znao sam da Milicevic odesamoSA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:10Ja danas za Milicevica pisah da ode,jos FanimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:09Nakon Elvisa Džafića, Harisa Handžića i Slobodana Milanovića, ekipa Sarajeva pred narednu sezonu mogla bi ostati i bez pouzdanog defanzivca Hrvoja Miličevića.
Nezvanično, 28-godišnjak iz Širokog Brijega dogovorio je sporazumni raskid ugovora koji ga je za Bordo tim vezao do ljeta naredne godine.
Bivši mladi reprezentativac Hrvatske je od dolaska na Koševo odigrao ukupno 38 utakmica za Sarajevo. U sezoni 2019/20. koja je prekinuta zbog koronavirusa sa Sarajevom je postao prvak, a prošle sezone okitio se i naslovom Kupa BiH.
Na izlaznim vratima Sarajeva je i golman Vladan Kovačević, koji će karijeru nastaviti u poljskom viceprvaku RKS Rakow.
Na Koševo bi, prema portalu SportSport.ba, mogao bi doći Darko Lazić, iskusni stoper koji je već nosio bordo dres.
Fanimo ako ode ocekivano
Kova vec otisao samo se ceka zvanicno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Lazic je kurcina od stopera. Nadam se da nece doci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Problem je sto Milicevic ode djaba tj sporazumni raskid tako da tu necemo nista uzeti a vrlo lako je moguce da tako i Fanimo ode
Slazem se jos uz to stranac i ne igra vec dugoBosniacum Lilium je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:18Lazic je kurcina od stopera. Nadam se da nece doci
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nikako ne valja ako ode sporazumnim raskidom.
Pa valjda je isplatljivije isplatit sve plate Miličeviću i prodat ga za 200-300 hiljada eura i bili bi u profitu.
Ovo sporazumni mi vuče da nam oprosti dugove za slobodne papire.. Sad me muči isto i sa Fanimom..
Mi smo u velikim problemima ako je ovo istina, u ogromnim problemima.
Pa valjda je isplatljivije isplatit sve plate Miličeviću i prodat ga za 200-300 hiljada eura i bili bi u profitu.
Ovo sporazumni mi vuče da nam oprosti dugove za slobodne papire.. Sad me muči isto i sa Fanimom..
Mi smo u velikim problemima ako je ovo istina, u ogromnim problemima.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće te koštati puno (plate), nije star i slobodan je igrač. U prvom mandatu je bio korektan, ja ga ne pamtim kao lošeg stopera. Ima boljih ali ok je.samoSA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:24Slazem se jos uz to stranac i ne igra vec dugoBosniacum Lilium je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:18Lazic je kurcina od stopera. Nadam se da nece doci
Mene zanima šta će biti sa Kurdićem? Gdje god da je išao igrao je u prvoj postavi, naše je dijete i mlad je, što ne bi on igrao uz Dupovca?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ako su Milicevicu dali slobodne papire onda ce i Fanimo traziti isto.I Mesanovic isto vjerovatno.Bolje da ih pokusaju prodati po 150-200k nego da daju slobodne papire.Ali eto,oni znaju sta trebaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čuj raskid ugovora, pa ovo isto ko da nas neko je.be, šta je ovo više. Zar se nije moglo dobit bilo šta, čovjeku ostala godina ugovora.
Lazić je lošiji od Miličevića, znači s konja na magarca idemo opet.
Lazić je lošiji od Miličevića, znači s konja na magarca idemo opet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Do Tz se culo da Mili ide
.
Ma Lazic je dobar. Al radije bih volio vidjeti Kurdica i Besica. Prije Hamzu jer je zastićeno godiste. Nadam se da ce i Goran isto razmisljati.
Vi bi i da ne dajete plate i da zaradite. Covjek produzi na zimu, tu nas je ispostovao, nema zamjerki.

Ma Lazic je dobar. Al radije bih volio vidjeti Kurdica i Besica. Prije Hamzu jer je zastićeno godiste. Nadam se da ce i Goran isto razmisljati.
Vi bi i da ne dajete plate i da zaradite. Covjek produzi na zimu, tu nas je ispostovao, nema zamjerki.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa to je i meni krivo imamo mi nasih igraju po posudbama zar nije bolje praviti Mujakica lv2 od njih nego ove polovnjake dovoditiMortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:32Neće te koštati puno (plate), nije star i slobodan je igrač. U prvom mandatu je bio korektan, ja ga ne pamtim kao lošeg stopera. Ima boljih ali ok je.samoSA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:24Slazem se jos uz to stranac i ne igra vec dugoBosniacum Lilium je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:18Lazic je kurcina od stopera. Nadam se da nece doci
Mene zanima šta će biti sa Kurdićem? Gdje god da je išao igrao je u prvoj postavi, naše je dijete i mlad je, što ne bi on igrao uz Dupovca?
A kako to mislis kad su I'm vec duzni a nemaju da im plate??? Od cega..misle i ovog Lazica da placajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:33Ako su Milicevicu dali slobodne papire onda ce i Fanimo traziti isto.I Mesanovic isto vjerovatno.Bolje da ih pokusaju prodati po 150-200k nego da daju slobodne papire.Ali eto,oni znaju sta trebaju
-
- Kontakt:
Ko šta ima reći Miličeviću nije dobar. Čovjeku se dodje bruku para a i ako oprosti ovu cifru(zbog koje bi pojedinci zicagu dali) i ode slobodnih papira uradio je više nego recimo Husref za sva vremena. Recimo da mu se duguje blizu novca koliko je Husref uzeo kroz raskid ugovora. E sad zamislite da Mili zateze oko tih para.feniksptica je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:35Do Tz se culo da Mili ide.

-
- Kontakt:
Hrvoje ako ode hvala mu za sve!Igrac za svaku pohvalu!Odlican bio ove sezone,bez njega vjerovatno ne bi ni izasli u Evropu.Uvijek korektan na terenu i van njega,cak na zimu produzio ugovor.I tad smo imali dugovanja samo sto se nije pisalo i momak opet produzio ugovor.Veliki borac na terenu,covjek ima pravo po ugovoru traziti svoje zaradjene pare,nece niko djaba igrati naravno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Lazic ok zamjena po meni.Ko kaze da je los ocigledno nije pratio Sarajevo u 2019.godini
A pored Lazica(ako dodje)imamo i Besic i Kurdica i Adukora cak koji je meni bolji na stoperskoj poziciji nego na zadnjem veznom
A pored Lazica(ako dodje)imamo i Besic i Kurdica i Adukora cak koji je meni bolji na stoperskoj poziciji nego na zadnjem veznom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva je svrha vracanja igraca koji su te jednom htjeli zayebati?
Prvo Adukor sad Lazic. Nije neka stopercina iskreno, odigrao prvu polusezonu dobro nakon zimske pauze taraba zesca bio. Znaci igrač koji igra kako mu se cefne. Po meni bolje Kurdica ustaliti u prvih 11 nista slabiji ne bi bio.
Prvo Adukor sad Lazic. Nije neka stopercina iskreno, odigrao prvu polusezonu dobro nakon zimske pauze taraba zesca bio. Znaci igrač koji igra kako mu se cefne. Po meni bolje Kurdica ustaliti u prvih 11 nista slabiji ne bi bio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 27 gostiju.